ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Είπε αντίο ο Λούκας Γκαρσία

είπε-αντίο-ο-λούκας-γκαρσία-869186

Από τις 5 Ιουλίου ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ είχε ενημερώσει τους αναγνώστες του πως ο Λούκας Γκαρσία δεν θα βρίσκεται στα πλάνα των κυανόλευκων για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο «Μπίτσι» ενημέρωσε χθες και ο ίδιος τους φίλους της ομάδας πως δεν θα συνεχίσει για 4η χρονιά στα κυανόλευκα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Λούκας Γκαρσία αφήνει τον Βόλο μετά από τέσσερα χρόνια παραμονής σε αυτόν, έχοντας αγωνιστεί αρχικά για την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τα κυανόλευκα της Νίκης Βόλου για τρεις αγωνιστικές περιόδους.

Τη χρονιά που πέρασε ο 34χρονος πλέον Λούκας κατέγραψε συνολικά 24 παρουσίες στο πρωτάθλημα της Super League 2, με τα κυανόλευκα.

Το 2018 είχε έρθει στον Βόλο, όταν και φόρεσε τα κυανέρυθρα του Βόλος ΝΠΣ στη Super League 2, πανηγυρίζοντας και άνοδο μετά από 24 αγώνες και τέσσερα δικά του τέρματα, για να μεταπηδήσει στη συνέχεια στη Νίκη, στην οποία σε δύο σεζόν στη Football League είχε αρχικά 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, που διακόπηκε λόγω πανδημίας και στη συνέχεια άλλες 18 στην ίδια κατηγορία με συνολικά 7 τέρματα.

Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ο Γκαρσία ξεκίνησε ως βασικός σε 16 αγώνες, σε 8 πέρασε ως αλλαγή και σκόραρε δύο φορές με αντίπαλο τον Πιερικό και την Καβάλα, μετρώντας συνολικά 1.447 λεπτά στο χορτάρι, ενώ είχε και 4 συμμετοχές στα συνολικά 5 παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μέσω μηνύματός του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, τον οποίο επίσης ευχαρίστησε, ο Γκαρσία είπε αντίο στην Ελλάδα και τους φίλους της Νίκης Βόλου από την Αργεντινή, ευχαριστώντας όλους όσοι τον βοήθησαν κατά την παραμονή του στον σύλλογο. Αναλυτικά στο συγκινητικό του μήνυμα έγραψε:

«Τρία χρόνια ανιδιοτελούς αγάπης. Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρόεδρο Αλέξη Παπακωνσταντίνου και τον Βασίλη Βενέτη για την υποστήριξή τους σε σημαντικές στιγμές της ζωής μου, πάντα μ’ έκαναν να νιώθω την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους. Ευχαριστώ τον Ανδρέα Κικίλια για τη βοήθειά του σε οτιδήποτε χρειάστηκα. Ευχαριστώ τον φίλο μου Στέφανο Κούγκουλο για τα πολλά μηνύματά του και τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς της Νίκης Βόλου που πάντα μ’ έκαναν να νιώθω σημαντικός ποδοσφαιριστής, ο μεγαλύτερος και ο νεότερος. Έλαβα πολλή αγάπη στους αγωνιστικούς χώρους και στην πόλη του Βόλου, πάντα μ’ έκαναν να νιώθω σπουδαίος.

Έζησα τρία όμορφα χρόνια σ’ αυτή την ομάδα, σ’ αυτή την όμορφη πόλη και το πιο σημαντικό απ’ όλα, ο γιος μου γεννήθηκε φορώντας αυτό το υπέροχο μπλε χρώμα. Εγώ και η οικογένειά μου θα είμαστε ευγνώμονες για πάντα σε σας. Ήταν ευχαρίστησή μου να φορώ τη φανέλα της Νίκης, πάντα έδινα το 100% για την ομάδα, σε κάθε παιχνίδι και σε όλες τις περιόδους. Ελπίζω να κατάφερα να σας κάνω χαρούμενους με τις ποδοσφαιρικές μου ικανότητες, εσείς με κάνατε πολύ χαρούμενο».

Το φωτογραφικό κολάζ του Αργεντινού, που ευχαρίστησε τους κυανόλευκους σε αγγλικά, ελληνικά και ισπανικά

Πιο πίσω η πρώτη…

Μπορεί αρχικά η πρώτη συγκέντρωση της Νίκης Βόλου να είχε προγραμματιστεί για τις 25 Ιουλίου και για την ερχόμενη Δευτέρα, αλλά πλέον είναι πολύ πιθανό να αλλάξει η ημερομηνία, με την πρώτη συγκέντρωση να γίνεται είτε λίγες μέρες αργότερα, είτε και μία εβδομάδα μετά, δηλαδή τη Δευτέρα 1 Αυγούστου.

Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας

Στα περσινά επίπεδα κινούνται οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2022-23, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, με τους κυανόλευκους να έχουν δηλώσει και φέτος ως πρώτη έδρα το αναμορφωμένο μετά και τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος, Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Με τις τιμές να ξεκινούν από τα 80 ευρώ και να φτάνουν έως και τα 500, τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν στο σύνολο των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για το πρωτάθλημα της Super League 2 και όχι στα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ανακοίνωση των κυανόλευκων αναλυτικότερα αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Οι κατηγορίες των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Basic: 100€

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από την ανατολική κερκίδα του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Για τους άνεργους και τους φοιτητές, υπάρχει έκπτωση 20% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για το εκπτωτικό πακέτο: Κάρτα ανεργίας ή βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και ταυτότητα, αντίστοιχα.

Η έκπτωση 20% θα ισχύει και για τα μέλη των συνδέσμων φίλων της ομάδας, για τους οποίους θα λειτουργήσει το νότιο πέταλο του Σταδίου.

Silver: 150€

Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων).

Gold: 200€-VIP: 500€

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από τον χώρο των επισήμων, στη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Εξασφαλισμένη θέση πάρκινγκ, εντός της εγκατάστασης του σταδίου.

Family: 120€

Σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Αποκλειστικά για οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους, μέχρι 17 ετών. Τα ανήλικα τέκνα αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά του συγκεκριμένου εισιτηρίου, παντρεμένο ανδρόγυνο χωρίς παιδιά ή με ενήλικα τέκνα δεν δύνανται να το αγοράσουν.

Απαραίτητα δικαιολογητικά: Βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης (φωτοτυπία).

Διάθεση εισιτήριων: Γραφεία ΠΑΕ ΝΙΚΗ Βόλου, Πανθεσσαλικό Στάδιο, Δευτέρα-Παρασκευή (09:30-14:30). Επικοινωνία: Τηλέφωνο: 2421062644, e-mail: [email protected].

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου