ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Προχωρούν τις αποφάσεις στη Νίκη Βόλου

προχωρούν-τις-αποφάσεις-στη-νίκη-βόλο-860412

Ξεκίνησε σιγά-σιγά η επιστροφή των ποδοσφαιριστών της Νίκης στον Βόλο, όπου θα ξεκινήσει στις 25 Ιουλίου και η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται από την περσινή χρονιά κι άλλοι που ανανέωσαν, έχουν πάρει ήδη τον δρόμο της επιστροφής, περνώντας εξάλλου και χρόνο από τις διακοπές τους στο Πήλιο και σε άλλους κοντινούς προορισμούς.

Κατ’ αρχήν συμφωνίες υπάρχουν με αρκετούς ποδοσφαιριστές, ωστόσο για να «κλειδώσουν» αναμένεται και η επιστροφή του Αλέξη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά όχι και στον Βόλο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα καταφθάσει στις 20 Ιουλίου.

Στη Νίκη έχουν να περιμένουν πέραν από την άφιξη Παπακωνσταντίνου και την οικονομική ενίσχυση που δικαιούνται από το «στοίχημα» και η οποία έχει προγραμματιστεί να καταβληθεί αύριο Παρασκευή, ωστόσο δεν αποκλείεται και πάλι να πάρει παράταση.

Την οικονομική «ένεση» από το στοίχημα περιμένουν εξάλλου όλες οι ομάδες της κατηγορίας και όχι μόνο, ευελπιστώντας να καταβληθεί όσο το δυνατόν νωρίτερα, μιας και οι υποχρεώσεις των ΠΑΕ συνεχίζονται και όσο περνούν οι μέρες θα μεγαλώνουν.

Στη Νίκη Βόλου έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με τους περισσότερους από τους περσινούς ποδοσφαιριστές, ενώ στο ρόστερ τη δεδομένη στιγμή βρίσκονται κι επίσημα οι: Βλάντιμιρ Μπάγιτς, Βαγγέλης Ανδρέου, Σταύρος Τσουκαλάς, Παναγιώτης Παναγιωτίδης, Πασχάλης Κάσσος, Νίκος Κουσκουνάς, Αντόνιο Ροχάνο, αλλά και ο Βραζιλιάνος Μπρούνο Μορέιρα, που αποτελεί και τη μοναδική μεταγραφή που έχει ανακοινωθεί μέχρι σήμερα.

Συμφωνίες ωστόσο υπάρχουν και με ποδοσφαιριστές που θα αλλάξουν στρατόπεδο, όπως ο Βολιώτης τερματοφύλακας Νίκος Μπουργάνης.

Φιλικό με Λαμία

Με την προετοιμασία της Νίκης Βόλου να ξεκινά στις 25 Ιουλίου, οπότε και θα έχει κλείσει το μεγαλύτερο μέρος του φετινού ρόστερ, σειρά θα πάρουν και τα φιλικά παιχνίδια. Στη Νίκη αισιοδοξούν πως θα κάνουν όπως και πέρυσι την προετοιμασία τους στο Πήλιο, είτε στην Πορταριά είτε στα Χάνια, όπου θα δώσουν και φιλικούς αγώνες. Ενας εξ αυτών δεν αποκλείεται όμως να δοθεί στο γήπεδο της Νεάπολης, αφού η Λαμία ανακοίνωσε τον φιλικό αγώνα με τους κυανόλευκους του Βόλου ως γηπεδούχους. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί για τις 3 Αυγούστου.

Περιμένει τον κόσμο της

Την οικονομική ενίσχυση μέσω αγοράς εισιτηρίων διαρκείας περιμένει η Νίκη Βόλου, έχοντας ξεκινήσει τη διάθεσή τους για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Με τις τιμές να κινούνται στα περσινά επίπεδα και να ξεκινούν από τα 80 ευρώ και να φτάνουν έως και τα 500, τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν στο σύνολο των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για το πρωτάθλημα της Super League 2 και όχι στα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Basic: 100€

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από την ανατολική κερκίδα του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Για τους άνεργους και τους φοιτητές, υπάρχει έκπτωση 20% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για το εκπτωτικό πακέτο: Κάρτα ανεργίας ή βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και ταυτότητα, αντίστοιχα.

Η έκπτωση 20% θα ισχύει και για τα μέλη των συνδέσμων φίλων της ομάδας, για τους οποίους θα λειτουργήσει το νότιο πέταλο του Σταδίου.

Silver: 150€

Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων).

Gold: 200€-VIP: 500€

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από τον χώρο των επισήμων, στη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Εξασφαλισμένη θέση πάρκινγκ, εντός της εγκατάστασης του σταδίου.

Family: 120€

Σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Αποκλειστικά για οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους, μέχρι 17 ετών. Τα ανήλικα τέκνα αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά του συγκεκριμένου εισιτηρίου, παντρεμένο ανδρόγυνο χωρίς παιδιά ή με ενήλικα τέκνα δεν δύνανται να το αγοράσουν.

Απαραίτητα δικαιολογητικά: Βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης (φωτοτυπία).

Διάθεση εισιτήριων: Γραφεία ΠΑΕ ΝΙΚΗ Βόλου, Πανθεσσαλικό Στάδιο, Δευτέρα-Παρασκευή (09:30-14:30). Επικοινωνία: Τηλέφωνο: 2421062644, e-mail: [email protected].

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου