ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νέο διπλό χτύπημα διετίας για Νίκη Βόλου

νέο-διπλό-χτύπημα-διετίας-για-νίκη-βόλ-889509

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν να εργάζονται στη Νίκη Βόλου και χθες, μία μέρα μετά τη διπλή ανακοίνωση για Μιράντα και Σιαφά, ακολούθησε νέα διπλή ανακοίνωση, που αφορά τους Βασίλη Γαβριηλίδη και Στέλιο Δημητρίου, οι οποίοι υπέγραψαν για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ η Νίκη Βόλου έκανε δικό της και τον Βασίλη Γαβριηλίδη, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη μεσαία της γραμμή. Μετά την ανανέωση συνεργασίας με τους Σταύρο Τσουκαλά, Παναγιώτη Παναγιωτίδη, Νέτι Μέτσε και Παύλο Κυριακίδη, ο ερχομός του Γαβριηλίδη από τη Βέροια, έρχεται να κάνει ακόμη πιο δυνατή τη Νίκη στη μεσαία γραμμή, με έναν ποδοσφαιριστή που πέρυσι είχε 34 συμμετοχές στον Βόρειο όμιλο της Super League 2 με τη «Βασίλισσα του Βορρά», που δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο στη Super League 1.

Η ανακοίνωση απόκτησης του Καβαλιώτη αμυντικού μέσου αναφέρει: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Γαβριηλίδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα μας.

Ο Γαβριηλίδης είναι 30 ετών, κατάγεται από την Καβάλα κι αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος.

Εχει αγωνιστεί σε Ζάκυνθο, Καβάλα, Ορφέα Ελευθερούπολης, Πανθρακικό, Πανσερραϊκό, Παναιγιάλειο και Βέροια, καταγράφοντας, συνολικά, πέντε συμμετοχές στην Α’ Εθνική, 83 συμμετοχές, με πέντε γκολ στη Β’ και 111 συμμετοχές με 14 τέρματα στην Γ’. Με την τελευταία του ομάδα, τη Βέροια, κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα του Βορείου Ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2, αγωνιζόμενος, συνολικά, σε 34 αναμετρήσεις, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σκοράροντας τρεις φορές. Καλωσορίζουμε τον Βασίλη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες».

Η καριέρα του Γαβριηλίδη σε αριθμούς:

Σεζόν Ομάδα Συμμ. Γκολ

2012-13 Ζάκυνθος 11 –

2013-14 Ορφέας Ελ. 17 2

2014-15 Καβάλα 24 2

2015-16 Πανθρακικός 5 –

2016-17 Πανθρακικός 11 –

2016-17 Πανσερραϊκός 15 –

2017-18 Παναιγιάλειος 24 2

2018-19 Καβάλα 22 5

2019-20 Καβάλα 20 2

2020-21 Καβάλα 17 3

2021-22 Βέροια 33 3

«Κάλυψη»

με Δημητρίου

Σε μία από τις θέσεις που πέρυσι «πονούσε», έχοντας αρχικά τον Γιώργο Τζοβάρα και στη συνέχεια τον Νίκο Αθανασίου, ως δανεικό από τον Ατρόμητο, αλλά

χωρίς εναλλακτική λύση, η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε χθες και επίσημα την απόκτηση του πολύπειρου Στέλιου Δημητρίου, ο οποίος είναι και διεθνής με την ομάδα της Κύπρου.

Ο Δημητρίου που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, εκτός από την Κύπρο έχει αγωνιστεί στο βουλγαρικό πρωτάθλημα με τη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, στη Σουηδία με την Ακρόπολις, στη Σκωτία με τις Σεντ Μίρεν και Ρος Κάουντι, αλλά και στην Αγγλία και στις χαμηλότερες κατηγορίες με τις Μάκλσφιλντ και Μπράντφορντ.

Ο 32χρονος Δημητρίου, που βρίσκεται εδώ και περίπου μία εβδομάδα στον Βόλο, έχοντας ξεκινήσει και ατομικές προπονήσεις, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κυανόλευκους. Εκτός από τον Δημητρίου τη θέση του αριστερού μπακ θα καλύπτει και ο Αντώνης Αναστασίου, για τον οποίο αναμένεται επίσημη ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωση για τον πολυταξιδεμένο Δημητρίου αναφέρεται: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Δημητρίου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την ομάδα μας.

O Δημητρίου είναι 32 ετών, γεννήθηκε στο Λονδίνο, έχοντας καταγωγή από την Κύπρο, κι αγωνίζεται ως πλάγιος οπισθοφύλακας, τόσο στην αριστερή, όσο και στη δεξιά πτέρυγα.

Πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Απόλλωνα Λεμεσού και, από ‘κει και πέρα, αγωνίστηκε, επίσης, σε Νίκο & Σωκράτη Ερήμης, Ακρίτα Χλώρακα, Ερμή Αραδίππου, Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, Ακρόπολις ΙΦ, Δόξα Κατωκοπιάς, Σεντ Μίρεν, Ρος Κάουντι, Μάκλσφιλντ, Μπράντφορντ και Νέα Σαλαμίνα. Στο πλούσιο βιογραφικό του ξεχωρίζουν, μεταξύ άλλων, οι δύο κατακτήσεις της Τσάμπιονσιπ Σκωτίας κι ενός Σούπερ Καπ Κύπρου, οι περίπου 120 συμμετοχές του στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου και οι 44 αναμετρήσεις που έχει αγωνιστεί στη Β’ κατηγορία της Σκωτίας. Πέρσι, με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας, στη δεύτερη κατηγορία της Κύπρου, κέρδισε τον προβιβασμό στην Α’ Εθνική, καταγράφοντας 24 συμμετοχές, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Παράλληλα, είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, αγωνιζόμενος σε διεθνές, επίσημο φιλικό, κόντρα στην Ιορδανία, το 2018, ενώ έχει κι εννιά συμμετοχές στην εθνική ομάδα Κ-21 της Κύπρου. Καλωσορίζουμε τον Στέλιο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες».

«Πρώτη»

αύριο Δευτέρα

Την πρώτη της προπόνηση θα πραγματοποιήσει η Νίκη Βόλου αύριο Δευτέρα και αυτή θα ξεκινήσει στις 19:00 στο «Παντελής Μαγουλάς», όπως ενημέρωσε επίσημα η βολιώτικη ΠΑΕ. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει πως η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8/8 στις 19:00, στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς. Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή για τους φίλους της Νίκης, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων διαρκείας.

Θα είμαστε όλοι εκεί».

«Καλησπέρα»

από Σιαφά-Μιράντα

Με ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων και λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωσή τους από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου οι συμπατριώτες από την Ισημερινή Γουϊνέα, Οσκαρ Σιαφά και Χοσέτε Μιράντα, μίλησαν στους οπαδούς και φίλους της Νίκης Βόλου με τον πρώτο να αναφέρει αρχικά: «Είμαι ο Όσκαρ Σιαφά, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και θέλω να βοηθήσω την ομάδα, όσο μπορώ» και εν συνεχεία ο Μιράντα: «Είμαι ο Μιράντα, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ξανά εδώ και θέλω να σας δω όλους στην πρώτη μας προπόνηση, τη Δευτέρα». Στη συνέχεια φώναξαν και οι δύο σε άπταιστα Ελληνικά: «Μόνο Νίκη».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου