ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Παράταση για Παπακωνσταντίνου

παράταση-για-παπακωνσταντίνου-864434

Σε αναμονή του μεγαλομετόχου Αλέξη Παπακωνσταντίνου παραμένουν στη Νίκη Βόλου, με τον ερχομό του ισχυρού άνδρα στον Βόλο να παίρνει παράταση λίγων ημερών, προκειμένου να μπουν στην τελική ευθεία τα θέματα ανανεώσεων και μεταγραφών.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου επέστρεψε στην Ελλάδα από το εξωτερικό την περασμένη Τετάρτη, ωστόσο ο ερχομός του στον Βόλο πήρε ολιγοήμερη παράταση και μαζί και τα μεταγραφικά ζητήματα στην κυανόλευκη ΠΑΕ.

Τη δεδομένη στιγμή προτεραιότητα έχουν οι ανανεώσεις, αλλά και οι αποχωρήσεις, με τους κυανόλευκους να έχουν «δέσει» με διετές συμβόλαιο τους Σταύρο Τσουκαλά, Παναγιώτη Παναγιωτίδη, ενώ με συμβόλαιο που έχει ισχύ για ακόμη ένα χρόνο παραμένουν στην ομάδα ο τερματοφύλακας Βλάντιμιρ Μπάγιτς, ο μέσος Πασχάλης Κάσσος, οι επιθετικοί Αντόνιο Ροχάνο και Νίκος Κουσκουνάς, όπως και ο αμυντικός Βαγγέλης Ανδρέου.

Τη δεδομένη στιγμή προτεραιότητα αποτελεί η ανανέωση του κεντρικού αμυντικού Χρήστου Γρομητσάρη, σε μία θέση στην οποία η Νίκη έχει συμφωνήσει και για την απόκτηση του Βολιώτη Αγγελου Αργύρη, ενώ ανοιχτό παραμένει το θέμα παραμονής των Μάνου Αλιατίδη και Θωμά Τσιμπούκα.

Επίσης για τη θέση του τερματοφύλακα «τελειωμένη» είναι η απόκτηση του Νίκου Μπουργάνη, μετά την αποδέσμευση του Κώστα Περιστερίδη, ενώ δεν θα ανανεωθεί η ρήτρα παραμονής για τον Λούκας Γκαρσία.

Στη λίστα των ποδοσφαιριστών που θέλει φυσικά να κρατήσει η Νίκη είναι και ο Παύλος Κυριακίδης, αλλά η περίπτωσή του μοιάζει πιο δύσκολη για την ώρα. Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα βρεθεί και ο Νέτι Μέτσε, ο οποίος και ο ίδιος θέλει να παραμείνει στην ομάδα που ανδρώθηκε και τον υπολογίζει κανονικά και ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Τέλος, σχετικά με τους επιθετικούς Χρήστο Τζιώρα και Ανδρέα Βλαχομήτρο, το μέλλον είναι αβέβαιο.

Μέχρι τώρα τη μοναδική μεταγραφή, που έχει ανακοινωθεί επίσημα, αποτελεί ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός Μπρούνο Μορέιρα, που παραμένει στην πατρίδα του και περιμένει το πράσινο φως για το ταξίδι στην Ευρώπη και την Ελλάδα.

Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας

Στα περσινά επίπεδα κινούνται οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2022-23, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, με τους κυανόλευκους να έχουν δηλώσει και φέτος ως πρώτη έδρα το αναμορφωμένο μετά και τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος, Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Με τις τιμές να ξεκινούν από τα 80 ευρώ και να φτάνουν έως και τα 500, τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν στο σύνολο των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για το πρωτάθλημα της Super League 2 και όχι στα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ανακοίνωση των κυανόλευκων αναλυτικότερα αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Basic: 100€

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από την ανατολική κερκίδα του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Για τους άνεργους και τους φοιτητές, υπάρχει έκπτωση 20% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για το εκπτωτικό πακέτο: Κάρτα ανεργίας ή βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και ταυτότητα, αντίστοιχα.

Η έκπτωση 20% θα ισχύει και για τα μέλη των συνδέσμων φίλων της ομάδας, για τους οποίους θα λειτουργήσει το νότιο πέταλο του Σταδίου.

Silver: 150€

Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων).

Gold: 200€-VIP: 500€

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από τον χώρο των επισήμων, στη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Εξασφαλισμένη θέση πάρκινγκ, εντός της εγκατάστασης του σταδίου.

Family: 120€

Σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Αποκλειστικά για οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους, μέχρι 17 ετών. Τα ανήλικα τέκνα αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά του συγκεκριμένου εισιτηρίου, παντρεμένο ανδρόγυνο χωρίς παιδιά ή με ενήλικα τέκνα δεν δύνανται να το αγοράσουν.

Απαραίτητα δικαιολογητικά: Βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης (φωτοτυπία).

Διάθεση εισιτήριων: Γραφεία ΠΑΕ ΝΙΚΗ Βόλου, Πανθεσσαλικό Στάδιο, Δευτέρα-Παρασκευή (09:30-14:30). Επικοινωνία: Τηλέφωνο: 2421062644, e-mail: [email protected].

Με ήττα η πρεμιέρα για την ομάδα πόλο

Συνολικά 19 ομάδες μετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, η α’ Φάση του οποίου ξεκίνησε από χθες για την ομάδα της Νίκης Βόλου, που ηττήθηκε με 10-7 από τον οικοδεσπότη ΝΟ Ιτέας.

Το πρόγραμμα της Νίκης Βόλου, που θέλει να καταλάβει τουλάχιστον μία από τις δύο θέσεις του ομίλου της έχει ως εξής:

1η αγωνιστική

Χθες

Νίκη Β.-ΝΟ Ιτέας 7-10

2η αγωνιστική

Σήμερα, Σάββατο (9/7)

11:00 ΟΠΑΘΑ-Νίκη Β.

3η αγωνιστική

19:00 Νίκη Β.-Νηρέας Πατρών

4η αγωνιστική

Αύριο, Κυριακή (10/7)

Ρεπό: Νίκη Βόλου

5η αγωνιστική

17:00 ΑΚΑ Καρδίτσας-Νίκη Β.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου