ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αλλαξε όψη ο αγωνιστικός χώρος στη Νεάπολη

αλλαξε-όψη-ο-αγωνιστικός-χώρος-στη-νεά-864809

Εμφανώς βελτιωμένος είναι ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου της Νεάπολης, μετά τις εργασίες που κάνει εδώ και περίπου ένα μήνα η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, η οποία παρέλαβε έναν χλοοτάπητα με πολλά προβλήματα.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Η κυανόλευκη ΠΑΕ έχει υπογράψει σύμβαση με τον Δήμο Βόλου για αποκλειστική χρήση του σταδίου, αποδεχόμενη τον όρο, ώστε μία φορά ανά 15 μέρες και σε περίπτωση που δεν χρειάζεται η ομάδα για επίσημο αγώνα της το γήπεδο ο ΔΗΠΕΘΕ να το παραχωρεί σε άλλον σύλλογο για επίσημο ματς.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Βασίλης Βενέτης, που επιβλέπει και συντονίζει τις εργασίες, εκτιμά ότι σε περίπου 15 μέρες ο χλοοτάπητας θα είναι έτοιμος στο 100%, σε δήλωση που έκανε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, τονίζοντας τα εξής: «Οι εργασίες στον αγωνιστικό χώρο βρίσκονται στο 70% αυτή τη στιγμή. Πριν ένα περίπου μήνα εγκαταστάθηκε το νέο αρδευτικό σύστημα. Ετσι, το χορτάρι άρχισε και ποτιζόταν και ρίξαμε λιπάσματα, ενώ έγιναν δύο συνεχόμενες ζιζανιοκτονίες, γιατί είχαν φυτρώσει… μαργαρίτες και τριφύλλια. Την Παρασκευή ή το Σάββατο θα γίνει αμμοδιανομή, για να κλείσουν κάποιες λακκούβες, ενώ στη συνέχεια θα «τρυπηθεί» το γήπεδο, για να μαλακώσει, και μετά από 15 περίπου μέρες πιστεύω ότι θα είναι έτοιμο.

Με τα νιτρικά που έχουν πέσει, δυναμώνει πάρα πολύ η ρίζα. Η διαφορά με το πώς αφήσαμε το γήπεδο την περασμένη σεζόν είναι η μέρα με τη νύχτα».

Να σημειωθεί ότι η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νεάπολης «χρεώνεται» στις Γεωπονικές Επιχειρήσεις του Βασίλη Ντούβα από τη Λαμία, που έχει εξειδικευτεί σε γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα και έχει αναλάβει επίσης και το γήπεδο του ΟΣΕ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου