ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αγανακτισμένοι και στη Νίκη Βόλου

αγανακτισμένοι-και-στη-νίκη-βόλου-870224

Πώς και πώς περιμένουν το μεθαυριανό ΔΣ της Super League 2 και στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου, στην οποία τις τελευταίες ώρες επικρατούν αγανάκτηση και εκνευρισμός, όπως και σε άλλες ομάδες της κατηγορίας, που σαν φτωχοί… συγγενείς ενημερώθηκαν και πάλι από τους «μεγάλους» της Super League 1, πως και τη νέα χρονιά μόνο ένας θα έχει δικαίωμα ανόδου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οπως ανακοινώθηκε από το ΔΣ της Super League 1 την περασμένη Τετάρτη, οι «μεγάλοι» ποδοσφαιρικοί σύλλογοι της χώρας δεν θα επιτρέψουν ούτε τη νέα σεζόν την άνοδο σε παραπάνω από μία ΠΑΕ της Super League 2, εξέλιξη που προκαλεί τη δυσαρέσκεια και της ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Στη Νίκη Βόλου, όπως και στις υπόλοιπες ΠΑΕ της κατηγορίας, που έχουν βλέψεις ανόδου, βιώνουν ένα καθεστώς υποβάθμισης του πρωταθλήματος και στο μεθαυριανό έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 οι άνθρωποι της κυανόλευκης ΠΑΕ καλούνται να τονίσουν την κατάφωρη αδικία που δημιουργεί το ενδεχόμενο, από τις 30 ομάδες του πρωταθλήματος, να κερδίσει την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία μόλις μία.

Στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου κάνουν λόγο για ένα σύστημα που υπονομεύει τον ανταγωνισμό του πρωταθλήματος, με πολλές ομάδες να παραμένουν αδιάφορες βαθμολογικά και αγωνιστικά, στο μεγαλύτερο μέρος του.

Το αν η τρέχουσα κατάσταση αλλάξει είναι κάτι που θα φανεί στο επόμενο χρονικό διάστημα, αλλά μέχρι τότε καλούνται οι ΠΑΕ της Super League 2 να αντισταθούν με όσα μέσα έχουν κι αν δεν εισακουστούν σίγουρα θα πρέπει να προβούν σε πιο δραστικά μέτρα.

Μία σκέψη που κάνουν για την ώρα οι ΠΑΕ είναι να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα, προχωρώντας και πάλι σε μία άτυπη αποχή, αλλά και πάλι δύσκολα κάτι τέτοιο θα συγκινήσει τους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στο μεθαυριανό ΔΣ θα συζητηθεί μεταξύ άλλων η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος και είναι προφανές ότι αυτή θα περιλαμβάνει την απευθείας άνοδο στη Super League 1 των πρωταθλητών των δύο ομίλων, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρχει πρόβλεψη για αγώνα μπαράζ μεταξύ των δεύτερων των δύο ομίλων, ώστε ο κερδισμένος να δώσει εν συνεχεία μπαράζ με τον 12ο της SL1.

Τα θέματα του ΔΣ της Δευτέρας

Μεθαύριο Δευτέρα 18 Ιουλίου και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42-4ος όροφος), με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

  1. Ημερομηνία Κλήρωσης Πρωταθλήματος
  2. Προκήρυξη Πρωταθλήματος Αγωνιστικής Περιόδου 2022-2023
  3. Ενημέρωση σχετικά με τη σύμβαση της ΕΡΤ
  4. Διαιτησία
  5. Ασφάλιση Ποδοσφαιριστών
  6. Εκλογή Β΄ Αντιπροέδρου
  7. Διάφορα Θέματα.

Πλησιάζει σε Γαβριηλίδη

Όπως αποκάλυψε χθες ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ η Νίκη Βόλου έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Βασίλη Γαβριηλίδη, που τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στην πρωταθλήτρια του πρώτου ομίλου της Super League 2 Βέροια και ήταν βασικό στέλεχός της με 33 ματς και 3 γκολ.

Ο 29χρονος υψηλόσωμος κεντρικός χαφ είναι θετικός να ενταχθεί στους κυανόλευκους του Βόλου μετά την κρούση που του έγινε. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής από χθες είναι ελεύθερος, παρά το γεγονός πως είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα του Βορρά».

Περιμένει τον κόσμο της

Την οικονομική ενίσχυση μέσω αγοράς εισιτηρίων διαρκείας περιμένει η Νίκη Βόλου, έχοντας ξεκινήσει τη διάθεσή τους για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Με τις τιμές να κινούνται στα περσινά επίπεδα και να ξεκινούν από τα 80 ευρώ και να φτάνουν έως και τα 500, τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν στο σύνολο των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για το πρωτάθλημα της Super League 2 και όχι στα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Basic: 100€

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από την ανατολική κερκίδα του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Για τους άνεργους και τους φοιτητές, υπάρχει έκπτωση 20% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για το εκπτωτικό πακέτο: Κάρτα ανεργίας ή βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και ταυτότητα, αντίστοιχα.

Η έκπτωση 20% θα ισχύει και για τα μέλη των συνδέσμων φίλων της ομάδας, για τους οποίους θα λειτουργήσει το νότιο πέταλο του Σταδίου.

Silver: 150€

Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων).

Gold: 200€-VIP: 500€

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από τον χώρο των επισήμων, στη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Εξασφαλισμένη θέση πάρκινγκ, εντός της εγκατάστασης του σταδίου.

Family: 120€

Σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Αποκλειστικά για οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους, μέχρι 17 ετών. Τα ανήλικα τέκνα αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά του συγκεκριμένου εισιτηρίου, παντρεμένο ανδρόγυνο χωρίς παιδιά ή με ενήλικα τέκνα δεν δύνανται να το αγοράσουν.

Απαραίτητα δικαιολογητικά: Βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης (φωτοτυπία).

Διάθεση εισιτήριων: Γραφεία ΠΑΕ ΝΙΚΗ Βόλου, Πανθεσσαλικό Στάδιο, Δευτέρα-Παρασκευή (09:30-14:30). Επικοινωνία: Τηλέφωνο: 2421062644, e-mail: [email protected].

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου