ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Να ευχαριστήσω τη διοίκηση που έκανε ό,τι ζήτησα»  

να-ευχαριστήσω-τη-διοίκηση-που-έκανε-887213

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια της διοίκησης της Νίκης Βόλου, προκειμένου να κρατήσει τους περισσότερους από τους περσινούς ποδοσφαιριστές, αλλά και να φέρει κι άλλους καινούργιους, δήλωσε ο προπονητής της Νίκης Βόλου Αλέκος Βοσνιάδης.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής πρώτης προπόνησης για τη νέα αγωνιστική σεζόν, ο Μακεδόνας τεχνικός δήλωσε πως δεν αποκλείεται να «επιστρέψουν» και κάποιοι ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ, που δεν ήταν χθες στο Π. Μαγουλάς, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ενίσχυσης στην επίθεση, εφόσον παρουσιαστεί κάτι εξαιρετικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης: «Ξεκινά μια καινούργια χρονιά με πολλή αισιοδοξία. Ολο αυτό είναι υπέροχο. Ευχαριστούμε τον κόσμο, που ήρθε στην πρώτη να μας στηρίξει. Δείχνει ξεκάθαρα πως θα είναι κοντά μας. Με βάση την περσινή χρονιά, ξεκινάμε φέτος χωρίς να ξέρουμε τι θα βρούμε μπροστά μας. Η κατηγορία έχει πρόβλημα, δεν ξέρουμε ποιες ομάδες θα συμμετέχουν. Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να τα ξεπεράσουμε και να κάνουμε έναν κύκλο προπονήσεων, έτσι ώστε όταν ξεκινήσουμε, να είμαστε όπως πρέπει. Ας ευχηθούμε να τελειώσουν τα προβλήματα σε αυτή την κατηγορία. Να ευχαριστήσω τη διοίκηση που έκανε ό,τι ζήτησα. Ηρθαν πολλοί καλοί παίκτες και κρατήθηκαν παιδιά από την περσινή χρονιά. Την περσινή χρονιά είχαμε μια πολύ καλή βάση. Πετύχαμε μια πολύ καλή θέση και πιστεύω πως η φετινή χρονιά θα μας βρει να είμαστε πολύ πιο ψηλά από τη θέση που πετύχαμε.

Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια, αλλά σίγουρα είμαστε μια ομάδα που θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό.

Θα διεκδικήσουμε πιο πάνω θέσεις, απ’ ότι πέρυσι και είμαι σίγουρος πως με την ενίσχυση και τη βοήθεια όλων θα μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει μέχρι τέλους αυτό που πετύχαμε το 2013-14. Ας ευχηθούμε να είμαστε όλοι κοντά στην ομάδα και να υπάρχει συσπείρωση».

Για το αν αναμένονται κι άλλες μεταγραφές και σε ποιες θέσεις: «Σίγουρα θα υπάρξει ενίσχυση αν βρεθεί κάτι καλό και στην επίθεση και στα πλάγια. Απλώς δεν θα κάνουμε μεταγραφές για να κάνουμε».

Για το αν είναι η ομάδα πιο δυνατή από πέρυσι: «Αυτή τη στιγμή θεωρητικά ναι, αλλά πρέπει να το βγάλουμε και στο γήπεδο. Πιστεύω πως πραγματικά η ομάδα κράτησε αυτό που ήθελε, δεν έχουμε τελειώσει με τα παιδιά που λείπουν αυτή τη στιγμή και μπορεί να έρθει και κάποιο παιδί από πέρυσι.

Θα δούμε τι μπορεί να βγει μπροστά μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την όλη κατάσταση. Η διοίκηση έκανε αυτό που έκανε και σε πολύ δύσκολες εποχές.

Ξέρετε πώς πάνε τα οικονομικά των ομάδων. Κάναμε τεράστια προσπάθεια για να κάνουμε την ομάδα όπως πρέπει. Όλοι μαζί συσπειρωμένοι να διεκδικήσουμε το παραπάνω».

Ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης και οι συνεργάτες του, Κωνσταντίνος Σταμέλος (αριστερά) και Ηλίας Παπαθανασίου (δεξιά)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου