ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Διάψευση από Νίνη για Νίκη Βόλου

διάψευση-από-νίνη-για-νίκη-βόλου-885617

Στη δεύτερη μέρα προετοιμασίας της μπήκε από χθες η Νίκη Βόλου, η οποία μία μέρα μετά την επίσημη «πρώτη» ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Γιώργου Δεληζήση, ενώ δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Σωτήρη Νίνη, σύμφωνα και με τις δύο πλευρές.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο τους, σε μία «πρώτη» που επέστρεψε στο Π. Μαγουλάς, μετά την περσινή παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων στο δημοτικό θέατρο Νέας Ιωνίας.

Η προσπάθεια ενίσχυσης δεν σταματά, αφού όπως τόνισε και ο Αλέκος Βοσνιάδης, στόχος είναι να αποκτηθούν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται στην επίθεση. Από κει και πέρα, δεν αποκλείεται η επιστροφή κάποιου ποδοσφαιριστή από το περσινό ρόστερ, την ώρα που τα αδέλφια Κυρίτση, Γιάννης και Θάνος, έχουν ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΑΟ Τρίκαλα, στον οποίο οδεύει και ο Νίκος Κουσκουνάς.

«Κανένα ενδιαφέρον

από τη Νίκη Βόλου»

Δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο συνέδεαν τη Νίκη Βόλου με τον Σωτήρη Νίνη, αλλά τόσο η κυανόλευκη ΠΑΕ, όσο και ο 32χρονος πρώην μέσος του Βόλου, διέψευσαν κατηγορηματικά.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο Σωτήρης Νίνης εμφανίστηκε ενοχλημένος από τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από τη Νίκη Βόλου και δεν σκοπεύω να αγωνιστώ στη Super League 2».

Ο Νίνης που έμεινε ελεύθερος από την ΠΑΕ Βόλος έχει ως προτεραιότητα το πρωτάθλημα της Super League 1.

Και επίσημα Δεληζήσης

Παίκτης της Νίκης Βόλου είναι με κάθε επισημότητα από χθες και ο Γιώργος Δεληζήσης, με τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή να επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, επιβεβαιώνοντας σε ακόμη μία περίπτωση το ρεπορτάζ του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ.

Η ανακοίνωση για τον Δεληζήση, που έβαλε «φωτιά» στο Π. Μαγουλάς, κατά την παρουσίασή του, αναφέρει: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Δεληζήση.

Ο Δεληζήσης είναι 35 ετών, κατάγεται από την Γαλατινή Κοζάνης κι αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Α.Μ.Σ. Γαλατινής, αγωνιζόμενος, στη συνέχεια, σε Εορδαϊκό, Πόντιους Κατερίνης, Νίκη Βόλου, Απόλλωνα Σμύρνης, Λάρισα και Άρη, στον οποίο, τα τελευταία χρόνια της αγωνιστικής του ανάκαμψης, ήταν μόνιμα αρχηγός του.

Εχει καταγράψει, συνολικά, 103 συμμετοχές, με τρία γκολ στην Α’ Εθνική, 159 συμμετοχές, με εννιά γκολ στην Β’ και 127 συμμετοχές, με τέσσερα τέρματα στην Γ’. Συνολικά, έχει αγωνιστεί σε 425 αναμετρήσεις, σε όλα τα εγχώρια πρωταθλήματα και διοργανώσεις, σκοράροντας 17 φορές, ενώ έχει, επίσης, συμμετάσχει σε τρία παιχνίδια προκριματικών γύρων ευρωπαϊκών διοργανώσεων, δύο για το Europa League κι ένα για το Conference League, με τη φανέλα του Αρη, πετυχαίνοντας κι ένα γκολ.

Στο πλούσιο βιογραφικό του, αξίζει να σημειωθεί πως, κατά την πρώτη του θητεία στην ομάδα μας, στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής σεζόν 2011-2012, κατέκτησε την άνοδο από την Γ’, στην Β’ Εθνική. Στη συνέχεια της καριέρας του, κατέκτησε δύο ακόμα ανόδους από την Β’ στην Α’ Εθνική, με τον Απόλλωνα το 2013 και με τον Άρη το 2018. Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου