ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δεν… καίγεται για νέα μεταγραφή

δεν-καίγεται-για-νέα-μεταγραφή-874627

Με διήμερο ρεπό επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου ο Αλέκος Βοσνιάδης, μετά από μία εβδομάδα προπονήσεων. Οι κυανόλευκοι επιστρέφουν από σήμερα σε ρυθμούς προετοιμασίας, χωρίς να… καίγονται μεταγραφικά.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η Νίκη Βόλου μπαίνει από σήμερα στη δεύτερη εβδομάδα προπονήσεων, με τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται για τελευταία φορά την περασμένη Κυριακή. Ο Αλέκος Βοσνιάδης έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι από σήμερα θα μπουν ξανά σε ρυθμούς προετοιμασίας και προπονήσεων. Για την ώρα οι κυανόλευκοι μπορεί να μην «καίγονται» μεταγραφικά, αλλά δεν παύουν να έχουν ανοιχτές τις γραμμές τους για προτάσεις ποδοσφαιριστών.

Σίγουρα η ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή είναι κάτι που δεν σταματά να απασχολεί τους κυανόλευκους, οι οποίοι τη δεδομένη στιγμή μπορούν να υπολογίζουν για τα άκρα της επίθεσης στους Μιράντα, Μορέιρα και Μπάλλα, ενώ ένας ποδοσφαιριστής που μπορούσε να αγωνίζεται τόσο στα άκρα, όσο και στην κορυφή της επίθεσης, όπως ο Ανδρέας Βλαχομήτρος, αποκτήθηκε και ανακοινώθηκε από το Αιγάλεω.

Σάββατο… βουνό

Οι κυανόλευκοι θα συνεχίσουν με προπονήσεις στα γήπεδα της Νεάπολης και του Π. Μαγουλάς μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο, οπότε και θα ανηφορίσουν στο Πήλιο και ιδιαίτερα στην Πορταριά, που θα πραγματοποιήσουν και φέτος το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους.

Η προετοιμασία στο βουνό θα διαρκέσει μέχρι και τις 30 Αυγούστου, με τη Νίκη Βόλου να επιστρέφει στη Νεάπολη την επόμενη μέρα, δίνοντας το πρώτο της φιλικό την Τετάρτη 31 Αυγούστου με αντίπαλο τον Ηρακλή Λάρισας.

Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας

Στα περσινά επίπεδα κινούνται οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2022-23, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, με τους κυανόλευκους να έχουν δηλώσει και φέτος ως πρώτη έδρα το αναμορφωμένο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Με τις τιμές να ξεκινούν από τα 80 ευρώ και να φτάνουν έως και τα 500, τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν το σύνολο των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για το πρωτάθλημα της Super League 2 και όχι για τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: BASIC: 100€. Για τους άνεργους και τους φοιτητές, υπάρχει έκπτωση 20% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου. SILVER: 150€. GOLD: 200€-VIP: 500€. FAMILY: 120€.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Γραφεία ΠΑΕ ΝΙΚΗ Βόλου, Πανθεσσαλικό Στάδιο, Δευτέρα-Παρασκευή (09:30-14:30)

Επικοινωνία: Τηλέφωνο: 2421062644, e-mail: [email protected].

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου