ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στη μάχη των προημιτελικών η Κ20 της Νίκης Βόλου

στη-μάχη-των-προημιτελικών-η-κ20-της-νίκ-903586

Ακόμη ένα βήμα πιο πέρα θέλει να βρεθεί η ομάδα Κ20 της Νίκης Βόλου, η οποία υποδέχεται σήμερα στις 18:00 την αντίστοιχη της Βέροιας για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος K20 της Super League 2.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στον 4ο όμιλο με ήττα το περασμένο Σάββατο στην Καρδίτσα, αλλά αυτό δεν τους στέρησε τη δυνατότητα να τερματίσουν στην 1η θέση, παίρνοντας και το απευθείας εισιτήριο για την επόμενη φάση. Οι 20άρηδες του Γιάννη Ακτσιαλή θα δώσουν σήμερα το πρώτο από τα δύο παιχνίδια της φάσης των προημιτελικών με την ομάδα της Βέροιας, πηγαίνοντας την επόμενη Κυριακή 29/5 στην πρωτεύουσα της Ημαθίας για τη ρεβάνς, που θα σφραγίσει το εισιτήριο για το Final Four του θεσμού, με τις καλύτερες τέσσερις ομάδες να αγωνίζονται στην ίδια πόλη. Μέχρι τότε όμως η Νίκη καλείται να αποδείξει πως δεν βρέθηκε τυχαία ώς εδώ και με τη βοήθεια και του κόσμου της να κάνει το πρώτο βήμα για το Final-4.

Στους απόντες της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Κωνσταντίνος Αλεξιάδης, που δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ούτε στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ τιμωρημένοι, έχοντας αποβληθεί στην Καρδίτσα είναι οι Βαγγέλης Χολέβας και Κωνσταντίνος Γλύκος.

Λόγω μαθητικών υποχρεώσεων θα απουσιάζει και ο Δημήτρης Καραγιάννης, ενώ αμφίβολος είναι ο Γιώργος Κώστας.

Στην αποστολή βρίσκονται οι:

Χλιάπας Αλέξανδρος

Τόγιας Σωκράτης

Καπίτσας Αλέξανδρος

Ντόντα Μάριος

Παπαναστασίου Αντώνης

Κώστας Γιώργος

Τσατσελάρι Λεάντρο

Πρίφτι Αλέξανδρος

Γιαννούχος Αποστόλης

Τανός Σεραφείμ

Γιαρλέλης Δημήτρης

Αναστασιάδης Γιώργος

Μπάλλας Παναγιώτης

Σφέτσας Νίκος

Τζιάνης Αποστόλης

Χουσεΐνογλου Ραφαήλ

Στοΐνοβιτς Θανάσης

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για το σημερινό παιχνίδι ο τεχνικός Γιάννης Ακτσιαλής επεσήμανε: «Για εμάς είναι μεγάλη επιτυχία πως η ομάδα τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου και βρίσκεται στα προημιτελικά του πρωταθλήματος,

Είναι ένα παιχνίδι με έναν πολύ καλό αντίπαλο, που άξια βρίσκεται εδώ. Εμείς προφανώς θα παίξουμε για τη νίκη, επιθυμώντας να διατηρήσουμε την ποδοσφαιρική μας ταυτότητα και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μας αρέσει και μέσω αυτού να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευελπιστούμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο που θα έρθει σήμερα στο γήπεδο, για να δει τα παιδιά που αποτελούν το μέλλον της ομάδας».

Το αναλυτικό πρόγραμμα των προημιτελικών Κ20

Σήμερα Σάββατο

18:00 Νίκη Βόλου-ΝΠΣ Βέροια

Αύριο Κυριακή

16:30 Κηφισιά-Χανιά

17:00 Ξάνθη-ΑΕΛ

17:00 Θεσπρωτός-Αιγάλεω

Σφυρίζει η Δεληγιάννη

Η Αλεξάνδρα Δεληγιάννη από τη Λάρισα θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση στο Π. Μαγουλάς, ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Βέροια για το πρωτάθλημα Κ20 της Super League 2. Βοηθοί της θα είναι επίσης από τη Λάρισα οι Δημήτρης Διχρής και Βασίλης Σιαπλούλης.

Κάλεσμα των οργανωμένων

Ανακοίνωση-κάλεσμα εξέδωσε το Blue Club «Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ» 1985 – ΘΥΡΑ 3» προς τους φιλάθλους της Νίκης Βόλου για το σημερινό παιχνίδι αναφέροντας: «Το Σάββατο 21 Μαΐου 2022 (σ.σ. σήμερα) και ώρα 18:00, στο γήπεδο «Π. Μαγουλάς», η ομάδα Κ20 της ΝΙΚΑΡΑΣ, αγωνίζεται με την ομάδα της Βέροιας. Όλοι πρέπει να παραβρεθούμε και να ωθήσουμε τους ΜΙΚΡΟΥΣ, οι οποίοι αποτελούν το μέλλον της ομαδάρας μας.

ΟΠΟΥ ΝΙΚΗ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.

BLUE CLUB «Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ» 1985 – ΘΥΡΑ 3».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου