ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μόνο η ανακοίνωση για Τοπαλίδη, Κριμιτζά  

μόνο-η-ανακοίνωση-για-τοπαλίδη-κριμιτ-866759

Ενώ χθες δεν υπήρξε κάποια ανακοίνωση είτε μεταγραφής είτε ανανέωσης, αν και στο δεύτερο μέτωπο, αυτό της παραμονής των παικτών του περσινού ρόστερ, αυτή τη βδομάδα κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα, όπως είναι η επιθυμία της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας, από την προσεχή Παρασκευή έως την Κυριακή έχει προγραμματιστεί τριήμερο εργομετρικών εξετάσεων για τους ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Οι παίκτες θα πάνε σε τρία διαφορετικά γκρουπ, περίπου των επτά παικτών έκαστο, σε εξειδικευμένο ιδιωτικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, που βρίσκεται στο Καυτανζόγλειο, και θα αναχωρούν μετά από λίγες ώρες έπειτα από το πέρας των εξετάσεων.

Τα εργομετρικά, στα οποία θα είναι παρόντες όλοι οι άνθρωποι του τεχνικού τιμ, επιλέχθηκαν να γίνουν στη συμπρωτεύουσα, καθώς αρκετοί παίκτες δεν είναι ακόμη εγκαταστημένοι στον Βόλο, αλλά και γιατί υπάρχουν στο συγκεκριμένο κέντρο κάποια ειδικά όργανα μέτρησης.

Σίγουρα μετά απ’ τα εργομετρικά πλησιάζει η μέρα έναρξης της προετοιμασίας, που ακόμη δεν έχει αποφασιστεί ακριβώς, αφού πρέπει να ρυθμιστεί η διαμονή κάποιων παικτών. Οι άνθρωποι της Νίκης πάντως λένε ότι η «πρώτη» της ομάδας θα γίνει από τις 3 έως τις 5 Αυγούστου.

Άγχος δεν υπάρχει, καθώς και στη Νίκη, όπως και σε άλλες ομάδες, εκτιμούν ότι το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο, εφόσον υπάρχουν πολλά ανοικτά ζητήματα.

Σε κάθε περίπτωση το γήπεδο του ΟΣΕ θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους κυανόλευκους, που μετά τον Δεκαπενταύγουστο θα ανέβουν πιθανότατα στην Πορταριά.

Κλεισμένοι Τοπαλίδης-Κριμιτζάς

Στο μεταγραφικό πεδίο, σίγουρη είναι η απόκτηση, ως γνωστόν, του Βασίλη Γαβριηλίδη, για τον οποίον πρώτος έγραψε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ στις 15 Ιουλίου, ενώ άλλοι δύο ποδοσφαιριστές, που είχε αποκαλύψει ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ στις 3 Ιουνίου ότι είχαν μιλήσει με τον Αλέκο Βοσνιάδη, ο Τοπαλίδης και ο Κριμιτζάς, έχουν συμφωνήσει σε όλα και θεωρούνται κλεισμένοι. Ετσι, το μόνο που απομένει, είναι η επισημοποίηση της απόκτησής τους.

Ο Σάββας Τοπαλίδης είναι γεννημένος στις 18 Οκτωβρίου 1997, έχει ξεκινήσει από τον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια έκανε τρεις καλές χρονιές στον Αιγινιακό Αιγινίου στη Β’ Εθνική από το 2016 έως το 2019 με συνολικά 67 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ μετά τη θητεία στον Δία Δίου για ένα εξάμηνο στη Γ’ Εθνική ο Κατερινιώτης στην καταγωγή δεξιός μπακ με ύψος 1.70 και βάρος 73 κιλά έπαιξε για δυόμισι χρόνια στον Πιερικό σε Γ’ Εθνική, Football League και Superleague 2. Συνολικά, τη σεζόν που τελείωσε, είχε 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο Ελλάδας με τους «μελανόλευκους» της Κατερίνης.

Ο 20χρονος (30/6/2002) αμυντικός μέσος, Γιώργος Κριμιτζάς, την περίοδο 2021-22 με τον Πιερικό στην πρώτη του χρονιά σε εθνική κατηγορία κατέγραψε 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μάλιστα στα 11 τελευταία ματς του Πιερικού ήταν βασικός, προερχόμενος από την Κ19 του Αρη.

Ο Κριμιτζάς

Θυμίζουμε ότι εκτός από τους τρεις προαναφερθέντες, δεδομένη είναι η ένταξη στην ομάδα του Βολιώτη τερματοφύλακα Νίκου Μπουργάνη, ενώ πολύ κοντά φέρεται να βρίσκεται στη Νίκη ο Κύπριος αριστερός μπακ Στέλιος Δημητρίου από τη Νέα Σαλαμίνα.

Θυμίζουμε ότι επίσημα έχουν ανανεώσει οι Τσουκαλάς, Παναγιωτίδης, ενώ έχουν φύγει οι Περιστερίδης, Τσιμπούκας και Λούκας Γκαρσία, με την αποχώρηση του τελευταίου να επιβεβαιώνει και τις σκέψεις της τεχνικής ηγεσίας για τη νέα χρονιά, οι οποίες θέλουν τη Νίκη να αγωνίζεται χωρίς κλασικό δεκάρι, όπως ο Αργεντινός.

Παρών ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου στο σημερινό ΔΣ

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Αλέξης Παπακωνσταντίνου, θα δώσει το παρών στο σημερινό νέο ΔΣ της Super League 2 με κύριο θέμα αυτή τη φορά την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στην ΕΡΤ. Η ανακοίνωση της διοργανώτριας: «Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 (σ.σ. σήμερα) και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42-4ος όροφος), με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

  1. Παραχώρηση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων σε ΕΡΤ για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.
  2. Διάφορα Θέματα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου