ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Παναγιωτίδης διετίας στη Νίκη Βόλου

παναγιωτίδης-διετίας-στη-νίκη-βόλου-885094

Ο αρχηγός Σταύρος Τσουκαλάς έκανε την αρχή στις ανανεώσεις της Νίκης Βόλου, υπογράφοντας για τα επόμενα δύο χρόνια με τους κυανόλευκους, στους οποίους θα παραμείνει και ο Παναγιώτης Παναγιωτίδη.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Γεννημένος στις 4/8/1998 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, ο Παναγιωτίδης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ελλάδα με την ομάδα του ΠΑΟΚ, από τον οποίο μεταπήδησε στην Κέρκυρα το 2018, παίζοντας σε 21 (3-18) παιχνίδια Β’ Εθνικής και δύο Κυπέλλου μέχρι το 2020.

Από τους Φαίακες ακολούθησε η Επισκοπή, αλλά στη Γ’ Εθνική, καταγράφοντας 17 συμμετοχές την περίοδο 2020-21, πριν εγκατασταθεί στον Βόλο, όπου με τα χρώματα της Νίκης Βόλου, έκανε ρεκόρ συμμετοχών σε μία σεζόν, φτάνοντας τις 26 στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, παίζοντας κυρίως στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αλλά όποτε χρειάστηκε κάλυψε και το αριστερό άκρο της άμυνας.

Από τους 26 αγώνες, ως βασικός ξεκίνησε στους 16, σε ακόμη 10 χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή και πέτυχε και τρία τέρματα, κάνοντας την αρχή με τον Πιερικό στην Κατερίνη, για να σκοράρει ξανά απέναντι στον ΠΑΟΚ Β’ στις καθυστερήσεις στη Θεσσαλονίκη σε 2-2, αλλά και στο 0-3 στην Καλαμπάκα με τον ΑΟ Τρίκαλα.

Αθόρυβος στον αγωνιστικό χώρο, αλλά υπερπολύτιμος στα χέρια του Αλέκου Βοσνιάδη, ο Παναγιωτίδης ψηφίστηκε και ως mvp της Νίκης για τη χρονιά που πέρασε, κερδίζοντας σε ψήφους τους συμπαίκτες του Βλαχομήτρο και Τσουκαλά που ακολούθησαν.

Πλέον ο Παναγιωτίδης θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Νίκη Βόλου, η οποία έκανε γνωστή και επίσημα σήμερα την παραμονή του. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Παναγιωτίδη, μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

O Παναγιωτίδης, με καταγωγή από το Ντίσελντορφ της Γερμανίας, ήρθε στη Νίκη τον περασμένο Ιούλιο και την αγωνιστική σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε συνολικά 30 συμμετοχές, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με τα κυανόλευκα, σκοράροντας τρεις φορές. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί, πως αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας μας για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022, ύστερα από σχετική διαδικτυακή ψηφοφορία.

Ευχόμαστε στον Παναγιώτη υγεία κι επιτυχίες με την ομάδα μας»!

Ανακοίνωσαν

σέντρα στις 11/9!

Να ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου 2022 το πρωτάθλημα της Super League 2 αποφάσισε ομόφωνα η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, που συνεδρίασε σήμερα στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, υπό την προεδρία του Παναγιώτη Μπαλτάκου. Στην επιτροπή συμμετείχαν επίσης, ο πρόεδρος της Super League 1 και αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. Βαγγέλης Μαρινάκης, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τάκης Παπαχρήστος, ο ταμίας Άγγελος Δανιήλ και ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς.

Ο κ. Μαρινάκης στην ομιλία του στη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής ήταν ενωτικός και ζήτησε να δουλέψουν όλοι μαζί για την πρόοδο του αθλήματος.

Βέβαια με τα δεδομένα που επικρατούν κάθε χρόνο στο… απαξιωμένο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας μοιάζει σαν ένα πολύ αισιόδοξο σενάριο να αρχίσει τόσο νωρίς το πρωτάθλημα!

Λίγους μήνες πριν από την ημερομηνία που αποφασίστηκε η εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος ήδη το τοπίο είναι αρκετά… θολό για τις περισσότερες ομάδες. Παράλληλα υπενθυμίζεται ότι την περασμένη σεζόν η σέντρα έγινε στις 7 Νοεμβρίου 2021.

Τη σεζόν 2020-21 λόγω covid-19 η εκκίνηση δόθηκε στις 20 Ιανουαρίου 2021, ενώ στις 28 Σεπτεμβρίου 2019 ξεκίνησε το πρωτάθλημα της σεζόν 2019-20. Πιο πίσω (2018-19) η πρεμιέρα έγινε στις 27 Οκτωβρίου 2018 και ίδια σχεδόν ημερομηνία (28/10/2017) ξεκίνησε το πρωτάθλημα 2017-18. Ανατρέχοντας και πιο πίσω τη σεζόν 2016-17 τα πρώτα ματς έγιναν στις 30 Οκτωβρίου 2016, ενώ τέλη Σεπτέμβρη (25/09/15) άρχισε το πρωτάθλημα της περιόδου 2015-16.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου