ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πάει για 25 Ιουλίου η «πρώτη» της Νίκης

πάει-για-25-ιουλίου-η-πρώτη-της-νίκης-873683

Ολα δείχνουν ότι τη Δευτέρα 25 Ιουλίου θα γίνει η «πρώτη» της Νίκης Βόλου πιθανότατα στο «Παντελής Μαγουλάς», με τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία να έχουν «κυκλώσει» αυτήν την ημερομηνία για την έναρξη της προετοιμασίας και η οποία δύσκολα θα αλλάξει.

Τη στιγμή που υπάρχει μία φαινομενική στασιμότητα στην ομάδα, καθώς δεν γίνονται νέες ανακοινώσεις είτε ανανεώσεων είτε μεταγραφών (ακόμη και στελέχη στα γραφεία και ο υπεύθυνος Τύπου βρίσκονται σε διακοπές), οι κυανόλευκοι θέλουν τις επόμενες περίπου τρεις βδομάδες να έχουν σχηματίσει ένα μεγάλο μέρος του ρόστερ τους, έχοντας ολοκληρώσει τις συμφωνίες για την παραμονή των παικτών που ζήτησε ο Αλέκος Βοσνιάδης, αλλά και να προχωρήσουν τις μεταγραφικές τους υποθέσεις.

Οι παίκτες που προτείνονται είναι πάρα πολλοί, με συνέπεια κάποιοι να διαρρέουν και να εντείνεται η ονοματολογία, όμως λίγοι απ’ αυτούς αποτελούν πραγματικούς στόχους, όπως λένε οι άνθρωποι της ομάδας και είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Όσοι πάντως είτε από πέρσι είτε νέοι δώσουν το παρών στην «πρώτη» της Νίκης στις 25/7 πιθανότατα, όπως σημειώθηκε, θα δουλέψουν έως τον Δεκαπενταύγουστο στο γήπεδο του ΟΣΕ και ίσως της Νεάπολης, στα οποία όλο το προηγούμενο διάστημα γίνονται έργα, τα οποία και συνεχίζονται πυρετωδώς, με σκοπό να απλοποιηθεί ακόμη περισσότερο η καθημερινότητα της ομάδας.

Από κει και πέρα και με δεδομένο ότι στο αθλητικό κέντρο της Πορταριάς είναι κλεισμένο από διάφορες ομάδες έως τα μέσα Αυγούστου, η Νίκη θα ανέβει γύρω στις 17-18 του επόμενου μήνα στο Πήλιο, εφόσον τότε υπάρχει διαθεσιμότητα.

Σύμμαχος της Νίκης είναι και η νέα ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, που είναι η 25η Σεπτεμβρίου κι έτσι στην ομάδα δεν υπάρχει άγχος, αφού ο χρόνος για την ολοκλήρωση μίας σωστής προετοιμασίας υπάρχει.

Πάντως, μέχρι ν’ ανέβει η Νίκη στο βουνό, θα έχουν δοθεί ήδη κάποια δυνατά φιλικά, με τη Λαμία να ανακοινώνει ότι θα παίξει με την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη στις 3 Αυγούστου στον Βόλο, πιθανότατα στη Νεάπολη, την οποία η ΠΑΕ Νίκη έχει πάρει για αποκλειστική χρήση μετά από συμφωνία με τον Δήμο Βόλου.

Τσουκαλάς, Παναγιωτίδης που ανανέωσαν, καθώς και οι Μπάγιτς, Ροχάνο, Κουσκουνάς, Ανδρέου, που είχαν διετές συμβόλαιο, είναι οι δεδομένοι μέχρι στιγμής για το ρόστερ της νέας περιόδου, ενώ έχει ανακοινωθεί εδώ και περίπου 40 μέρες ο Μπρούνο Μορέιρα, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ που έπαιζε στην Ινδονησία με την Περσεμπάγια. Κλεισμένος θεωρείται ο τερματοφύλακας Μπουργάνης, που επιστρέφει στα πάτρια, καλό κλίμα υπάρχει για τον Αγγελο Αργύρη, με τη διοίκηση να παίρνει την τελική απόφαση, ενώ, όπως διαρρέεται, οι μεταγραφές από δω και στο εξής δεν θα ξεπεράσουν τις πέντε. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει αισιοδοξία για την ανανέωση συνεργασίας με άλλους σημαντικούς ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο 22χρονος Αποστόλης Λάμπος, που έπαιξε με επιτυχία στη Δήμητρα Ευξεινούπολης τη σεζόν που τελείωσε στη Γ’ Εθνική με 20 ματς και 3 γκολ και ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός ή ανασταλτικός χαφ, θα πάρει κατά πάσα πιθανότατα μέρος στην προετοιμασία της Νίκης, προκειμένου να δοκιμαστεί και από κει και πέρα η τεχνική ηγεσία θα αποφασίσει αν θα του δώσει μία θέση στο ρόστερ ή όχι.

Τα διαρκείας

Η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες στο πρωτάθλημα (όχι για το Κύπελλο) συνεχίζεται στα γραφεία της ΠΑΕ ΝΙΚΗ Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, Δευτέρα-Παρασκευή από τις 09:30-14:30 (τηλέφωνο: 2421062644, e-mail: [email protected].), με τις τιμές να κυμαίνονται από τα 80 έως τα 500 ευρώ. Οι βασικές κατηγορίες των εισιτηρίων είναι:

Basic: 100€ (για την ανατολική κερκίδα του Πανθεσσαλικού σταδίου, ενώ για τους άνεργους και τους φοιτητές υπάρχει έκπτωση 20%).

Silver: 150€ (για τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου εκτός της θύρας των επισήμων).

Gold: 200€-VIP: 500€ (για τον χώρο των επισήμων, στη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου με εξασφαλισμένη θέση πάρκινγκ, εντός της εγκατάστασης του σταδίου)

Family: 120€ (αποκλειστικά για οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους, μέχρι 17 ετών).

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου