ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ο Τσουκαλάς, ο Κάσσος και ο … Βραζιλιάνος επιθετικός

ο-τσουκαλάς-ο-κάσσος-και-ο-βραζιλιάν-894132

Ο Σταύρος Τσουκαλάς κατάφερε να αγωνιστεί φέτος και στα 32 ματς του πρωταθλήματος και ήταν ο μοναδικός που το κατάφερε από τη Νίκη. Ο 34χρονος πολύτιμος παίκτης είναι αμφίβολο αν θα συνεχίσει στην ομάδα και τη νέα σεζόν, αφού η γυναίκα του και τα παιδιά του βρίσκονται στην Κύπρο και πιέζεται από την οικογένειά του να πάει κι αυτός στην Κύπρο, συνεχίζοντας εκεί την καριέρα του. Από τη Νίκη έχουν αρχίσει μία προσπάθεια να τον πείσουν να μείνει, αφού η ομάδα θα έχει βλέψεις ανόδου τη νέα περίοδο και χρειάζεται την εμπειρία και την ποιότητα του Τσουκαλά.

Πολύ κοντά σε Βραζιλιάνο επιθετικό

Η Νίκη Βόλου βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με Βραζιλιάνο επιθετικό, που έπαιζε στο πρωτάθλημα της Ινδονησίας και αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της επίθεσης. Ο ποδοσφαιριστής είχε απασχολήσει τη Νίκη και τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά δεν μπόρεσε τότε να έρθει στην Ελλάδα, ωστόσο, όπως είχε τονίσει ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ πριν μερικούς μήνες, οι Βολιώτες λόγω της αξίας του παίκτη θα παρακολουθούσαν την περίπτωσή του και θα προσπαθούσαν να τον φέρουν στην Ελλάδα το καλοκαίρι, κάτι είναι πλέον πολύ πιθανόν να γίνει, αν και σίγουρα η διοίκηση θέλει πρώτα να κλείσει το θέμα του προπονητή και μετά να ασχοληθεί με το ρόστερ.

Δεν υπάρχει ακόμη

συμφωνία με Βοσνιάδη

Οι συζητήσεις ανάμεσα σε ΠΑΕ Νίκη Βόλου και Αλέκο Βοσνιάδη με θέμα την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών ξεκίνησαν, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το Σαββατοκύριακο, αφού δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία και τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, καθώς ακόμη δεν υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων σε σημαντικά θέματα.

Θέλει Κάσσο ο Ιωνικός,

αλλά έχει διετές συμβόλαιο

Για την επιθυμία του Ιωνικού να εντάξει τον Κάσσο στο δυναμικό του κάνει λόγο δημοσίευμα αθηναϊκής εφημερίδας, ωστόσο ο παίκτης έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο και για να φύγει από τη Νίκη, θα πρέπει αυτή να αποζημιωθεί.

Τέλος, να σημειωθεί ότι παράταση έως τη Δευτέρα πήρε ο διαγωνισμός για τον MVP της φετινής σεζόν, με τον κόσμο της Νίκης να συνεχίζει να ψηφίζει έως τότε.

Κουφογεώργος:

«Μία οικογένεια»

Τον φιλικό αγώνα καλαθοσφαίρισης ανάμεσα στην μπασκετική και ποδοσφαιρική Νίκη σχολίασε, μιλώντας στον Blue Heart 105.1 ο γενικός αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας, Απόστολος Κουφογεώργος, τονίζοντας: «Μία εκδήλωση που δείχνει ότι ο οργανισμός της Νίκης είναι μία οικογένεια. Βοηθήσαμε μία οικογένεια που έχει κάποια προβλήματα. Παραβρέθηκε ο κόσμος της Νίκης και έγινε μία γιορτή. Μακάρι να αποτελέσει θεσμό».

Σε ό,τι αφορά στις προπονήσεις της ομάδας είπε: «Μέχρι το τέλος της επόμενης βδομάδας θα γίνονται προπονήσεις, αφού πρώτα την Κυριακή (σ.σ. αύριο) και τη Δευτέρα θα δοθεί ρεπό. Θα πρέπει να μείνουν σε εγρήγορση οι παίκτες. Είναι επαγγελματική ομάδα και θα πρέπει να βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου