ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ακολουθούν τον Τζιώρα οι Μιράντα, Σιαφά

ακολουθούν-τον-τζιώρα-οι-μιράντα-σιαφ-891131

Την πρώτη της προπόνηση για τη νέα χρονιά θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Δευτέρα 8 Αυγούστου η Νίκη Βόλου και σε αυτή παρών θα είναι και ο Χρήστος Τζιώρας, που χθες ανακοινώθηκε πως παραμένει στα κυανόλευκα, ενώ το ίδιο χρώμα θα φοράνε και οι… Μιράντα-Σιαφά.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο 34χρονος επιθετικός Χρήστος Τζιώρας ανακοινώθηκε από τους κυανόλευκους χθες και έδωσε συνέχεια στις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών από την περσινή χρονιά, καθώς έχουν ανανεώσει και ανακοινωθεί επίσημα οι Σταύρος Τσουκαλάς, Παναγιώτης Παναγιωτίδης, Παύλος Κυριακίδης, Νέτι Μέτσε, ενώ και για τη νέα σεζόν ισχύει το συμβόλαιο που υπέγραψαν πέρσι οι Βλάντιμιρ Μπάγιτς, Πασχάλης Κάσσος, Βαγγέλης Ανδρέου, Αντόνιο Ροχάνο, Νίκος Κουσκουνάς, τη στιγμή που έχει αποκτηθεί και βρίσκεται στον Βόλο και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Μπρούνο Μορέιρα Σοάρες.

Η Νίκη Βόλου έχει συμφωνήσει επίσης με τον Χρήστο Γρομητσάρη και βρίσκεται κοντά στην απόκτηση και του Γιώργου Δεληζήση, που δεν αποκλείεται να δώσει το παρών την ερχόμενη Δευτέρα στο Π. Μαγουλάς.

Κλεισμένοι επίσης είναι ο Κύπριος αριστερός μπακ Στέλιος Δημητρίου, ο Καβαλιώτης μέσος Βασίλης Γαβριηλίδης, ο Βολιώτης τερματοφύλακας Νίκος Μπουργάνης, και όχι μόνο…

Όσον αφορά τον Χρήστο Τζιώρα, γεννημένο στις 5/10/1988, η επίσημη ανακοίνωση ανανέωσης της κυανόλευκης ΠΑΕ αναφέρει: «H ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Τζιώρα. Ο Τζιώρας, με καταγωγή από τη Γαλατινή Κοζάνης, θα φορέσει για έβδομη αγωνιστική σεζόν τη φανέλα της ομάδας μας. Έχει καταγράψει, συνολικά, 117 συμμετοχές με τα κυανόλευκα, σκοράροντας 35 φορές. Την περσινή αγωνιστική χρονιά, ως ποδοσφαιριστής της Νίκης, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια, πετυχαίνοντας δύο τέρματα. Ευχόμαστε στον Χρήστο υγεία κι επιτυχίες με την ομάδα μας»!

Η πορεία του Χρήστου Τζιώρα με τη Νίκη Βόλου:

Σεζόν Κατηγ. Εμφ. Γκολ

2012-13 Β’ 17 1

2013-14 Β’ 33 18

2014-15 Α’ 11 –

2017-18 Γ’ 19 6

2018-19 Γ’ 9 6

2021-22 Β’ 16 2

Στη Θεσσαλονίκη

Μιράντα-Σιαφά

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται από χθες, περνώντας από εργομετρικά οι Χοσέτε Μιράντα και ο συμπατριώτης του από την Ισημερινή Γουϊνέα και πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου, Οσκαρ Σιαφά! Ο Μιράντα, όπως όλα δείχνουν, δέχθηκε την πρόταση των κυανόλευκων, προκειμένου να παραμείνει για δύο ακόμη χρόνια στα κυανόλευκα, ενώ σε αυτά αναμένεται να ντυθεί και ο Σιαφά.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έφτασαν χθες μέσω Ισπανίας στην Αθήνα κι από εκεί ταξίδεψαν στη συμπρωτεύουσα, όπου θα περνούσαν από εξετάσεις και θα υπέγραφαν τα νέα τους συμβόλαια. Πλέον, αυτό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωσή τους από την ΠΑΕ.

«Πρώτη» τη Δευτέρα

Την πρώτη της προπόνηση θα πραγματοποιήσει η Νίκη Βόλου την ερχόμενη Δευτέρα και αυτή θα ξεκινήσει στις 19.00 στο «Παντελής Μαγουλάς», όπως ενημέρωσε επίσημα η βολιώτικη ΠΑΕ. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει πως η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8/8 στις 19:00, στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς. Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή για τους φίλους της Νίκης, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων διαρκείας.

Θα είμαστε όλοι εκεί».

Κάλεσμα για διαρκείας

από τους Blue Angels

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων της Νίκης Βόλου, Blue Angels 1994 «Βαγγέλης Κωστής», μέσω της οποίας στέλνει μήνυμα συσπείρωσης, προκειμένου ο κόσμος της ομάδας να γίνει «ασπίδα» της. Αναλυτικά: «Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με πίστη και αφοσίωση σε μια χρονιά με όνειρα και βλέψεις θα είμαστε δίπλα στην ομάδα μας παρά τα μέτρα αναστολής λειτουργίας των συνδέσμων στη χώρα. Τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς έχουν βγει και οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει (80 + 10 εγγραφή με μήνυμα στη σελίδα). Πλαισιώνουμε τον σύνδεσμο και τον κάνουμε πιο δυνατό για να μην μπορεί κανένας να βλάψει την μεγάλη μας αγάπη και όλοι μαζί να την οδηγήσουμε εκεί που της αξίζει.

Υγ.1 Και αν δεν σε δω…

Υγ.2 Οι πρόσφυγες πάντα θα σου δημιουργούν πόνο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου