ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιστρέφει Βόλο ο Βοσνιάδης

επιστρέφει-βόλο-ο-βοσνιάδης-903339

Την περασμένη Τετάρτη η Νίκη Βόλου πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση, κλείνοντας οριστικά τον κύκλο της σεζόν 2021-22 και πλέον έχει αρχίσει να προετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Πρώτιστο μέλημα του μεγαλομέτοχου Αλέξη Παπακωνσταντίνου είναι η οριστική συμφωνία με τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη, μια συμφωνία που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα αργήσει να έρθει.

Για τον λόγο αυτό ο Μακεδόνας τεχνικός, που βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στη Θεσσαλονίκη, θα επιστρέψει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα στον Βόλο, προκειμένου να τελειώσει οριστικά και το θέμα παραμονής του, που τείνει να εξελιχθεί σε σίριαλ των τελευταίων ημερών.

Τόσο ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου, όσο και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Βενέτης, σε προηγούμενες δημόσιες τοποθετήσεις τους, τόνισαν πως η ανανέωση με τον Βοσνιάδη είναι τυπικής διαδικασίας, ωστόσο πολλά είναι τα σενάρια που ακούγονται δεξιά και αριστερά.

Το μόνο βέβαιο είναι πως το ζήτημα δεν είναι οικονομικό, αφού υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία σε αυτό το κομμάτι, με τον ίδιο τον Μακεδόνα τεχνικό να έχει δηλώσει εξάλλου αρκετές φορές στο παρελθόν πως επέστρεψε στη Νίκη Βόλου, για να κλείσει εδώ τον κύκλο της προπονητικής του καριέρας.

Παρότι ακόμη δεν υπάρχει επίσημη συμφωνία, ο Βοσνιάδης συνεχίζει να «κινείται» γύρω από τη Νίκη και για τη Νίκη, δίνοντας το παρών στο γεύμα για τους χορηγούς την περασμένη Πέμπτη, ενώ υπέγραψε και τη φανέλα, που δόθηκε μια μέρα μετά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Για να πάρει επίσημο χαρακτήρα η παραμονή του, θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή σ’ ένα ζήτημα που μέχρι στιγμής βάζει «φρένο» στην ανανέωση, αλλά μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να λυθεί και ο Βορειοελλαδίτης τεχνικός να ξεκινήσει στα 61 του χρόνια, για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι, την προετοιμασία ενόψει της νέας περιόδου.

Ο Βοσνιάδης μέτρησε φέτος 32 παρουσίες στον πάγκο της ομάδας στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας 14 νίκες, 10 ισοπαλίες και 8 ήττες, ενώ στο Κύπελλο πανηγύρισε τρεις φορές και ηττήθηκε δύο από τον Παναιτωλικό, όταν και αποκλείστηκε.

Την περσινή περίοδο και στην επιστροφή του στα κυανόλευκα, κάθισε στον πάγκο σε 8 παιχνίδια, μετρώντας 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα στη Football League, για να διατηρήσει την ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες και να πάρει έτσι το εισιτήριο ανόδου για τη Super League 2.

Αν συμπεριλάβουμε και τα 25 παιχνίδια της σεζόν 2014, τότε ο Βοσνιάδης «έκλεισε» 70 αγώνες στους πάγκους των κυανόλευκων, έχοντας μετρήσει περισσότερους στο παρελθόν με Αναγέννηση Επανομής (101 σε τρεις σεζόν) και Απόλλωνα Σμύρνης (93 σε τέσσερις σεζόν).

Προετοιμάζεται για ΓΣ η ΠΑΕ

Όπως είχε προαναγγελθεί μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Super League 2 η ΠΑΕ Νίκη Βόλου θα προχωρούσε σε Γενική Συνέλευση των μελών της.

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 1 Ιουνίου στο «Παντελής Μαγουλάς» με τους μετόχους της να λαμβάνουν τους τίτλους που δικαιούνται, ενώ παράλληλα προχωρά νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Οι σχετικές αποφάσεις ελήφθησαν από το ΔΣ της ΠΑΕ στις 11 Μαΐου και η πρώτη γενική συνέλευση της 1ης Ιουνίου θα αρχίσει στις 18:00, προκειμένου τα μέλη να συζητήσουν και να πάρουν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:

  1. Υποβολή προς έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 1.7.2020 – 30.6.2021, μετά των εκθέσεων του Δ.Σ. και των ελεγκτών.
  2. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 1.7.2020 – 30.6.2021.
  3. Εκλογή ελεγκτών για τη χρήση 1.7.2021 – 30.6.2022.
  4. Παράδοση μετοχικών τίτλων στους μετόχους.
  5. Εκχώρηση δικαιώματος στο ΔΣ για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
  6. Λοιπά θέματα.

Η δεύτερη διαδικασία αρχίζει στις 19:00 σύμφωνα με τη σχετική απόφαση και τα θέματα έχουν ως εξής:

  1. Υποβολή προς έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 13.9.2019 – 30.6.2020, μετά των εκθέσεων του Δ.Σ. και των ελεγκτών.
  2. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 13.9.2019 – 30.6.2020.

Σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις, οι μέτοχοι που επιθυμούν να πάρουν μέρος στη διαδικασία, πρέπει να καταθέσουν τα αποθετήρια των μετοχών τους είτε στο ταμείο της εταιρείας, είτε στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, είτε σε οποιαδήποτε Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία στην Ελλάδα και να προσαγάγουν στη Διοίκηση της εταιρείας τα αποδεικτικά της καταθέσεως, καθώς και τα πληρεξούσια των τυχόν αντιπροσώπων τους πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν την ημέρα που ορίζεται πιο πάνω για την σύγκληση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου