ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ενδιαφέρει τη Νίκη ο Δημητρίου

ενδιαφέρει-τη-νίκη-ο-δημητρίου-868653

Μετά την επιστροφή του Νίκου Αθανασίου στον Ατρόμητο, η θέση του αριστερού μπακ παραμένει ορφανή στη Νίκη Βόλου, η οποία εξετάζει με καλό μάτι την περίπτωση του 31χρονου Στέλιου Δημητρίου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο ποδοσφαιριστής από την Κύπρο, που είναι κάτοχος και αγγλικού διαβατηρίου, έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Νέας Σαλαμίνας, με την οποία μέτρησε πέρυσι 34 συμμετοχές, αλλά και 3 γκολ και 6 ασίστ.

Εδώ και πέντε μέρες αποτελεί παρελθόν από την κυπριακή ομάδα και δεν λέει όχι στο να… «μεταναστεύσει», ερχόμενος στον Βόλο για χάρη της Νίκης.

Εκτός από τη Νέα Σαλαμίνα έχει θητεύσει σε Απόλλωνα Λεμεσού, Ερμή Αραδίππου, Δόξα Κατωκοπιάς και Ακρίτα Χλώρακα, ενώ έχει αγωνιστεί και στο εξωτερικό, παίζοντας στο βουλγαρικό πρωτάθλημα με τη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, στη Σουηδία με την Ακρόπολις, στη Σκωτία με τις Σεντ Μίρρεν και Ρος Κάουντι, αλλά και στην Αγγλία και στις χαμηλότερες κατηγορίες με τις Μακλσφιλντ και Μπράντφορντ.

Για 1η Αυγούστου η πρεμιέρα

Μπορεί πρόσφατα να είχε γίνει γνωστό ανεπίσημα πως η 25η Ιουλίου θα είναι η μέρα που θα ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις της Νίκης Βόλου για το νέο πρωτάθλημα, ωστόσο αυτή αναμένεται να μετατεθεί για την 1η Αυγούστου.

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο πρωτάθλημα της Super League 2 φανερώνουν πως σέντρα στις 11 Σεπτέμβρη δεν πρόκειται να γίνει και δεν θεωρείται απίθανο αυτή να πάει ακόμη για… Οκτώβρη.

Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας

Στα περσινά επίπεδα κινούνται οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2022-23, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, με τους κυανόλευκους να έχουν δηλώσει και φέτος ως πρώτη έδρα το αναμορφωμένο μετά και τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος, Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Με τις τιμές να ξεκινούν από τα 80 ευρώ και να φτάνουν έως και τα 500, τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν στο σύνολο των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για το πρωτάθλημα της Super League 2 και όχι στα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ανακοίνωση των κυανόλευκων αναλυτικότερα αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Οι κατηγορίες των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Basic: 100€

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από την ανατολική κερκίδα του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Για τους άνεργους και τους φοιτητές, υπάρχει έκπτωση 20% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για το εκπτωτικό πακέτο: Κάρτα ανεργίας ή βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και ταυτότητα, αντίστοιχα.

Η έκπτωση 20% θα ισχύει και για τα μέλη των συνδέσμων φίλων της ομάδας, για τους οποίους θα λειτουργήσει το νότιο πέταλο του Σταδίου.

Silver: 150€

Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων).

Gold: 200€-VIP: 500€

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από τον χώρο των επισήμων, στη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Εξασφαλισμένη θέση πάρκινγκ, εντός της εγκατάστασης του σταδίου.

Family: 120€

Σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Αποκλειστικά για οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους, μέχρι 17 ετών. Τα ανήλικα τέκνα αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά του συγκεκριμένου εισιτηρίου, παντρεμένο ανδρόγυνο χωρίς παιδιά ή με ενήλικα τέκνα δεν δύνανται να το αγοράσουν.

Απαραίτητα δικαιολογητικά: Βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης (φωτοτυπία).

Διάθεση εισιτήριων: Γραφεία ΠΑΕ ΝΙΚΗ Βόλου, Πανθεσσαλικό Στάδιο, Δευτέρα-Παρασκευή (09:30-14:30). Επικοινωνία: Τηλέφωνο: 2421062644, e-mail: [email protected].

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου