ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Σκόρπισε» τον Ολυμπιακό Βόλου η Κ20 της Νίκης

σκόρπισε-τον-ολυμπιακό-βόλου-η-κ20-της-901728

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά αποδείχθηκε η κόντρα ανάμεσα στην Κ20 της Νίκης και του Ολυμπιακού, οι οποίες για την 9η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Super League 2, συναντήθηκαν το περασμένο Σάββατο στο Π. Μαγουλάς, όπου οι κυανόλευκοι έστησαν πάρτι, κερδίζοντας με 7-0.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα του Γιάννη Ακτσιαλή επέστρεψε στην κορυφή του ομίλου, εκμεταλλευόμενη και το ρεπό του Λεβαδειακού και πλέον έχει 17 βαθμούς έναντι 15 των Βοιωτών, οι οποίοι την τελευταία αγωνιστική έρχονται στον Βόλο για να παίξουν με τον Ολυμπιακό, ενώ η Νίκη πάει στην Καρδίτσα για να αγωνιστεί με την Αναγέννηση.

Με τρίποντο στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, οι κυανόλευκοι δεν ενδιαφέρονται για άλλο αποτέλεσμα και μπορούν να πανηγυρίσουν την πρωτιά και παράλληλα να πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος, δίνοντας συνέχεια στο φετινό μίνι πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε μπροστά σε πλήθος κόσμου και εκατοντάδες φίλοι της Νίκης και όχι μόνο γέμισαν τη σκεπαστή κερκίδα, με τους παίκτες του Γιάννη Ακτσιαλή να γνωρίζουν την αποθέωση μετά το φινάλε της αναμέτρησης και από τους οργανωμένους.

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν και ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, όπως και ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης με τους συνεργάτες του.

Ο «χορός» των γκολ ξεκίνησε στο 30’

Η Νίκη Βόλου ήταν εκείνη που είχε τα ηνία του παιχνιδιού από την αρχή, πιέζοντας για το γκολ, που θα της άνοιγε τον δρόμο, με τον Ολυμπιακό να αντέχει μέχρι το 30’.

Στο 15ο λεπτό σέντρα του Παπαναστασίου από τα αριστερά βρήκε τον Τσατσελάρι, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι με σουτ και στη συνέχεια απομάκρυνε η άμυνα. Μετά από εννέα λεπτά σουτ εκτός περιοχής του Γιαρλελή με καλές προϋποθέσεις πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καθηνιώτη, με τους φιλοξενούμενους να προχωρούν σε αναγκαστική αλλαγή στο 22’, αφού ο Χόντος τραυματίστηκε και τη θέση του πήρε ο Καλιάκης.

Στο 28ο λεπτό μετά από εξαιρετική ενέργεια του Στοΐνοβιτς, ο οποίος αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης, ο Τανός έπιασε σουτ από το ύψος περιοχής, αλλά απέκρουσε με γροθιές ο Καθηνιώτης, διατηρώντας το 0-0.

Μετά από ένα λεπτό πλασέ του Τανού από το ύψος περιοχής, έβγαλε και πάλι σε κόρνερ την μπάλα ο Καθηνιώτης, πέφτοντας κάτω αριστερά.

Τελικά αυτό που έψαχνε η Νίκη το βρήκε στο 30’, όταν ο Τσατσελάρι πέτυχε το 1-0 με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από φάση διαρκείας, σουτάροντας σε κενή εστία κι αφού ο Καθηνιώτης είχε βγει στα δεξιά, για να… καλύψει το κενό στην άμυνα.

Το 2-0 δεν άργησε να έρθει και ο Πρίφτι εκτέλεσε με δύναμη φάουλ από το ύψος της περιοχής, με τον Καθηνιώτη να μην μπορεί να μπλοκάρει και μετά την απόκρουση του, ο Τόγιας σκόραρε με προβολή στο 35’.

Το τρίτο τέρμα και τελευταίο για το πρώτο μέρος σημειώθηκε στο 38’ και μετά από λάθος της άμυνας ο Τσατσελάρι σκόραρε για το 3-0 με σουτ.

Από την άλλη για τον Ολυμπιακό φάουλ από τα αριστερά του Πλακιά πέρασε πάνω από την εστία του Αλεξιάδη στο 39’.

Εκτέλεση φάουλ είχε και ο Στοΐνοβιτς με το αριστερό στο 43’, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η Νίκη συνέχισε να πιέζει και για άλλα τέρματα με την παρότρυνση και του κόσμου της και στο 55’ σουτ του Τανού από το όριο της μεγάλης περιοχής έπεσε στα δεξιά και μπλόκαρε ο Καθηνιώτης.

Στο 63’ ήρθε και το 4-0 μετά από πάσα του Στοΐνοβιτς και σουτ του Τανού. Η Νίκη προχώρησε σε αντικατάσταση του Στοΐνοβιτς και του Γιαρλέλη στο επόμενο λεπτό, αλλά και όσοι ήρθαν από τον πάγκο, ήθελαν να δείξουν την αξία τους. Ετσι στο 65ο λεπτό ο Τανός έκανε την πάσα στον νεοεισελθόντα Γλύκο, που πέτυχε το 5-0, ενώ την εστία του Ολυμπιακού από το 67’ και μετά ανέλαβε να καλύψει ο Κοκώνης, παίρνοντας τη θέση του Καθηνιώτη.

Ο Κοκώνης απέκρουσε σουτ εκτός περιοχής του Γλύκου 69’, αλλά το 6-0 ήρθε στο 74’ με τρομερό σουτ εκτός περιοχής από τον Πρίφτι. Το τελικό 7-0 διαμορφώθηκε στο 77’ με νέο τέρμα του Γλύκου, ο οποίος σκόραρε με κοντινή κεφαλιά.

Με ανακοίνωση τους οι κυανόλευκοι ανέφεραν μετά το τέλος του παιχνιδιού: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, το αγωνιστικό τμήμα και οι ιθύνοντες της ομάδας Κ-20 ευχαριστούν τους εκατοντάδες φιλάθλους που βρέθηκαν στο «Παντελής Μαγουλάς», στηρίζοντας και χειροκροτώντας την προσπάθεια των νεαρών παικτών μας».

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Κ20 (Γ. Ακτσιαλής): Αλεξιάδης, Τόγιας, Παπαναστασίου, Ντόντα, Χολέβας (75’ Καραγιάννης), Πρίφτι, (75’ Σφέτσας), Τζιάνης, Γιαρλέλης (64’ Γλύκος), Στοΐνοβιτς (64’ Χουσεΐνογλου), Τσατσελλάρι (67’ Καπίτσας), Τανός

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ Κ20 (Π. Βαρβέκης): Καθηνιώτης (67’ Κοκώνης), Πούλιος, Πλακιάς, Σταμπουλής, Ρηγόπουλος, Χόντος (22’ λ.τρ. Καλιάκης), Νικολούλης, Χοψονίδης, Βαρβέκης (66’ Ντίνος), Σακατζής (45’ Κοφινάς), Τσιτσικλής (56’ Σιαμέτης)

Ο Τσατσελάρι σημειώνει το 1-0 προ κενής εστίας στο 30’

Ο Τσατσελάρι πανηγυρίζει το 3-0 με τους παίκτες

Οι παίκτες της πρώτης ομάδας παρακολούθησαν τους… μικρούς

Ο Στοΐνοβιτς καταδιώκεται από τους παίκτες του Ολυμπιακού

Ο Πρίφτι πανηγυρίζει αλά Ρονάλντο

Ιδιαίτερο χρώμα από τους οργανωμένους, που άναψαν και πυρσούς

Αποτελέσματα (9η)

Σάββατο 7 Μαΐου

Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου 7-0

ΑΟ Τρίκαλα-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-3 ά.α.

Ρεπό: Λεβαδειακός

Βαθμολογία

  1. Νίκη Βόλου 17
  2. Λεβαδειακός 15
  3. Ολυμπιακός Βόλου 10
  4. Αναγέννηση Καρδίτσας 9
  5. AO Τρίκαλα 0

Επόμενη (10η)

Κυριακή 15 Μαΐου

Αναγέννηση Καρδίτσας-Νίκη Βόλου

Ολυμπιακός Βόλου-Λεβαδειακός

Ρεπό: ΑΟ Τρίκαλα

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου