ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πρότειναν τον Ομάρ Αμπούντ στη Νίκη

πρότειναν-τον-ομάρ-αμπούντ-στη-νίκη-880044

Μία θέση, που έχει μείνει «ορφανή» για τη Νίκη Βόλου, είναι αυτή του αριστερού μπακ, με τους κυανόλευκους να «βγάζουν» την περσινή χρονιά με τον Νίκο Αθανασίου, που αποκτήθηκε ως δανεικός από τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της πώλησης του Γιώργου Τζοβάρα στην ομάδα του Περιστερίου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Αθανασίου επιστρέφει στον Ατρόμητο και στη Νίκη Βόλου ψάχνονται να ενισχυθούν ακόμη και με δύο ποδοσφαιριστές για τη συγκεκριμένη θέση, στην οποία πέρυσι όταν χρειάστηκε αγωνίστηκαν τόσο ο Παναγιωτίδης, όσο και ο Πάνος.

Στους κυανόλευκους προτάθηκε και εξετάζεται πλέον η περίπτωση του Ομάρ Αμπούντ, ο οποίος πέρυσι φόρεσε τα βυσσινί της ΑΕΛ, από την οποία έμεινε ελεύθερος, παρά το γεγονός πως είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Την προηγούμενη χρονιά ο διεθνής Κενυάτης ποδοσφαιριστής είχε φορέσει τα κυανόλευκα του Ιωνικού, πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Super League 1.

Συγκεκριμένα με τον Ιωνικό είχε 22 συμμετοχές και δύο τέρματα τη σεζόν 2020-21, ενώ πέρυσι με την ΑΕΛ 20. Ο Αμπούντ είχε έρθει στην Ελλάδα για πρώτη φορά την περίοδο 2015-16, παίζοντας με τον Παναιγιάλειο 14 παιχνίδια πρωταθλήματος στη Β’ Εθνική κι άλλα 2 στο Κύπελλο.

Εξάλλου ένας ποδοσφαιριστής που βρέθηκε στο στόχαστρο των κυανόλευκων τον περασμένο Ιανουάριο, ο Βασίλης Βιτλής, επέστρεψε από τον Απόλλωνα Σμύρνης στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Τη δεδομένη στιγμή πάντως προτεραιότητα αποτελούν οι ανανεώσεις για τους κυανόλευκους, που έχουν ήδη ανακοινώσει την παραμονή των Σταύρου Τσουκαλά, Παναγιώτη Παναγιωτίδη, ενώ με διετές συμβόλαιο δεσμεύονται οι Βλάντιμιρ Μπάγιτς, Αντόνιο Ροχάνο, Νίκος Κουσκουνάς, Βαγγέλης Ανδρέου. Ο Μπρούνο Μορέιρα αποτελεί μέχρι τώρα τη μοναδική μεταγραφή που έχει ανακοινωθεί επίσημα, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες με δύο Βολιώτες ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, τον τερματοφύλακα Νίκο Μπουργάνη και τον αμυντικό Αγγελο Αργύρη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου