ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Η προσοχή στη Κρανούλα

η-προσοχή-στη-κρανούλα-310654

Για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την τοπική Δόξα

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ
Στο ερχόμενο παιχνίδι με την Δόξα Κρανούλας στρέφεται πλέον η προσοχή όλων στη Νίκη Βόλου μιας και για την 18η αγωνιστική οι κυανόλευκοι έχουν ανάγκη τους τρεις βαθμούς σε ακόμη ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι.
Στο τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Football League 2 η Νίκη μπορεί να δικαιούνταν αλλά τελικά δεν κατάφερε να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Τηλυκράτη Λευκάδας.
Έτσι η ομάδα της Νέας Ιωνίας βρίσκεται πλέον στην 5η θέση της βαθμολογίας όπου και ισοβαθμεί με τον Τύρναβο στους 28 βαθμούς, ενώ έχει δύο λιγότερους από Απόλλωνα Καλαμαριάς και Τηλυκράτη Λευκάδας που έχουν από 30 με τον Εθνικό Γαζώρου να προπορεύεται με 37.
Μπορεί το αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής να μην ήταν το επιθυμητό, ωστόσο η Νίκη έδειξε το πάθος και την θέληση να είναι το αφεντικό του αγώνα και αν ήταν λίγο πιο προσεκτική στη φάση της ισοφάρισης σήμερα θα μπορούσε να βρίσκεται στη δεύτερη προνομιούχο θέση.
Ο στόχος βέβαια δεν έχει χαθεί και είναι κάτι που πιστεύει πρώτα από όλους ο τεχνικός του συλλόγου Περικλής Αμανατίδης, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης μοίρασε συγχαρητήρια στους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν.
Σε ανάλογη εμφάνιση αλλά καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα στη Δόξα Κρανούλας αισιοδοξούν πλέον όλοι στο κυανόλευκο στρατόπεδο απέναντι σε μία ομάδα η οποία στο πρώτο γύρο πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στο Παντελής Μαγουλάς παίζοντας κλειστά στην άμυνα. Μάλιστα εκείνο το παιχνίδι είχε ως αποτέλεσμα και την απομάκρυνση του πρώην τεχνικού Αλέξη Αλεξίου, όπως είχε δηλώσει και στη συνέχεια το πρώην αφεντικό του συλλόγου Γιώργος Δαλούκας.
Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε και χθες κανονικά με το τεχνικό τιμ να ανεβάζει ρυθμούς στη προπόνηση και το βάρος να πέφτει στις ασκήσεις με μπάλα και στα σουτ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μουδούρογλου και Αναστασίου με τον πρώτο να έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς από την περασμένη εβδομάδα χάνοντας έτσι το ματς με τον Τηλυκράτη, ενώ ο έτερος υπέστη ένα ελαφρύ τράβηγμα.
Το παιχνίδι στη Κρανούλα θα παρακολουθήσει και ο υποψήφιος νέος επενδυτής του συλλόγου Ανδρέας Πάτσης όπως δήλωσε και ο ίδιος ο οποίος βρέθηκε στο Παντελής Μαγουλάς την περασμένη Κυριακή αλλά και στο Τύρναβο.
Ο κ. Πάτσης μάλιστα δήλωσε ότι θα είναι στην Κρανούλα την ερχόμενη Κυριακή, αλλά όχι μόνο εκεί. Ζήτησε παράλληλα από τους παίκτες να κερδίσουν τη Δόξα και από τον κόσμο να πάρει το ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς το οποίο ακολουθεί. Μέχρι σήμερα έχει γίνει γνωστό πως η αναμέτρηση με την ομάδα της Καλαμαριάς θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9 Μαΐου μετά τις Εθνικές Εκλογές και στις 13 θα ακολουθήσει ακόμη ένα ντέρμπι αυτή τη φορά με τον Εθνικό Γαζώρου. Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται για την ομάδα της Νίκης με ακόμη δύο αναμετρήσεις που την θέλουν να φιλοξενείται από ΑΕΠ Ηρακλή και να υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Σερρών. Με πέντε αγωνιστικές να απομένουν όλοι φιλοδοξούν πως η Νίκη θα συνεχίσει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με την συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου, όπου η δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας θα ξεκινήσει με πλεονέκτημα δύο βαθμών.
Από βδομάδα οι εξελίξεις

Παράλληλα με το αγωνιστικά θέματα για την Νίκη Βόλου όμως τρέχουν και τα διοικητικά με τις εξελίξεις πλέον να αναμένονται από την ερχόμενη εβδομάδα, όπως τόνισε και ο υποψήφιος επενδυτής της ΠΑΕ Ανδρέας Πάτσης. Ο 42χρονος δικηγόρος αλλά και οι συνεργάτες του εξετάζουν ενδελεχώς όλα τα στοιχεία πριν ο πρώην ηγέτης της Ελασσόνας αναλάβει τα ηνία των κυανόλευκων και για αυτό το λόγο οι όποιες εξελίξεις μετατίθενται για λίγο αργότερα παρά τις αρχικές δηλώσεις πως η υπόθεση θα είχε κλείσει μέχρι την περασμένη Τετάρτη. Ωστόσο ο κ. Πάτσης θα βρίσκεται στο πλευρό των παικτών και του συλλόγου παρά το γεγονός ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία. Μάλιστα έχει δώσει εντολή στον άμεσο συνεργάτη του κ. Τσιτσιμπή αύριο Παρασκευή να προχωρήσει σε πληρωμές του ποδοσφαιρικού τμήματος. Όσον αφορά την πλευρά των μετόχων ο κ. Βαλαχής που έχει το 28% έχει δηλώσει πως θα παραχωρήσει το ποσοστό του έναντι ενός ευρώ.

Αισιοδοξία στον

Τηλυκράτη

Ο πρόεδρος του Τηλυκράτη, Χρήστος Καρτάνος μιλώντας σε

αθλητική εφημερίδα τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να πάρει το εισιτήριο της

ανόδου για την Football League ενώ σχολίασε και το αποτέλεσμα της ομάδας του

στο Παντελής Μαγουλάς. Αναλυτικά δήλωσε:

«Συγχαίρω τους ποδοσφαιριστές μου για τη φετινή πορεία

που κάνει η ομάδα. Πιστεύω πως ο σύλλογος θα καταφέρει να συμμετάσχει στα

μπαράζ της ανόδου και ευελπιστώ πως στο τέλος θα καταφέρουμε να ανέβουμε στην

Football League» και πρόσθεσε: «Η επιτυχία της ομάδα ήρθε στο παιχνίδι με τη

Νίκη Βόλου διότι καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη

έδρα. Τώρα κοιτάζουμε το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Πιστεύω να πάρουμε ένα καλό

αποτέλεσμα προκειμένου να βάλουμε γερές βάσεις για την άνοδο».

Η αποχώρηση Τυριακίδη

Για την αποχώρηση του από

την τεχνική ηγεσία του Αετού Σκύδρας μίλησε ο πρώην πλέον τεχνικός της Γιώργος

Τυριακίδης αναφέροντας: «Είμαι ανένδοτος, δεν έχω κάτι άλλο να προσφέρω σε αυτή

τη χρονική στιγμή στον Αετό. Ο κύκλος μου έκλεισε εδώ. Έμεινα όσο μπόρεσα, η

χρονιά ήταν πολύ ψυχοφθόρα για μένα. Δε γίνεται να υποχρεωνόμαστε σε γονείς και

παίκτες, για να έρχονται στο γήπεδο με δ ικά τους αυτοκίνητα. Τέτοια πράγματα

τα συναντάς σπάνια και σε ερασιτεχνικό επίπεδο». Πλέον πρώτος προπονητής

αναλαμβάνει ο κ. Ντίσιος ο οποίος ήταν και ο στενός συνεργάτης του κ. Τυριακίδη

με τον νεαρό τεχνικό να δηλώνει: «Μένει μια συνάντηση με τον πρόεδρο, Μελέτη

Ανθόπουλο, για να οριστικοποιηθεί ότι θα μείνω ως πρώτος τεχνικός. Ο Γιώργος

Τυριακίδης ήταν αμετάπειστος. Αν τα πράγματα ήταν εύκολα για τον Αετό, θα

έφευγα και εγώ. Γενικά η σεζόν ήταν πολύ δύσκολη, μαζεύτηκαν πολλά και οι

«πληγές» δε θα κλείσουν εύκολα, είναι μεγάλες».

Η 18η αγωνιστική

Το ντέρμπι Απόλλων

Καλαμαριάς – Εθνικός Γαζώρου ξεχωρίζει στην 18η αγωνιστική του βορείου ομίλου

της Football League 2. Όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 29 Απριλίου με

ώρα έναρξης τις 17.00 όπως ανακοίνωσε χθες η διοργανώτρια αρχή. Σήμερα η ΕΠΟ

αναμένεται να ορίσει και τους διαιτητές των αναμετρήσεων της Κυριακής με το

πρόγραμμα να έχει ως εξής:

Καλαμαριάς: Απόλλων Καλαμαριάς- Εθνικός Γαζώρου

Βατανιακού: Βατανιακός- Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών

Δημοτικό Κρανούλας: Δόξα Κρανούλας- Νίκη Βόλου

Τσαριτσάνης: Οικονόμος Τσαριτσάνης- Τύρναβος

Λευκάδας: Τηλυκράτης- ΑΕΠ Ηρακλής

Ηράκλειας: Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας- Αετός Σκύδρας

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου