ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ζήτησε τη στήριξη της κυβέρνησης ο Παπακωνσταντίνου

ζήτησε-τη-στήριξη-της-κυβέρνησης-ο-παπ-885648

Ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου δεν θα μπορούσε να λείπει από την «πρώτη» της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον ισχυρό άνδρα της Νίκης Βόλου, να καλείται να μιλήσει για ακόμη μία φορά για τα προβλήματα που ταλανίζουν την κατηγορία.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου τόνισε πως η κυβέρνηση θα πρέπει να πράξει το σωστό και να στηρίξει την προσπάθεια της Super League 2, μέχρι να γίνει ένας όμιλος.

Σχετικά με τους στόχους για το νέο πρωτάθλημα δήλωσε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να πρωταγωνιστήσει. Αρχικά επεσήμανε: «Μαζευτήκαμε όπως κάθε χρόνο για την «πρώτη». Ευχόμαστε η χρονιά να πάει ομαλά και με υγεία για όλους τους ποδοσφαιριστές και όλο τον κόσμο. Ξεκινάμε όπως κάθε χρόνο με πίστη για το καλύτερο. Να ενωθεί ο κόσμος, το προπονητικό τιμ, η διοίκηση και οι παίκτες για να διεκδικήσουμε ό,τι μας αξίζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θα βάλω έναν αστερίσκο σ’ αυτό.

Πιστεύω, η κυβέρνηση που είναι η υπεύθυνη γι’ αυτή την αναδιάρθρωση, να πράξει τα σωστά και να στηρίξει την προσπάθεια της Super League 2 αυτά τα μεταβατικά χρόνια, μέχρι να γίνουμε ένας όμιλος.

Εύχομαι σε όλους καλό χειμώνα, γιατί σίγουρα θα είναι δύσκολος. Εμείς αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας τη φετινή χρονιά, που είναι αφενός να πρωταγωνιστήσουμε σε όλα τα επίπεδα στη Super League2 και να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή βαθμολογία».

Για το πόσο δύσκολος θα είναι ο… χειμώνας, αφού δεν έχουν καταβληθεί ακόμη τα λεφτά από το στοίχημα: «Το δύσκολο στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ότι δεν υπάρχει πλαίσιο και δεν μπορείς να κάνεις σωστό προγραμματισμό. Αυτό πρέπει να το αντιληφθούν και οι πολιτικοί γιατί το παν σε οποιονδήποτε επαγγελματικό οργανισμό είναι να μπορεί να κάνει προγραμματισμό. Χωρίς αυτόν πάνε πίσω πολλά πράγματα. Παρόλα αυτά εμείς πάλι θα κάνουμε αυτά που μπορούμε για να είμαστε έτοιμοι όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Τέλος, έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας: «Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι αυτό που λέμε και κάθε χρόνο. Η ομάδα να παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο, να έρχεται ο κόσμος και να χαίρεται με το θέαμα που θα βλέπει. Η ομάδα να παίζει με πάθος, να διεκδικεί κάθε παιχνίδι – το αποδείξαμε και πέρυσι – και να δημιουργήσουμε και πάλι νοοτροπία νικητή. Δεν είναι εύκολο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα τα δείτε όλα μέσα στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου