ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ισπανό μέσο φέρνει η Νίκη

ισπανό-μέσο-φέρνει-η-νίκη-893750

Στο εξωτερικό έχει στρέψει την προσοχή της η Νίκη Βόλου, θέλοντας να ενισχύσει το ρόστερ της, ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με ποδοσφαιριστή από την αγορά της Ισπανίας, όπως είχαν κάνει και πέρυσι με την περίπτωση Μιράντα. Την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Παπακωνσταντίνου, όπως είχε συμβεί αντίστοιχα και με τον Μιράντα, ο οποίος ήρθε στον Βόλο ως δανεικός από τη Χετάφε και σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αλέκου Βοσνιάδη θα γίνει προσπάθεια να παραμείνει στα κυανόλευκα της ομάδας του Βόλου.

Oσον αφορά τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, αγωνίζεται στον άξονα της μεσαία γραμμής και στη θέση «8», αυτή του κεντρικού μέσου δηλαδή, όπου πέρυσι είχε σηκώσει το βάρος κυρίως ο Τσουκαλάς, η περίπτωση του οποίου παραμένει στον αέρα για τους κυανόλευκους.

Η περίπτωση του Ισπανού μέσου δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται να αποτελέσει σύντομα τη δεύτερη μεταγραφή για φέτος, μετά και την απόκτηση του Βραζιλιάνου Μπρούνο Μορέιρα Σοάρες.

Τη δεδομένη στιγμή όσον αφορά τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών από την περσινή χρονιά, στη λίστα του Αλέκου Βοσνιάδη βρίσκονται εκτός από τον Σταύρο Τσουκαλά και οι Χρήστος Γρομητσάρης, Μάνος Αλιατίδης και Παύλος Κυριακίδης, ενώ «κλεισμένος» για τη νέα σεζόν θεωρείται και ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης.

Από την άλλη δύσκολα θα συνεχίσουν στα κυανόλευκα οι Ξενοφών Πάνος, Θωμάς Τσιμπούκας, ενώ αμφίβολη είναι η παραμονή για τους Λούκας Γκαρσία, Ανδρέα Βλαχομήτρο, Θωμά Βασιλείου, Χρήστου Τζιώρα, Γιάννη και Θωμά Κυρίτση.

Σημειώνεται πως διετές συμβόλαιο από την περσινή χρονιά είχαν υπογράψει οι Βλάντιμιρ Μπάγιτς, Βαγγέλης Ανδρέου, Νίκος Κουσκουνάς, αλλά και ο Πασχάλης Κάσσος, για τον οποίο υπάρχει το ενδιαφέρον από τον Ιωνικό, αλλά οι κυανόλευκοι του Βόλου δεν θα τον αφήσουν χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα.

Κατέθεσε φάκελο αδειοδότησης

Την πόρτα της ΕΠΟ πέρασε η Νίκη Βόλου, καταθέτοντας τον φάκελο αδειοδότησης ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου και πλέον περιμένει το πράσινο φως. Ο φάκελος θα πρέπει να θεωρείται πλήρης και όπως και τα τελευταία χρόνια οι κυανόλευκοι δεν αναμένεται να έχουν πρόβλημα, όπως είχαν πολλές ομάδες και την περσινή περίοδο.

Παραιτήθηκε ο Τσουκάνης!

Στο μεταξύ η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού συνεδρίασε χθες το μεσημέρι και ανάμεσα στις υποθέσεις που ήταν να εξετάσει, ήταν αυτή του Στέλιου Τσουκάνη που αιτούταν την κατάπτωση της εγγυητικής της Νίκης Βόλου. Ωστόσο, σύμφωνα με το πινάκιο της ΕΕΑ, ο πρώην παίκτης της βολιώτικης ομάδας παραιτήθηκε από την απαίτηση.

Αναλυτικά:

«ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟY

(άρθρο 77 Ν. 2725/99 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει)

Ανδρ. Παπανδρέου 37 15180 Μαρούσι, τηλ: 213.131.6130 – 213.131.6162

email: [email protected]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

(20.06.22 ώρα 13:50)

  1. Αίτηση του αθλητή Ανδρέα Γιαννιώτη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Γ.Σ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ. ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ.

  1. Αίτηση των αθλητών Ευστρατίου Γκαρόζη και Marcelo Penta (Μαρσέλο Πέντα) περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961.

ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ. ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ.

  1. Αίτηση του αθλητή Στυλιανού Τσουκάνη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ “Η ΝΙΚΗ” 1924.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ».

Στήριξη στην ομάδα πόλο

Με ανακοίνωσή του το τμήμα πόλο της Νίκης Βόλου ζητά τη στήριξη των φιλάθλων του συλλόγου, ενόψει και των υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι κυανόλευκοι ανακοίνωσαν πως βρίσκονται σε κυκλοφορία οι κάρτες ενίσχυσης, που τιμώνται στα 10 ευρώ. Αναλυτικά: «Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει πως διατίθενται σε κυκλοφορία οι «Niki Volou Water Polo Membership Cards», με κόστος 10 ευρώ. Οι κάρτες μέλους του τμήματος είναι εδώ για ένα ισχυρό κυανόλευκο πόλο, βασισμένο στη δυναμική του λαού της ομάδας μας.

Κράτησε τον σύλλογο ψηλά, πάρε το τμήμα πόλο στα χέρια σου!

Μαζί μας στην πισίνα, για τη Νίκη…

Τηλέφωνα πληροφοριών, σχετικά με τη διάθεση των καρτών: 6974720372 (Γιάννης Μάκος), 6906732897 (Νίκος Κωσταντέλιας), 6986583839 (Κώστας Καραγεωργόπουλος).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου