ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κουφογεώργος: «Όλα βαδίζουν βάσει πλάνου στη Νίκη Βόλου»

κουφογεώργος-όλα-βαδίζουν-βάσει-πλά-868289

Υπομονή συνέστησε στον κόσμο της Νίκης Βόλου ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ, Απόστολος Κουφογεώργος, τονίζοντας πως «τα καλύτερα έρχονται» και πως δεν πρέπει οι φίλαθλοι να ανησυχούν για τις κινήσεις της ομάδας, που τρέχει… καθημερινά και σε όλα τα επίπεδα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Βολιώτης παράγοντας, φιλοξενούμενος στον Blue Heart Fm και στην εκπομπή «Ισορροπίες» θέλησε να καθησυχάσει τους ακροατές – φιλάθλους της Νίκης Βόλου, τονίζοντας πως όλα βαδίζουν βάσει πλάνου. Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για την ανησυχία-προσμονή του κόσμου: «Πολλά πράγματα δεν θα ακούσετε από εμένα, αλλά το μόνο που θα πω είναι πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός, κι αυτό που απασχολεί και τον κόσμο, κυλά όπως έπρεπε να κυλήσει. Είμαστε βάσει χρονοδιαγράμματος. Σίγουρα ο κόσμος μπορεί να θέλει να ακούσει ονόματα, παρόλα αυτά όποιος συμφωνεί ανακοινώνεται και συγχρόνως.

Αυτή τη στιγμή προέχουν οι ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών μας. Σε ένα μεγάλο βαθμό και κατά 95%, οι παίκτες που ήθελε ο προπονητής ή η διοίκηση είναι σε πολύ καλό βαθμό και θα ανανεώσουν και θα ανακοινωθούν. Μετά θα πάμε στις ανακοινώσεις των μεταγραφών. Δεν έχει πάει τίποτα πίσω. Το μόνο που έχει πάει «πίσω» είναι η προετοιμασία, που θα ξεκινήσει στις αρχές Αυγούστου. Τέλος Ιουλίου θα έρθουν οι ποδοσφαιριστές για να περάσουν από τις απαραίτητες εξετάσεις, που θα κρατήσουν περίπου τρεις μέρες και στις αρχές Αυγούστου θα κάνουμε την πρώτη συνάντηση. Να μην ανησυχεί ο κόσμος τα καλύτερα έρχονται».

Για την καθυστέρηση της «πρώτης»: «Κανείς μας δεν πιστεύει πως θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 11 Σεπτεμβρίου. Ακόμα και τώρα που ανακοινώθηκε κι επίσημα. Τα εργομετρικά θέλουν 3-4 μέρες γιατί γίνονται ανά γκρουπ κι επειδή κατά 80% θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη, οπότε οι παίκτες θα πρέπει να πάνε εκεί. Για να μην πιεστούμε πολύ εκεί είπαμε να πάει πιο πίσω η «πρώτη» και για τις αρχές Αυγούστου και στις 17 Αυγούστου να πάμε στο βουνό».

Για τις ανανεώσεις: «Είναι καθαρά επιλογές του προπονητή και της διοίκησης. Είμαστε σε ένα πολύ καλό βαθμό και στις συζητήσεις και στις ανανεώσεις και σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό έχουν επιτευχθεί. Εχουμε μιλήσει και με μεταγραφικούς στόχους και του προπονητή, και του προέδρου και του αντιπροέδρου. Κάποια ονόματα έχουν γραφτεί στον Τύπο. Δεν θέλω να πω ονόματα. Θέλω να πω στον κόσμο να μην ανησυχεί για τίποτα και πως όλος ο σχεδιασμός κυλάει όπως θα έπρεπε να κυλήσει. Δεν είναι μόνο οι μεταγραφές. Αυτή τη στιγμή γίνονται πολλά έργα και στη Νεάπολη και στο Π. Μαγουλάς.

Είναι κάποια πράγματα που δεν ξέρει ο κόσμος. Η ομάδα τρέχει σε ρυθμούς που πρέπει για να είναι έτοιμη για την προετοιμασία.

Στη φιλοσοφία της Νίκης Βόλου δεν θα πούμε εκφράσεις του τύπου «Θα πέσουν τα τσιμέντα» και θα έρθει εκείνος ή θα έρθει ο άλλος. Είναι καθαρά επιλογές του προπονητή και της διοίκησης και εκεί θα πάμε».

Για τις αποχωρήσεις: «Θα υπάρχουν κι άλλες αποχωρήσεις (σ.σ. εκτός από Γκαρσία-Τσιμπούκα). Είναι όλα στο πρόγραμμα και θα γίνουν την ώρα που πρέπει, μαζί με τις ανανεώσεις. Οι μεταγραφές είναι καθαρά αγωνιστικές επιλογές του προπονητή και έχει μιλήσει και με τον πρόεδρο. Εχουν επικεντρωθεί στις επιλογές του προπονητή και εκεί που πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα».

Για τον Αλέξη Παπακωνσταντίνου: «Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και έχει καθημερινή επαφή με τον προπονητή για όλα τα θέματα. Ο Αλέξης (σ.σ. Παπακωνσταντίνου) δουλεύει για την ομάδα σε καθημερινή βάση, όπως και ο Βασίλης (σ.σ. Βενέτης), όπως και όλος ο οργανισμός της ομάδας».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος: «Θα έρθουν ποδοσφαιριστές που θα ματώσουν για την ομάδα και θα ξέρουν που βρίσκονται και θα δίνουν το 100% σε κάθε αγώνα. Θα προσφέρουν άμεσα στην ομάδα και θα δώσουν τα πάντα γι’ αυτή, προκειμένου να πετύχει τον στόχο της. Ακούγονται πολλά ονόματα, ας περιμένει λίγο ο κόσμος».

Για την προετοιμασία: «Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 2-3 Αυγούστου με προπονήσεις και στον ΟΣΕ και στη Νεάπολη και στις 17 Αυγούστου θα ανεβούμε στην Πορταριά. Σε σχέση με πέρυσι είμαστε πολύ καλύτερα από άποψη γηπέδων και πολύ καλύτερα στη λειτουργικότητα και τη καθημερινότητα της ομάδας».

Για τα φιλικά: «Θα γίνουν φιλικά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Πορταριά και στον Βόλο. Κάποια δεν έχουν κλειστεί βάσει ημερομηνιών, αλλά θα γίνουν αρκετά».

Για προώθηση παικτών από την Κ20: «Σίγουρα 2-3 παιδιά από την Κ20 θα ακολουθήσουν την πρώτη ομάδα στην προετοιμασία και θα μπουν στον οργανισμό της Νίκης και επίσημα. Θα παρακολουθούνται από τον προπονητή για να δούμε πως θα μπορούν να «κουμπώσουν» στην πρώτη ομάδα. Εγινε μεγάλη δουλειά πέρυσι και στην Κ20 με τον κ. Ακτσιαλή και είδαμε πως υπάρχει ένας δυνατός κορμός».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου