ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Γεμάτη» η Νίκη Βόλου, παρά την καθυστέρηση στις ανακοινώσεις  

γεμάτη-η-νίκη-βόλου-παρά-την-καθυστέ-862310

Μπορεί επίσημα βάσει ανακοινώσεων η Νίκη να μετρά μόλις έξι παίκτες στο δυναμικό της (Μπάγιτς, Κάσσος, Ανδρέου, Τσουκαλάς, Παναγιωτίδης, Μπρούνο), αλλά ανεπίσημα και κυρίως στην πραγματικότητα οι κυανόλευκοι υπολογίζουν σε τουλάχιστον τριπλάσιους ποδοσφαιριστές μέχρι στιγμής, καθώς έχουν γίνει αρκετές συμφωνίες και το μόνο που απομένει, είναι η επισημοποίησή τους.

Η τεχνική ηγεσία με δεδομένο ότι η κυανόλευκη ΠΑΕ έχει δώσει τα χέρια με τουλάχιστον εννιά νέους παίκτες, αλλά και με τέσσερις άλλους από πέρσι, όπως διαρρέεται από επίσημα χείλη, γνωρίζει ότι μπορεί να στηρίζεται μέχρι στιγμής, αν δεν υπάρχει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, στους τερματοφύλακες Βλάντιμιρ Μπάγιτς και Νίκο Μπουργάνη (από τον ΠΑΟΚ Β’), τους πλάγιους δεξιούς μπακ Πασχάλη Κάσσο και Σάββα Τοπαλίδη (από τον Πιερικό), τους αριστερούς μπακ Στέλιο Δημητρίου (από τη Νέα Σαλαμίνα Κύπρου) και τον Αντώνη Αναστασίου (από το Αιγάλεω), τους κεντρικούς αμυντικούς Βαγγέλη Ανδρέου, Χρήστο Γρομητσάρη και Παύλο Λογαρά (από τον Βόλο ΝΠΣ), τους κεντρικούς χαφ Σταύρο Τσουκαλά, Βασίλη Γαβριηλίδη (από τη Βέροια), Παύλο Κυριακίδη, Παναγιώτη Παναγιωτίδη, Νέτι Μέτσε, Γιώργο Κριμιτζά (από τον Πιερικό), τους εξτρέμ Μπρούνο Μορέιρα Σοάρες (από την Μπερσεμπάγια Σουραμπάγια της Ινδονησίας) και Χοσέτε Μιράντα (από τη Χετάφε, ερχόμενος τώρα όχι ως δανεικός, αλλά ως ελεύθερος) και τους φορ Οσκαρ Σιαφά (από τον Ολυμπιακό Βόλου), τον Χρήστο Τζιώρα και Αντόνιο Ροχάνο (στον τελευταίο έχει προταθεί μείωση αποδοχών).

Από την παραπάνω λίστα, φαίνεται ότι η Νίκη χρειάζεται τουλάχιστον ακόμη ένα στόπερ, με τον Αλιατίδη να ζητά περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που του προσφέρονται και τους κυανόλευκους να κοιτάζουν τη δύσκολη περίπτωση του Γιώργου Δεληζήση, έναν τρίτο τερματοφύλακα και έναν ακόμη παίκτη που μπορεί να παίξει σε όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις πίσω από τον επιθετικό, ειδικά αν δεν μείνει τελικά κανείς εκ των Βλαχομήτρου και Βασιλείου, που είναι πιο κοντά στην έξοδο, και πιθανόν θα περιμένει τις εξελίξεις για έναν φορ που θα είναι από το πάνω ράφι, με το όνομα που έχει ακουστεί πιο πολύ απ’ όλα να είναι αυτό του Μιχάλη Μανιά.

Από κει και πέρα, Λούκας Γκαρσία και Τσιμπούκας έχουν αποχωρήσει και επίσημα, ενώ στην έξοδο είναι οι Πάνος, Κουσκουνάς και αδερφοί Κυρίτση.

Βεβαίως σε μία ομάδα δεν είναι μόνο οι μεταγραφές που απασχολούν, αλλά και η οργάνωση της καθημερινότητας, με τα έργα σε γήπεδο ΟΣΕ και Νεάπολη να είναι λίγο πριν την ολοκλήρωσή τους, με τον Βασίλη Βενέτη να προτιμά για τον αγωνιστικό τους χώρο τις Γεωπονικές Επιχειρήσεις Βασίλη Ντούβα από τη Λαμία, που έκανε εξαιρετική δουλειά. Ετσι, τα δύο γήπεδα που θα υποδεχθούν τους παίκτες της Νίκης σε λίγες μέρες για την προετοιμασία και τα φιλικά, αναμένεται να τους ικανοποιήσουν πλήρως.

Τα διαρκείας

Οι ανακοινώσεις που θα γίνουν τις επόμενες μέρες η μία μετά την άλλη είτε για ανανεώσεις είτε για μεταγραφές αναμένεται να δώσουν νέα ώθηση στα εισιτήρια διαρκείας, που βγήκαν φέτος πολύ νωρίτερα από πέρσι, με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ πάντως να είναι ευχαριστημένοι και από τη μέχρι στιγμής ανταπόκριση.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2022-23 κινούνται στα περσινά επίπεδα και οι φίλαθλοι της Νίκης γνωρίζουν, βάσει και της επίσημης ανακοίνωσης, ότι θα βλέπουν τα επίσημα ματς κυρίως στην πρώτη έδρα της ομάδας, το αναμορφωμένο μετά και τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ κάποια ματς θα διεξαχθούν και στη Νεάπολη.

Με τις τιμές να ξεκινούν από τα 80 ευρώ και να φτάνουν έως και τα 500, τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν στο σύνολο των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για το πρωτάθλημα της Super League 2 και όχι στα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι κατηγορίες των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Basic: 100€

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από την ανατολική κερκίδα του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Για τους άνεργους και τους φοιτητές, υπάρχει έκπτωση 20% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για το εκπτωτικό πακέτο: Κάρτα ανεργίας ή βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και ταυτότητα, αντίστοιχα.

Η έκπτωση 20% θα ισχύει και για τα μέλη των συνδέσμων φίλων της ομάδας, για τους οποίους θα λειτουργήσει το νότιο πέταλο του Σταδίου.

Silver: 150€

Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων).

Gold: 200€-VIP: 500€

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από τον χώρο των επισήμων, στη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Εξασφαλισμένη θέση πάρκινγκ, εντός της εγκατάστασης του σταδίου.

Family: 120€

Σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Αποκλειστικά για οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους, μέχρι 17 ετών. Τα ανήλικα τέκνα αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά του συγκεκριμένου εισιτηρίου, παντρεμένο ανδρόγυνο χωρίς παιδιά ή με ενήλικα τέκνα δεν δύνανται να το αγοράσουν.

Απαραίτητα δικαιολογητικά: Βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης (φωτοτυπία).

Διάθεση εισιτήριων: Γραφεία ΠΑΕ ΝΙΚΗ Βόλου, Πανθεσσαλικό Στάδιο, Δευτέρα-Παρασκευή (09:30-14:30). Επικοινωνία: Τηλέφωνο: 2421062644, e-mail: [email protected].

Χρ. Θαν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου