ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Άνοιξε ο δρόμος για άνοδο δύο ομάδων

άνοιξε-ο-δρόμος-για-άνοδο-δύο-ομάδων-867667

Τα νέα από τη χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ ήταν άκρως θετικά για τις ομάδες της Super League 2, ανάμεσα στις οποίες και η Νίκη Βόλου, ανακοινώνοντας πως από την αγωνιστική περίοδο που θα ξεκινήσει δύο θα είναι οι ομάδες που θα μπορούν να κερδίσουν την άνοδο και θα είναι οι πρωταθλήτριες σε Βόρειο και Νότιο όμιλο της Super League 2.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η αδικία της απευθείας ανόδου μόνο μίας ομάδας από τη Super League 2 στη Super League 1, αίρεται μετά από χρόνια, κι έτσι το ερχόμενο πρωτάθλημα αναμένεται πλέον με άλλο μάτι, αφού οι πρωταθλητές των ομίλων κερδίζουν την απευθείας άνοδο, δίχως να χρειάζονται και αγώνες μπαράζ μεταξύ τους.

Στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου σαφέστατα η είδηση ήταν χαρμόσυνη, αλλά πλέον πρέπει να συνυπολογίσουν πως… ανοίγει η όρεξη και σε άλλες ομάδες, που μπορεί μέχρι σήμερα να έδειχναν αδιάφορες για την άνοδο.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ διόρθωσε τα πράγματα χθες, καθώς αποφάσισε οριστικά να πέφτουν πλέον απευθείας δύο ομάδες από τη μεγάλη κατηγορία (ο τελευταίος 14ος και ο προτελευταίος 13ος) και να προβιβάζονται αντιστοίχως οι πρωταθλητές των δύο ομίλων της SL2. Και αυτό θα ισχύσει για τη σεζόν 2022-23!

Ουσιαστικά, λοιπόν, προκρίθηκε η ενδιάμεση λύση, καθώς αρχικά η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου είχε εισηγηθεί το 2+1…(με ψήφους 8-5).

Το 8-5 έγινε 9-3-1 και από την πρώτη κατηγορία θα υποβιβαστούν απευθείας δύο ομάδες (η 13η και η 14η) και αντίστοιχα θα προβιβαστούν οι πρωταθλητές των δύο ομίλων της Super League 2. Η απόφαση αυτή πέρασε από την ΕΕ της ΕΠΟ με ψήφους 9 υπέρ, 3 κατά (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) και με 1 λευκό (SL 1).

Αυτή η εξέλιξη είναι σαφώς δικαιότερη και αποτελεί επιτυχία της Super League 2 και του συνεταιρισμού, μιας πρότασης στην οποία είχε ταχθεί φυσικά υπέρ και η Νίκη Βόλου.

Επίσης αυτή η εξέλιξη θα υποχρεώσει για πρώτη φορά τη Super League 1 να αλλάξει την προκήρυξη της (είχε ψηφίσει να παραμείνει το περσινό καθεστώς του 1+1) και να υπακούσει την απόφαση της ΕΠΟ ως υπερκείμενη αρχή.

Το ίδιο όμως θα πράξει και η Super League 2, που στη δική της αρχική προκήρυξη είχε προτείνει το 2+1.

Βέβαια η Super League 1 έχει το δικαίωμα να προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, ζητώντας να ακυρωθεί η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και να εφαρμοστεί και πάλι το 1-1. Το σενάριο αυτό μπορεί να είναι ακραίο, αλλά όχι και απίθανο.

Ακόμη πιο δυνατά

Στη Νίκη Βόλου δεν κρύβουν πως στόχο έχουν να βρεθούν ακόμη ψηλότερα από την 4η θέση που τερμάτισαν πέρυσι στον Βόρειο όμιλο και πλέον υπάρχει μπροστά η χρυσή ευκαιρία, για την οποία καλούνται να τρέξουν και να την αρπάξουν.

Με το πρωτάθλημα να μην ξεκινά όπως όλα δείχνουν στις 11 Σεπτέμβρη στη Νίκη Βόλου καλούνται να προχωρήσουν στις καλύτερες δυνατές επιλογές, έχοντας τον περσινό κορμό και αποκτώντας ποδοσφαιριστές, που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να καταστήσουν την ομάδα διεκδικήτρια του τίτλου στον Βόρειο όμιλο.

Νέο ΔΣ της Super League 2

Την ερχόμενη Τρίτη θα πραγματοποιηθεί νέο ΔΣ της Super League 2 με κύριο θέμα αυτή τη φορά την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στην ΕΡΤ. Η ανακοίνωση της διοργανώτριας: «Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42-4ος όροφος), με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

  1. Παραχώρηση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων σε ΕΡΤ για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.
  2. Διάφορα Θέματα».

Κάτοικος Λάρισας ο Γκαρσία

Ο 34χρονος Αργεντινός επιτελικός μέσος Λούκας Γκαρσία μπορεί να αποχαιρέτησε τη Νίκη Βόλου, αλλά όχι και τη Θεσσαλία και τα κυανόλευκα, κι αυτό γιατί σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Λάρισα, ο «Μπίτσι» είπε το «ναι» στον Απόλλωνα.

Ο Λούκας Γκαρσία που τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν κάτοικος Βόλου, παίζοντας αρχικά σε Βόλος ΝΠΣ και για τρία χρόνια στη Νίκη, βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του και σύντομα αναμένεται να βρεθεί στη Σλοβενία, όπου βρίσκεται από χθες ο Απόλλωνας, πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Για τον Λούκας Γκαρσία υπήρξε ενδιαφέρον και από την ΑΕΛ τον περασμένο Γενάρη.

Χρειάζεται ακόμη περισσότερο τον κόσμο της

Στα περσινά επίπεδα κινούνται οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2022-23, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, με τους κυανόλευκους να έχουν δηλώσει και φέτος ως πρώτη έδρα το αναμορφωμένο μετά και τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος, Πανθεσσαλικό Στάδιο. Πλέον οι κυανόλευκοι θα χρειαστούν ακόμη περισσότερο τον κόσμο τους, με τα δεδομένα να αλλάζουν από χθες.

Με τις τιμές να ξεκινούν από τα 80 ευρώ και να φτάνουν έως και τα 500, τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν στο σύνολο των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για το πρωτάθλημα της Super League 2 και όχι στα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ανακοίνωση των κυανόλευκων αναλυτικότερα αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Οι κατηγορίες των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Basic: 100€

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από την ανατολική κερκίδα του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Για τους άνεργους και τους φοιτητές, υπάρχει έκπτωση 20% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για το εκπτωτικό πακέτο: Κάρτα ανεργίας ή βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και ταυτότητα, αντίστοιχα.

Η έκπτωση 20% θα ισχύει και για τα μέλη των συνδέσμων φίλων της ομάδας, για τους οποίους θα λειτουργήσει το νότιο πέταλο του Σταδίου.

Silver: 150€

Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων).

Gold: 200€-VIP: 500€

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από τον χώρο των επισήμων, στη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Εξασφαλισμένη θέση πάρκινγκ, εντός της εγκατάστασης του σταδίου.

Family: 120€

Σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Αποκλειστικά για οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους, μέχρι 17 ετών. Τα ανήλικα τέκνα αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά του συγκεκριμένου εισιτηρίου, παντρεμένο ανδρόγυνο χωρίς παιδιά ή με ενήλικα τέκνα δεν δύνανται να το αγοράσουν.

Απαραίτητα δικαιολογητικά: Βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης (φωτοτυπία).

Διάθεση εισιτήριων: Γραφεία ΠΑΕ ΝΙΚΗ Βόλου, Πανθεσσαλικό Στάδιο, Δευτέρα-Παρασκευή (09:30-14:30). Επικοινωνία: Τηλέφωνο: 2421062644, e-mail: [email protected].

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου