ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μίνι λίφτινγκ στο «Π. Μαγουλάς»

μίνι-λίφτινγκ-στο-π-μαγουλάς-893504

Δεν υπάρχουν εξελίξεις στο ζήτημα των ανανεώσεων και των μεταγραφών στη Νίκη, με τους φίλους της ομάδας να αναμένουν έως τις αρχές Ιουλίου τις πρώτες ανακοινώσεις για τους παίκτες που θα παραμείνουν.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Ως γνωστόν, το βάρος έχει πέσει στο περσινό ρόστερ, για να κρατηθεί ένα πολύ μεγάλο μέρος του κορμού, όπως είναι και η επιθυμία του Αλέκου Βοσνιάδη, ώστε οι κυανόλευκοι να χρειάζονται μετρημένες μεταγραφές, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει μία, με την απόκτηση του Βραζιλιάνου ακραίου μεσοεπιθετικού Μπρούνο Μορέιρα.

Από κει και πέρα, σύμφωνα με τις λίγες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, πιο κοντά στην έξοδο είναι ο Ξενοφών Πάνος, ενώ, παρά την αντίστοιχη φημολογία για τον 34χρονο επιθετικό Χρήστο Τζιώρα, που έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο της Νίκης, οι πιθανότητες είναι κατά μεγάλο ποσοστό πλέον υπέρ της παραμονής του.

Σίγουρα, στην ΠΑΕ Νίκη δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και υπάρχει επαφή με τους ποδοσφαιριστές που τελείωσαν τη σεζόν, ενώ προσπαθούν να ρυθμίσουν και ζητήματα που έχουν σχέση με την καθημερινότητα της ομάδας, ώστε αυτή να γίνει ευκολότερη, όταν αρχίσει η προετοιμασία.

Γι’ αυτόν τον λόγο έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες έργα στο «Παντελής Μαγουλάς», τα οποία επιβλέπει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Βενέτης, όπως το ίδιο κάνει και στη Νεάπολη, όπου υπάρχουν πολλά ακόμη να γίνουν και έχει ακόμη δρόμο, για να φτάσει το συγκεκριμένο δημοτικό στάδιο στο επίπεδο λειτουργικότητας που θέλει η Νίκη.

Σε ό,τι αφορά στο Π. Μαγουλάς, τις τελευταίες μέρες γίνονται εργασίες στον διάδρομο ανάμεσα από τη σκεπαστή κερκίδα και το κτήριο του ΟΣΕ, που καταλήγει από το βοηθητικό γήπεδο στη Μαιάνδρου.

Αυτός ο διάδρομος καθαρίστηκε, αφού ο χώρος θύμιζε… δάσος, διαμορφώθηκε και δόθηκαν οι κλίσεις που έπρεπε, ώστε να επεκταθεί το αποστραγγιστικό σύστημα και να υπάρχει απορροή των υδάτων προς τη Μαιάνδρου, καθώς είχε παρατηρηθεί ότι έμεναν νερά στον χλοοτάπητα του γηπέδου του ΟΣΕ και σε κάποια σημεία υπήρχε λάσπη, που δυσκόλευε την προπόνηση.

Το επόμενο βήμα είναι η αμμοδιανομή, που σημαίνει ότι θα καλυφθούν με άμμο οι λακκούβες του γηπέδου κι αυτή η άμμος θα «δέσει» με τη ρίζα του χόρτου. Σκοπός όλων αυτών είναι να ετοιμαστεί ένας άριστος αγωνιστικός χώρος για τις προπονήσεις της Νίκης Βόλου έως τις 15 Ιουλίου περίπου.

Εξάλλου από τις αρχές Αυγούστου θα αρχίσει η προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν στη Σούπερ Λιγκ 2 και είναι αρκετά πιθανόν, πριν η ομάδα φύγει για κάποιο προπονητικό κέντρο, να ξεκινήσει με προπονήσεις στο γήπεδο του ΟΣΕ.

Ακόμη, και στο κυρίως γήπεδο του Π. Μαγουλάς, στο οποίο θα γίνει εκτός απροόπτου και η «πρώτη» της Νίκης, θα βελτιωθεί κατά πολύ ο φωτισμός, αφού ήδη έχουν μεταφερθεί σ’ αυτό τέσσερις πυλώνες και αναμένεται να τοποθετηθούν από τη μεριά των πάγκων, τη στιγμή που οι μικροί προβολείς που υπήρχαν, ήταν χαμηλά σε ύψος.

Από κει πέρα, η ΠΑΕ Νίκη θέλει να τελειοποιήσει τ’ αποδυτήρια, κάνοντας ένα λίφτινγκ, ενώ είναι σχεδόν έτοιμος ο χώρος, για να λειτουργήσει αίθουσα κρυοθεραπείας. Στο γήπεδο του ΟΣΕ επίσης είναι στις σκέψεις να γίνει και ένα γυμναστήριο με όργανα για τους ποδοσφαιριστές, ενώ θα μπει και προστατευτικό δίχτυ για τις μπάλες. Ακόμη, στα πλάνα είναι να μπουν προβολείς φωτισμού στο βοηθητικό.

Όλα αυτά βεβαίως κοστίζουν σε χρήμα, αλλά είναι απαραίτητα έργα, για να μπορεί η μεγάλη κυρίως ομάδα να δουλεύει απρόσκοπτα και να νιώθουν οι παίκτες ότι έχουν τις καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Εξάλλου, όσες δυνατές μεταγραφές και να γίνουν και όσο αυξηθεί το μπάτζετ, βασικά ζητήματα είναι η οργάνωση και η καθημερινότητα της ομάδας.

Σε λίγο καιρό θα υπάρχει στο Π. Μαγουλάς αίθουσα κρυοθεραπείας

Μπορεί η ανάπλαση του Π. Μαγουλάς να έχει γίνει σχετικά πρόσφατα, αλλά κάποιοι ανόητοι πρόλαβαν και έσπασαν καθίσματα

Περιμένουν νομική γνωμοδότηση

Την περασμένη βδομάδα συναντήθηκε, ως γνωστόν, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Αλέξης Παπακωνσταντίνου, με τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά στην Αθήνα, με αντικείμενο τη χρηματοδότηση των υπόλοιπων έργων στο Π. Μαγουλάς, με το ποσό που χρειάζεται να είναι εξασφαλισμένο, αλλά να μην μπορεί να εκταμιευτεί.

Κι αυτό γιατί με νεότερο νόμο που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2019 δεν επιτρέπεται να γίνονται προγραμματικές να συμβάσεις μεταξύ Περιφέρειας ή Δήμων με Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου, όπως θεωρούνται οι ερασιτεχνικοί σύλλογοι, καθώς το γήπεδο ανήκει στην Ερασιτεχνική Νίκη.

Ο κ. Μαυρωτάς, επειδή από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού περνά κάθε χρόνο ένα μικρό ποσό για έργα σε γήπεδα, γύρω στα 3εκ. ευρώ, είπε ξεκάθαρα ότι δεν έχει τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσει η ΓΓΑ τα έργα στο Π. Μαγουλάς.

Ωστόσο υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει τον βολιώτικο σύλλογο με κάποια νομική γνωμοδότηση, απευθυνόμενος ο ίδιος σε νομικούς, που γνωρίζουν καλά αυτά τα ζητήματα.

Αυτή η γνωμοδότηση έχει σκοπό να βοηθήσει, ώστε να βρεθεί νομική φόρμουλα και να «ξεκλειδώσει» το κονδύλι, που έχει εγκριθεί για την κατασκευή της Θύρας 3 και των βοηθητικών χώρων κάτω από αυτή. Γενικότερα, ο κ. Μαυρωτάς έδειξε θετικός να συνδράμει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ενδιαφέρον για τα διαρκείας

Προχθές ανακοινώθηκε ότι αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Νίκης Βόλου για το σύνολο των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για το πρωτάθλημα της Super League 2, που τιμώνται από 80 έως 500 ευρώ.

Από την πρώτη μέρα στην κυανόλευκη ΠΑΕ δήλωναν ικανοποιημένοι με το ενδιαφέρον του κόσμου. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι πέρσι, που πουλήθηκαν γύρω στα 500 διαρκείας, η αντίστοιχη ανακοίνωση είχε εκδοθεί την 3η Αυγούστου, ενώ τώρα ενάμιση μήνα πριν.

Στην κυανόλευκη ΠΑΕ φρόντισαν να είναι έτοιμοι νωρίτερα, προκειμένου να τρέξει η επικοινωνιακή καμπάνια για περισσότερη χρονική διάρκεια και να δοθεί έτσι η δυνατότητα μεγαλύτερου χρονικού εύρους στον κόσμο να αγοράσει.

Οι τιμές των καρτών διαρκείας έχουν ως εξής:

BASIC: 100€

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από την ανατολική κερκίδα του Πανθεσσαλικού σταδίου. Για τους άνεργους και τους φοιτητές, υπάρχει έκπτωση 20% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου. Η έκπτωση 20% θα ισχύει και για τα μέλη των συνδέσμων φίλων της ομάδας, για τους οποίους θα λειτουργήσει το νότιο πέταλο του Σταδίου.

SILVER: 150€

Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων).

GOLD: 200€-VIP: 500€

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από τον χώρο των επισήμων, στη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Εξασφαλισμένη θέση πάρκινγκ, εντός της εγκατάστασης του σταδίου.

FAMILY: 120€

Σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Αποκλειστικά για οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους, μέχρι 17 ετών.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γραφεία ΠΑΕ ΝΙΚΗ Βόλου, Πανθεσσαλικό Στάδιο, Δευτέρα-Παρασκευή (09:30-14:30)

Επικοινωνία: Τηλέφωνο: 2421062644, e-mail: [email protected]

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου