ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βοσνιάδης: «Απαξιώθηκε η SL2, βλέπουμε παίκτες να αυτοκτονούν»  

βοσνιάδης-απαξιώθηκε-η-sl2-βλέπουμε-πα-870248

Στην ΕΡΑ Σπορ φιλοξενήθηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης, προπονητής της Νίκης Βόλου, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί στη Σούπερ Λιγκ 2 και την απαξίωση της κατηγορίας τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Ένα πρωτάθλημα που είχε 12 ομάδες κάποια στιγμή και έφθασε να έχει 34 και να μην ανεβαίνει σχεδόν κανείς ή ν’ ανεβαίνει μόνος ένας. Είμαστε στα μέσα Ιουλίου και δεν ξέρουμε ποιες θα ξεκινήσουν. Υπάρχουν ομάδες που περιμένουν ν’ ανέβουν με δικαστικές αποφάσεις.

Σε ένα βράδυ μπορούν να τελειώσουν όλα. Απαξιώσαμε το πρωτάθλημα και κάνουμε και κριτική, τη στιγμή που έχει το μεγαλύτερο ποσοστό Ελλήνων παικτών. Όταν ανεβήκαμε με τη Νίκη είχαμε και 14.000 κόσμο στο γήπεδο. Υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον. Ποιος σκέφτηκε να εξαφανίσει τη Β’ Εθνική;

Εδώ που φτάσαμε πρέπει κάτι ν’ αλλάξει. Οι άνθρωποι που παίρνουν τις αποφάσεις να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Οι διαπιστώσεις μπορεί να οδηγήσουν στη λύση. Όταν βλέπεις παίκτες να αυτοκτονούν, έχουν απαξιωθεί τα πάντα.

Κατά τ’ άλλα είμαστε εγκλωβισμένοι σ’ ένα επαγγελματικό ποδόσφαιρο, που πηγαίνει κάθε χρόνο και παρακάτω. Γίνεται τεράστια προσπάθεια να βάλουν σε τάξη τα προβλήματα, αλλά είναι τόσο πολλά. Όσοι παίρνουν τις αποφάσεις να πουν «έως εδώ».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου