ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αναμένεται «μπαράζ» ανακοινώσεων

αναμένεται-μπαράζ-ανακοινώσεων-863857

Μπορεί η τρέχουσα εβδομάδα να είχε χαρακτηριστεί ως εβδομάδα ανακοινώσεων για τη Νίκη, αλλά μέχρι στιγμής αυτός ο χαρακτηρισμός δεν επιβεβαιώνεται, καθώς δεν επισημοποιήθηκε καμία ανανέωση ή μεταγραφή.

Πάντως, στη Νίκη δεν ανησυχούν, παρότι γνωρίζουν ότι ο κόσμος αδημονεί, με τους διοικούντες της ομάδας να διαρρέουν ότι το ρόστερ είναι κλεισμένο σε μεγάλο βαθμό, αλλά θέλουν, πριν βγει οτιδήποτε από την επίσημη σελίδα της ομάδας, να έχει ρυθμιστεί και η τελευταία λεπτομέρεια.

Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει μία φαινομενική καθυστέρηση, ωστόσο, όπως αναφέρουν επίσημα χείλη off the record, η συγκρότηση του ρόστερ έχει προχωρήσει αρκετά και αυτό θα αποδειχθεί τις επόμενες μέρες.

Πάντως, από σήμερα έως την Κυριακή οι παίκτες είναι προγραμματισμένο να περάσουν από εργομετρικά ανά τρία γκρουπ στη Θεσσαλονίκη και σίγουρα μέσα σ’ αυτούς τους ποδοσφαιριστές θα είναι και αρκετοί που δεν έχουν ανακοινωθεί.

Μίλησε με Μπαλτάκο ο

Αλέξης Παπακωνσταντίνου

Στιγμιότυπο από τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη της επιτροπής της SL2 με την ΕΠΟ με τον Αλέξη Παπακωνσταντίνου στην πρώτη φωτογραφία

Τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο και τον εκτελεστικό γραμματέα της Ομοσπονδίας κ. Φιλιππούση, είχε χθες η Επιτροπή της SL2, αποτελούμενη από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Αλέξη Παπακωνσταντίνου, αλλά και τους κ.κ. Λεουτσάκο, Σταμούλη, Πρίτσα, Ροκάκη, Νικολιδάκη, Παπαδημητρίου και Παλτόγλου. Η Επιτροπή ενημέρωσε για τα σοβαρά προβλήματα βιωσιμότητας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ΠΑΕ, τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αδυναμία διεξαγωγής του πρωταθλήματος SL2, 2022-2023.Ο πρόεδρος της ΕΠΟ άκουσε με μεγάλη προσοχή, κατανοώντας τα προβλήματα. Οι δυο πλευρές θα πραγματοποιήσουν νέα συνάντηση τις προσεχείς ημέρες.

Επιπροσθέτως πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους του ΠΣΑΠΠ, οι οποίοι ενημερώθηκαν για όλα τα τεκταινόμενα. Συντάχθηκαν στο πλευρό της SL2, ενώ αποδέχτηκαν την πρόσκληση της Επιτροπής να συμμετάσχουν σε όλες τις συναντήσεις που θα ακολουθήσουν τις προσεχείς ημέρες με τους αρμόδιους φορείς.

Υπενθυμίζουμε ότι η επιτροπή έχει ζητήσει ήδη συνάντηση με τον Υφυπουργό κ. Αυγενάκη και αναμένει την απάντησή του.

Χρ. Θαν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου