ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κάλεσμα για αγορά διαρκείας

κάλεσμα-για-αγορά-διαρκείας-861664

Μπορεί η πρώτη σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League 2 να υπολογίζεται πως θα γίνει στις 25 Σεπτέμβρη, ωστόσο στο «στρατόπεδο» της Νίκης Βόλου υπάρχει «εκστρατεία» για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου και το Blue Club «Π. Ντοκούζης» 1985 – Θύρα 3 με ανακοίνωσή τους καλούν τον κόσμο να πάρει θέση… διαρκείας ενόψει του φετινού πρωταθλήματος της Super League 2.

Αναλυτικά το κάλεσμα που απηύθυνε ο σύνδεσμος μέσω της ανακοίνωσής του: «Καλούμε όλους τους φίλους της Νικάρας μας να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας για την προσεχή αγωνιστική σεζόν 2022-2023 για το πρωτάθλημα της Super League 2. Δείχνουμε τη στήριξή μας στη διοίκηση, στο δύσκολο έργο της, καθώς και στους ποδοσφαιριστές και τεχνικό team.

Επίσης για τα μέλη του συνδέσμου μας προβλέπεται έκπτωση 20% στη βασική κατηγορία blue. Όποιος ενδιαφέρεται πρέπει να έχει βεβαίωση που εκδίδεται από τον σύνδεσμό μας (πληροφορίες στον Βατσαρέα Απόστολο).

Όλοι μαζί μπορούμε!

Vamos Nikara

Blue Club «Π. Ντοκούζης» 1985 – Θύρα 3».

Σημειώνεται πως οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2022-23 κινούνται στα περσινά επίπεδα.

Με τις τιμές να ξεκινούν από τα 80 ευρώ και να φτάνουν έως και τα 500, τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν στο σύνολο των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για το πρωτάθλημα της Super League 2 και όχι στα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Basic: 100€

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από την ανατολική κερκίδα του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Για τους άνεργους και τους φοιτητές, υπάρχει έκπτωση 20% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για το εκπτωτικό πακέτο: Κάρτα ανεργίας ή βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και ταυτότητα, αντίστοιχα.

Η έκπτωση 20% θα ισχύει και για τα μέλη των συνδέσμων φίλων της ομάδας, για τους οποίους θα λειτουργήσει το νότιο πέταλο του Σταδίου.

Silver: 150€

Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων).

Gold: 200€-VIP: 500€

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από τον χώρο των επισήμων, στη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Εξασφαλισμένη θέση πάρκινγκ, εντός της εγκατάστασης του σταδίου.

Family: 120€

Σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Αποκλειστικά για οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους, μέχρι 17 ετών. Τα ανήλικα τέκνα αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά του συγκεκριμένου εισιτηρίου, παντρεμένο ανδρόγυνο χωρίς παιδιά ή με ενήλικα τέκνα δεν δύνανται να το αγοράσουν.

Απαραίτητα δικαιολογητικά: Βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης (φωτοτυπία).

Διάθεση εισιτήριων: Γραφεία ΠΑΕ ΝΙΚΗ Βόλου, Πανθεσσαλικό Στάδιο, Δευτέρα-Παρασκευή (09:30-14:30). Επικοινωνία: Τηλέφωνο: 2421062644, e-mail: [email protected].

Θέλει και ο Ηρακλής τον Μανιά

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ηρακλή για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής βρίσκεται ο Μιχάλης Μανιάς, με τους κυανόλευκους της Θεσσαλονίκης να εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις παικτών για να βρουν τον κατάλληλο, που θα πάρει φανέλα βασικού στην αιχμή του δόρατος.

Ειδικότερα, ο υψηλόσωμος στράικερ που μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Άρη, ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης, έχοντας πέρασμα τόσο από την Πολωνία με τον Πογκόν Σετσίν, όσο και από το κυπριακό πρωτάθλημα με τις φανέλες της Ανόρθωσης και του Ολυμπιακού Λευκωσίας, που ήταν και ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του, βρίσκεται στο ραντάρ του «Γηραιού» και μένει να φανεί αν θα υπάρξουν ουσιαστικές επαφές για συμφωνία των δύο πλευρών.

Σημειώνεται πως για τον ποδοσφαιριστή έχει δείξει ενδιαφέρον και η Νίκη Βόλου, χωρίς ωστόσο να «καίγεται» για την απόκτησή του, έχοντας ήδη στο ρόστερ της τους Αντόνιο Ροχάνο και Νίκο Κουσκουνά, ενώ μένει να φανεί τι θα γίνει με τους Ανδρέα Βλαχομήτρο και Χρήστο Τζιώρα, οι οποίοι ουσιαστικά είναι ελεύθεροι, αλλά δεν έχουν «κλείσει» σε άλλο σύλλογο.

Ο Ηρακλής λόγω έλλειψης αδειοδότησης έχει δικαίωμα μεταγραφής τριών ποδοσφαιριστών άνω των 25 κι έχει ήδη «κλειδώσει» τις δύο θέσεις με την απόκτηση των Βασίλη Βιτλή και Μάρκου Βελλίδη, από Απόλλωνα και Βέροια αντίστοιχα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου