ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αναμένουν έγκριση του φακέλου αδειοδότησης

αναμένουν-έγκριση-του-φακέλου-αδειοδ-900897

Στο ραδιόφωνο του Blue Heart 105.1 μίλησε χθες ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Κώστας Καραγεωργόπουλος, που μεταξύ άλλων ενημέρωσε για το θέμα της αδειοδότησης της ομάδας: «Ο φάκελος ήταν πλήρης και έχει σταλεί στις αρμόδιες αρχές. Εχει γίνουν όλες οι απαραίτητες διεργασίες και αναμένουμε έγκριση».

Παράλληλα, ανέφερε σχετικά με τους διαγωνισμούς για το καλύτερο γκολ και τον MVP: «Είναι πολύ σημαντικό να διαμορφώσουμε μία σχέση επικοινωνίας με τον κόσμο σε μία νεκρή περίοδο αγωνιστικά και να υπάρχει μία αλληλεπίδραση. Ο διαγωνισμός για τον πολυτιμότερο παίκτη θα πάρει μάλλον παράταση, γιατί στο πρώτο 24ωρο υπήρχε εντυπωσιακός αριθμός μοναδικών ψήφων, πάνω από 1400. Τους αριθμούς αυτούς τους έχουν ομάδες σαν τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ο κόσμος θέλει να είναι στα κοινά της ομάδας». Ακόμη, έγινε γνωστό ότι σύντομα θα γίνει και τραπέζι από την ΠΑΕ προς τους χορηγούς και πως από την επόμενη βδομάδα οι ποδοσφαιριστές θα πάνε για διακοπές.

«Μάχη» ανάμεσα σε τρεις

«Μάχη» γίνεται στην … κορυφή της βαθμολογίας για τον «Blue MVP of the Season 2021-22» ανάμεσα σε Παναγιώτη Παναγιωτίδη και Ανδρέα Βλαχομήτρο, ενώ ακολουθεί ο Σταύρος Τσουκαλάς, σύμφωνα με τις ψήφους των οπαδών της Νίκης το πρώτο 24ωρο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου