ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Η Marca για Μιράντα και Νίκη Βόλου

η-marca-για-μιράντα-και-νίκη-βόλου-863567

Το όνομα της Νίκης Βόλου γράφτηκε σε μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές εφημερίδες του πλανήτη, όπως είναι αυτή της Marca, που αναφέρεται στην παρουσία του Χοσέτε Μιράντα στα κυανόλευκα, αλλά και το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η Marca κάνει λόγο για ενδιαφέρον ελληνικών ομάδων, αλλά και ομάδων από τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, με το μέλλον του Μιράντα ωστόσο να μην αποκλείεται να είναι και πάλι στα κυανόλευκα, όπως έχει επισημάνει κατά καιρούς ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Η ισπανική εφημερίδα μέσω τους δημοσιεύματός της επισημαίνει αρχικά πως οι δρόμοι του Μιράντα με τη Χετάφε θα χωρίσουν αυτό το καλοκαίρι, την ώρα που δεν δείχνει να βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας, που τον δάνεισε στη Νίκη Βόλου πέρυσι.

Η Νίκη από τη μεριά της βρίσκεται σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο δεν έχει ξεχάσει, αφού η σεζόν που πραγματοποίησε με τα κυανόλευκα της ομάδας του Βόλου μπορεί να μην ήταν ιδανική στις αρχές και λόγω της απουσίας του Μιράντα με την εθνική του ομάδα, αλλά στη συνέχεια αποτέλεσε βασικό όπλο στη φαρέτρα του Αλέκου Βοσνιάδη.

Στη Marca αναφέρεται πως ο Μιράντα έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου με τη Χετάφε, η οποία θέλει να πουλήσει τον παίκτη, πριν αποκτήσει δικαίωμα να μεταγραφεί ως ελεύθερος, ενώ τονίζεται πως έχει και προτάσεις από την Α’ Κατηγορία της Ελλάδας, δηλαδή τη Super League 1, αλλά ο διεθνής με την Ισημερινή Γουινέα δίνει προτεραιότητα στο να παραμείνει στην Ισπανία, χωρίς να αποκλείει το γεγονός να φύγει εκ νέου μακριά από τη χώρα της ιβηρικής χερσονήσου.

Ο Μιράντα, που βρίσκεται σε διακοπές αυτό τον καιρό μαζί με τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού Βόλου, Οσκαρ Σιαφά, για τον οποίο επίσης υπάρχει κυανόλευκο ενδιαφέρον, αναμένεται να δώσει το παρών στην έναρξη προετοιμασίας της Χετάφε και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Κίκε Σάντσες Φλόρες, στις 16 Ιουλίου.

Σε αναμονή Παπακωνσταντίνου

Ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Παπακωνσταντίνου έχει επιστρέψει στην Ελλάδα από την περασμένη εβδομάδα, αλλά όχι και στον Βόλο, όπου αναμένεται σε λίγες ημέρες, προκειμένου να «τρέξουν» τα θέματα ανανεώσεων αρχικά και στη συνέχεια αυτά των μεταγραφών.

Οι κυανόλευκοι έχουν «δέσει» με διετές συμβόλαιο τους Σταύρο Τσουκαλά, Παναγιώτη Παναγιωτίδη, ενώ με συμβόλαιο που έχει ισχύ για ακόμη ένα χρόνο παραμένουν στην ομάδα ο τερματοφύλακας Βλάντιμιρ Μπάγιτς, ο μέσος Πασχάλης Κάσσος, οι επιθετικοί Αντόνιο Ροχάνο και Νίκος Κουσκουνάς, όπως και ο αμυντικός Βαγγέλης Ανδρέου.

Τη δεδομένη στιγμή προτεραιότητα αποτελεί η ανανέωση του κεντρικού αμυντικού Χρήστου Γρομητσάρη, σε μία θέση στην οποία η Νίκη έχει συμφωνήσει και για την απόκτηση του Βολιώτη Αγγελου Αργύρη, ενώ ανοιχτό παραμένει το θέμα παραμονής των Μάνου Αλιατίδη και Θωμά Τσιμπούκα.

Επίσης για τη θέση του τερματοφύλακα «τελειωμένη» είναι η απόκτηση του Νίκου Μπουργάνη, μετά την αποδέσμευση του Κώστα Περιστερίδη, ενώ δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία με τον Λούκας Γκαρσία.

Στη λίστα των ποδοσφαιριστών που θέλει φυσικά να κρατήσει η Νίκη είναι και ο Παύλος Κυριακίδης.

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα βρεθεί και ο Νέτι Μέτσε, ο οποίος θέλει να παραμείνει στην ομάδα που ανδρώθηκε και τον υπολογίζει κανονικά και ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Μέχρι τώρα τη μοναδική μεταγραφή, που έχει ανακοινωθεί επίσημα, αποτελεί ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός Μπρούνο Μορέιρα, που παραμένει στην πατρίδα του και περιμένει το πράσινο φως για το ταξίδι στην Ευρώπη και την Ελλάδα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου