ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μία από τις 11 ΠΑΕ που πήραν άδεια για την SL2 η Νίκη

μία-από-τις-11-παε-που-πήραν-άδεια-για-την-sl-893764

Μία από τις μόλις 11 ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ 2 που αδειοδοτήθηκαν σε πρώτο βαθμό, είναι και η Νίκη Βόλου, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το βράδυ της Τρίτης (21/6) η ΕΠΟ. Αναλυτικά:

“Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε τους φακέλους 28 ΠΑΕ της Super League 2 και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Χορηγεί άδεια Super League 1 για την περίοδο 2022-23 στις ακόλουθες ΠΑΕ: ΑΙΓΑΛΕΩ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ και ΒΕΡΟΙΑ.

Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2022-23 στις ακόλουθες ΠΑΕ: ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΚΗΦΙΣΙΑ και ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ.

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2022-23 στις ακόλουθες ΠΑΕ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ, ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ, ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, ΕΠΙΣΚΟΠΗ, ΚΑΒΑΛΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΕΛ, ΞΑΝΘΗ, ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΗΡΟΔΟΤΟΣ και ΖΑΚΥΝΘΟΣ.

Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών εργασίμων ημερών από την κοινοποίησή τους”.

Να σημειωθεί ότι οι ΠΑΕ που δεν θα καταθέσουν έφεση ή απορριφθούν οι φάκελοί τους και σε δεύτερο βαθμό, θα τιμωρηθούν με πρόστιμο 10.000 ευρώ και δεν θα μπορούν να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές άνω των 25
ετών εκτός από τρεις (3). Θα μπορούν να αποκτήσουν απεριόριστους Έλληνες κάτω των 25 ετών,
ξένους κάτω των 23 ετών και να ανανεώσουν όσα συμβόλαια επιθυμούν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου