ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ζητά μετονομασία σε Κλειστό «Σμύρνη»

ζητά-μετονομασία-σε-κλειστό-σμύρνη-893313

Μία πρόταση των φιλάθλων της Νίκης Βόλου αποδέχθηκε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Στέργιος Φάτσης, αναλαμβάνοντας ως δημοτικός σύμβουλος να εισηγηθεί στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου τη μετονομασία του κλειστού γηπέδου της Νέας Ιωνίας, σε κλειστό «Σμύρνη».

Με τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την καταστροφή της Σμύρνης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Στέργιος Φάτσης, αισιοδοξεί πως το αίτημα θα γίνει αποδεκτό από τον δήμο Βόλου. Για τον λόγο αυτό φιλοξενήθηκε στον Blue Heart Fm, αναφέροντας για την πρόταση:

«Μου άρεσε πολύ σαν ιδέα και σαν δημοτικός σύμβουλος θα στείλω έγγραφο, για να περάσει από το δημοτικού συμβούλιο. Λόγω των 100 ετών και ο ίδιος ο δήμος δεν θα έχει πρόβλημα. Όπως, για παράδειγμα υπερψηφίστηκε να αλλάξει ονομασία το Κολυμβητήριο του ΕΑΚ σε «Ιωάννης Αντωνόπουλος». Εύχομαι να το δει θετικά ο δήμαρχος και ο δήμος Βόλου για να μετονομαστεί και επίσημα».

Εξάλλου την περασμένη Παρασκευή η Ερασιτεχνική Νίκη έκανε γνωστή πως θα «ανέβει» η θεατρική παράσταση με τον τίτλο «ΝΙΚΗ», που αφοράσ τον σύλλογο και την ιστορία του και θα ανέβει το καλοκαίρι. Η παράσταση είναι εγκεκριμένη από το υπουργείο Πολιτισμού και θα δοθεί στις 25/26 Αυγούστου στο αρχαίο θέατρο Δημητριάδος σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Χατζάκη.

Ο σκηνοθέτης Γρηγόρης Χατζάκης, μαζί με τον ηθοποιό της παράστασης Στρατηγάκο Βαγγέλη επισκέφτηκαν τον Βόλο και συνομίλησαν με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Στέργιο Φάτση και στόχος είναι να ενταχθεί στις εβδομαδιαίες εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου, που έχουν σχέση με την μικρασιατική καταστροφή και την επέτειο των 100 χρόνων και τις οποίες έχει προγραμματίσει ο δήμος Βόλου.

Επίσης, σκοπός είναι η παράσταση να επαναληφθεί τον Σεπτέμβριο και στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου