ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στην τελική ευθεία το ρόστερ της Νίκης

στην-τελική-ευθεία-το-ρόστερ-της-νίκης-862661

Στην τελική ευθεία για τη συγκρότηση του ρόστερ της βρίσκεται η Νίκη Βόλου, η οποία μπορεί να έχει ανακοινώσει μόνο τις ανανεώσεις του Τσουκαλά και του Παναγιωτίδη και τη μεταγραφή του Μπρούνο, ωστόσο, όπως διαβεβαιώνουν άπαντες στη διοίκηση της ομάδας, με πρώτο τον Αλέξη Παπακωνσταντίνου, είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθούν πολλοί παίκτες μαζί.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Γι’ αυτό και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τους φιλάθλους, όπως τονίζουν οι ιθύνοντες της κυανόλευκης ΠΑΕ, που τονίζουν ότι όλο το προηγούμενο διάστημα έχουν κάνει τις κατάλληλες κινήσεις, για να δημιουργήσουν μία δυνατή ομάδα, η οποία θα έχει ένα ξεκάθαρο στόχο φέτος και δεν είναι άλλος από την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο της και την άνοδο στη Super League 1.

Μπορεί φαινομενικά οι μόνοι σίγουροι αυτή τη στιγμή να είναι οι Βλάντιμιρ Μπάγιτς, Βαγγέλης Ανδρέου, Πασχάλης Κάσσος, που είχαν υπογράψει διετές συμβόλαιο πέρσι, οι Σταύρος Τσουκαλάς, Παναγιώτης Παναγιωτίδης που ανακοινώθηκε επίσημα η ανανέωσή τους, και ο νέος Μπρούνο Μορέιρα Σοάρες, που επισημοποιήθηκε η απόκτησή του την 1η Ιουνίου, αποτελώντας ουσιαστικά μία μεταγραφή που είχε κλείσει από τον προηγούμενο Ιανουάριο, αλλά η διοίκηση και το τεχνικό τιμ γνωρίζουν ότι το ρόστερ της Νίκης αριθμεί πολύ περισσότερους ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή.

Κι αυτό γιατί απομένουν τα τυπικά για τον Βολιώτη τερματοφύλακα Νίκο Μπουργάνη, που έρχεται από τον ΠΑΟΚ Β’ στη Νίκη, τον δεξιό μπακ Σάββα Τοπαλίδη από τον Πιερικό, τους αριστερούς μπακ Στέλιο Δημητρίου από τη Νέα Σαλαμίνα Κύπρου και Αντώνη Αναστασίου από το Αιγάλεω, τους αμυντικούς μέσους Βασίλη Γαβριηλίδη από τη Βέροια Γιώργο Κριμιτζά από τον Πιερικό, τον ακραίο επιθετικό Χοσέτε Μιράντα, ο οποίος μετά τον περσινό δανεισμό του από τη Χετάφε έρχεται ως ελεύθερος, και τον πρώτο σκόρερ του Ολυμπιακού Βόλου πέρσι Οσκαρ Σιαφά, με τους δύο τελευταίους να αποτελούν και διεθνείς με την Ισημερινή Γουινέα.

Από κει και πέρα κλεισμένος θεωρείται και ο Παύλος Λογαράς από τον Βόλο ΝΠΣ, που ανήκει στον ΠΑΟΚ, εφόσον ο Άγγελος Αργύρης δεν ικανοποιήθηκε από την οικονομική πρόταση που του έγινε.

Σε ό,τι αφορά σε παίκτες του περσινού ρόστερ Παύλος Κυριακίδης και Χρήστος Τζιώρας όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσουν να φορούν τα κυανόλευκα, ενώ ο Νέτι Μέτσε, που έγινε κι αυτός πατέρας για πρώτη φορά προχθές (σ.σ. η σύζυγός του Ελσα Φιλίππου έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, με την ΠΑΕ Νίκη να εκδίδει ευχετήρια ανακοίνωση), είναι πολύ κοντά στην παραμονή. Ακόμη, το θέμα Χρήστου Γρομητσάρη είχε θετική έκβαση, σύμφωνα με την ανεπίσημη ενημέρωση της διοίκησης, επομένως λογίζεται κι αυτός ως μέλος του ρόστερ. Πέρα απ’ αυτά, να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Μπάλλας ίσως ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα, έχοντας δοθεί δανεικός πέρσι στην Κοζάνη.

Οικονομική διαφορά με Αλιατίδη

Από την ομάδα έχουν αποχωρήσει ο Περιστερίδης, ο Αποστολίδης, που σταμάτησε την καριέρα του και πιθανόν θα συνεχίσει στο προπονητικό τιμ της Νίκης, ο Λούκας Γκαρσία, ο Τσιμπούκας, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί με τα αδέρφια Κυρίτση, ενώ διαφορετικούς δρόμους θα ακολουθήσουν Πάνος και Νίκη.

Αμφίβολη είναι η θέση των Βλαχομήτρου και Βασιλείου, ο Κουσκουνάς έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει, ενώ στον Ροχάνο έχει γίνει μία πρόταση μείωσης των αποδοχών του και ανοιχτή είναι η παραμονή του Αλιατίδη, με τον οποίον υπάρχει οικονομική διαφορά.

Αναβλήθηκαν τα εργομετρικά

Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου πιθανότατα θα γίνει η «πρώτη» μπροστά στους φιλάθλους της Νίκης στο «Π. Μαγουλάς», με την καθυστέρηση δύο βδομάδων να μην ενοχλεί κανέναν, αφού άπαντες είναι βέβαιοι ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει στην καλύτερη περίπτωση το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη, ενώ με βάση τα προβλήματα της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας η εκκίνηση το πλέον πιθανό είναι να γίνει τον Οκτώβρη, επομένως υπάρχει ο χρόνος για μία σωστή προετοιμασία.

Να σημειωθεί ότι γι’ αυτόν τον λόγο αναβλήθηκαν οι εργομετρικές εξετάσεις, που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν αρχικά από προχθές Παρασκευή έως σήμερα Κυριακή, και μετατίθενται για το τέλος της νέας βδομάδας.

Blue Angels: «Πίστη και αφοσίωση»

Σε ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί Blue Angels τονίζουν: «Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με πίστη και αφοσίωση σε μια χρονιά με όνειρα και βλέψεις θα είμαστε δίπλα στην ομάδα μας παρά τα μέτρα αναστολής λειτουργίας των συνδέσμων στη χώρα. Τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς έχουν βγει και οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει (80 ευρώ+10 εγγραφή με μήνυμα στη σελίδα). Πλαισιώνουμε τον σύνδεσμο και τον κάνουμε πιο δυνατό, για να μην μπορεί κανένας να βλάψει τη μεγάλη μας αγάπη και όλοι μαζί να την οδηγήσουμε εκεί που της αξίζει.

Υγ.1 Κι αν δεν σε δω…

Υγ.2 Οι πρόσφυγες πάντα θα σου δημιουργούν πόνο

BLUE ANGELS 1994 «Β. Κωστής».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου