ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Μένουν κάποια λίγα», σύμφωνα με Βοσνιάδη

μένουν-κάποια-λίγα-σύμφωνα-με-βοσνι-900975

Να κλείσει το θέμα προπονητή μέσα στο επόμενο δεκαήμερο ή λίγο παραπάνω επιδιώκουν στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου, αφού από εκεί αρχίζει πάντα ο σχεδιασμός μίας ομάδας. Ο Αλέκος Βοσνιάδης παρουσιάζεται ως φαβορί και είναι, όμως συμφωνία δεν υπάρχει ακόμη, αφού πρέπει να συζητηθούν κάποια σημαντικά τελευταία ζητήματα, τα οποία δεν είναι τυπικά και θα καθορίσουν αν ο 61χρονος παραμείνει και για τη νέα σεζόν στο «τιμόνι» των κυανόλευκων.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Ο ίδιος ο κ. Βοσνιάδης φιλοξενήθηκε την περασμένη Κυριακή στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και σε ερώτηση αν την επόμενη χρονιά η Νίκη Βόλου θα έχει αυτόν στον πάγκο της, απάντησε: «Πολύ πιθανό. Κάποια λίγα μένουν να μιλήσουμε. Η διάθεση είναι, φαντάζομαι, και από τις δύο πλευρές να συνεχίσουμε. Είναι μία ομάδα, την οποία υπηρετήσαμε και το 2013-14 και τη φετινή χρονιά, αλλά και την περσινή, που για 40 μέρες δίναμε τη μάχη στην παρακάτω κατηγορία να γλιτώσουμε τον υποβιβασμό. Είναι μία ομάδα με πολύ κόσμο, μεγάλη δυναμική και το κυριότερο αξιόπιστη διοίκηση, η οποία πραγματικά βλέπει το ποδόσφαιρο με τελείως διαφορετικό μάτι κι αυτό είναι χαρά και για μας που δουλεύουμε σ’ αυτήν την ομάδα».

Ακόμη για τη φετινή παρουσία της ομάδας του είπε: «Η φετινή μας πορεία δείχνει ότι η ομάδα έχει αποκτήσει σταθερότητα. Επέστρεψε μετά από χρόνια στη δεύτερη κατηγορία και ήταν μία ομάδα στο γκρουπ των πρωτοπόρων πέρα από το διάστημα που είχε τα τεράστια προβλήματα».

Η ατάκα Βοσνιάδη «κάποια λίγα μένουν να μιλήσουμε» δεν σημαίνει, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, ότι υπάρχει δεδομένη συμφωνία, αφού αυτά τα «λίγα» είναι αρκετά σημαντικά και αφορούν την οριστική οικονομική συμφωνία τόσο για τον ίδιο τον Αλέκο Βοσνιάδη όσο και για το μπάτζετ της επόμενης περιόδου, το οποίο η διοίκηση έχει σκοπό ν’ ανεβάσει, ελαφρώς όμως. Η διάθεση για συνέχιση της συνεργασίας είναι θετική και από τις δύο πλευρές, αλλά τίποτα, όπως τονίζεται από αρμόδια χείλη, δεν μπορεί να θεωρείται κάτι δεδομένο αυτή τη στιγμή.

Πάντως, σε ό,τι αφορά στους παίκτες, δεν έχει γίνει καμία επαφή έως τώρα, αφού πρώτα πρέπει να τελειώσει το θέμα του προπονητή, αλλά σίγουρα κάποιοι έχουν διετές συμβόλαιο, όπως οι Κάσσος, Ανδρέου, Μπάγιτς, Ροχάνο, Λούκας Γκαρσία, ενώ στον Ατρόμητο επιστρέφει κατόπιν επιθυμίας του προπονητή των Περιστεριωτών, Κρις Κόλμαν, ο δανεικός Αθανασίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου