ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Εντονο ενδιαφέρον για Γαβριηλίδη, αλλά…

εντονο-ενδιαφέρον-για-γαβριηλίδη-αλλ-870619

Ο Βασίλης Γαβριηλίδης, που αγωνίστηκε τη σεζόν που τελείωσε στην πρωταθλήτρια του πρώτου ομίλου της Super League 2 Βέροια και ήταν βασικό στέλεχός της με 33 ματς και 3 γκολ, είναι ένας παίκτης που η Νίκη θέλει να εντάξει στο δυναμικό της.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Μάλιστα όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι ο 29χρονος υψηλόσωμος κεντρικός χαφ είναι πολύ θετικός στο να έρθει στους κυανόλευκους του Βόλου μετά την κρούση που του έγινε, ωστόσο το «αγκάθι» στην όλη υπόθεση είναι πως έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με τη Βέροια που λήγει το καλοκαίρι του 2023.

Αυτό, παρά την επιθυμία, όπως φαίνεται, του παίκτη να έρθει στον Βόλο για λογαριασμό της Νίκης, μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη μεταγραφή, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η Βέροια θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό της παρά την αλλαγή διοίκησης και να εξαντλήσει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει μαζί του.

Ο Γαβριηλίδης είναι ένας παίκτης έμπειρος, που έχει ύψος 1.85, χρησιμοποιεί το δεξί πόδι και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου, ενώ έχει τη δυνατότητα, αν χρειαστεί, να παίξει και ως στόπερ.

Είναι γεννημένος στις 20 Οκτωβρίου 1992 και έχει παίξει σε όλες τις εθνικές κατηγορίες, έχοντας πέντε συμμετοχές στην Α’ Εθνική με τον Πανθρακικό, 81 ματς στη Β’ Εθνική με την ίδια ομάδα αλλά και τον Πανσερραϊκό, τον Παναιγιάλειο, την Καβάλα και τη Βέροια , 37 συμμετοχές με την Καβάλα στη Football League ως τρίτη κατηγορία και άλλες 74 στη Γ’ Εθνική με Ζάκυνθο, Ορφέα Ελευθερούπολης και Καβάλα.

Το πάλεψε για Κοροβέση

Όλο το προηγούμενο διάστημα η Νίκη προσπάθησε να πείσει τον αριστερό μπακ Νίκο Κοροβέση να φορέσει τα κυανόλευκα, θέλοντας να φέρει έναν πρωτοκλασάτο παίκτη, για να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ωστόσο, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής προτίμησε τελικά, σύμφωνα με δημοσιεύματα, την πρόταση του Απόλλωνα Σμύρνης και όλα δείχνουν ότι θα παίξει στον άλλον όμιλο της SL2 με την ομάδα της Ριζούπολης, που υποβιβάστηκε φέτος.

Πάντως, η Νίκη ξεκάθαρα χτυπά παίκτες για τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα από το πάνω ράφι, όπως δείχνει το βιογραφικό του Κοροβέση, που τα τελευταία δέκα χρόνια ήταν στη Σούπερ Λιγκ 1 με ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ, Πλατανιά και ΟΦΗ.

Πλησιάζει η έναρξη της προετοιμασίας

Στις 25 Ιουλίου θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η ομάδα της Νίκης Βόλου, την οποία θα «υποδεχθεί» σε πρώτη φάση το γήπεδο του ΟΣΕ και μετά τον Δεκαπενταύγουστο οι κυανόλευκοι θα ανέβουν στην Πορταριά, έχοντας αρχίσει πιο μπροστά και τα φιλικά τους.

Συγκεκριμένα, στις 3 Αυγούστου, ημέρα Τετάρτη, έχει κλειστεί φιλικό στον Βόλο με τη σαφώς πιο έτοιμη εκείνο το διάστημα ομάδα της Λαμίας, που θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στη Σούπερ Λιγκ 1 είτε στις 19 είτε στις 20 Αυγούστου.

Εντάχθηκε ο σύλλογος στο Μητρώο

Στις 6 Ιουλίου ενημερώθηκε με mail η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου ότι εντάχθηκε στο Μητρώο της Γ.Γ. Αθλητισμού. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, τη στιγμή που πέρσι, λόγω προβλήματος στην ηλεκτρονική καταχώριση των εγγράφων, ο σύλλογος είχε μείνει εκτός Μητρώου.

Αυτό κόστισε, καθώς δεν πήρε την επιδότηση που θα δικαιούνταν, ενώ δεν μπορούσαν τα μέλη της να ψηφίσουν σε εκλογές Ομοσπονδιών και Ενώσεων, ούτε και να θέσουν υποψηφιότητα, κάτι που πλέον παύει να υφίσταται.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου