ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πάει με… αέρα στη Βέροια

πάει-με-αέρα-στη-βέροια-900505

Στη Βέροια με νοοτροπία νικητή και αέρα δύο τερμάτων πάει σήμερα η Κ20 της Νίκης Βόλου, θέλοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Super League 2, που θα διεξαχθούν σε μία πόλη υπό τη μορφή Final-4. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό στάδιο Βέροιας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι, στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, κέρδισαν με 2-0, έχοντας και δύο δοκάρια, αλλά αυτό δεν πρέπει να τους εφησυχάσει και καλούνται να μπουν στο γήπεδο με θέληση και πάθος για μια νέα νίκη-πρόκριση.

Δηλώσεις, στο πλαίσιο του δεύτερου προημιτελικού της ομάδας Κ20 της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της ΠΑΕ Βέροια πραγματοποίησε ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Ακτσιαλής, τονίζοντας: «Την εβδομάδα που μας πέρασε, κάναμε ουσιαστικά το πρώτο βήμα πρόκρισής μας στο Final-4 του πρωταθλήματος, απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο, την ομάδα της Βέροιας. Στον σημερινό επαναληπτικό, θα πάμε να διεκδικήσουμε ξανά τη νίκη.

Δε θα πάμε απλώς να υπερασπιστούμε τη διαφορά των δύο τερμάτων που καταφέραμε να κατακτήσουμε, στο πρώτο παιχνίδι της σειράς. Επιθυμούμε να διατηρήσουμε την αγωνιστική μας ταυτότητα, δε θέλουμε να αλλοιώσουμε τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν ως σύνολο τόσο καιρό. Μας αρέσει το όμορφο και κυριαρχικό ποδόσφαιρο και κάτι τέτοιο θέλουμε να κάνουμε και στη Βέροια. Εχουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας, έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια, όλον αυτόν τον καιρό και πιστεύω ότι μας αξίζει να βρισκόμαστε στο Final-4 της επόμενης εβδομάδας».

Σημειώνεται πως οι κυανόλευκοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στον 4ο όμιλο με ως πρωταθλητές, ενώ απών από τη σημερινή αναμέτρηση θα είναι οι Κωνσταντίνος Αλεξιάδης, Δημήτρης Καραγιάννης, Βαγγέλης Χολέβας, αλλά επιστρέφει από τιμωρία ο Κωνσταντίνος Γλύκος. Επίσης επιστρέφει και ο Γιώργος Κώστας.

Στην αποστολή βρίσκονται οι:

Αλντερβίσι Γιάννης

Χλιάπας Αλέξανδρος

Τόγιας Σωκράτης

Καπίτσας Αλέξανδρος

Ντόντα Μάριος

Παπαναστασίου Αντώνης

Κώστας Γιώργος

Τσατσελάρι Λεάντρο

Πρίφτι Αλέξανδρος

Τανός Σεραφείμ

Γιαρλελής Δημήτρης

Αναστασιάδης Γιώργος

Μπάλλας Παναγιώτης

Σφέτσας Νίκος

Τζιάνης Αποστόλης

Χουσεΐνογλου Ραφαήλ

Στοΐνοβιτς Θανάσης

Γλύκος Κωνσταντίνος

«Σφυρίχτρα» από Κατερίνη

Τη σημερινή αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο διαιτητής Θωμάς Διακουμάκος από την Κατερίνη, έχοντας για πρώτο βοηθό τον Γεώργιο Κουτσικανίδη και δεύτερη την Αναστασία Φωτιάδου, από τον σύνδεσμο Πιερίας.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών έχει ως εξής:

Χανιά-Κηφισιά

ΑΕΛ-ΑΟ Ξάνθη

Αιγάλεω-Θεσπρωτός

ΝΠΣ Βέροια-Νίκη Βόλου

Η ΓΣ για το τμήμα μπάσκετ

Η χρονιά για την ομάδα μπάσκετ της Νίκης ολοκληρώθηκε και φέτος, βρίσκοντάς την στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με τους κυανόλευκους να παραμένουν στην κατηγορία και να σχεδιάζουν την επόμενη μέρα. Η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου συγκαλεί Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» στις 17:00.

Η πρόσκληση του Ερασιτέχνη αναφέρει τα εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» με απόφαση που έλαβε στη συνεδρίαση της 16ης Μαΐου 2022 συγκαλεί σε Γενική Συνέλευση τα μέλη, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 στο γήπεδο «ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ» και ώρα έναρξης τις 17:00.
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης
2. Τροποποίηση καταστατικού-Εναρμόνιση με τον νόμο 4726/2020
3. Σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 του τμήματος καλαθοσφαίρισης
ανδρών.
4. Διάφορα θέματα.
Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία, εφόσον παρίστανται τα ½ πλέον ενός, των
μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» μέχρι 30/05/2022. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί μια ώρα αργότερο στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης τις 18:00. Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης τη συνδρομή τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου