ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Συνέτριψε με 7-0 τον Ολυμπιακό Βόλου η Κ20 της Νίκης

συνέτριψε-με-7-0-τον-ολυμπιακό-βόλου-η-κ20-τ-902127
Μπροστά σε εκατοντάδες φιλάθλους της Νίκης, οι οποίοι σχεδόν γέμισαν τη σκεπαστή κερκίδα του “Παντελής Μαγουλάς”, η ομάδα Κ-20 της ΠΑΕ Νίκη Βόλου κέρδισε με 7-0 την αντίστοιχη του Ολυμπιακού Βόλου, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής των “μικρών” της Super League 2, και πάτησε, με αυτόν τον εντυπωσιακό τρόπο, κορυφή στον όμιλό της.
Η ομάδα του Γιάννη Ακτσιαλή, που είχε κερδίσει με 0-6 τους ερυθρόλευκους στον πρώτο γύρο, είχε εξαιρετική απόδοση, επιβάλλοντας τον ρυθμό της, από το πρώτο, μέχρι και το τελευταίο λεπτό, σε ένα παιχνίδι – κυανόλευκος επιθετικός “μονόλογος”, καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λέπτου.
Σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Τσατσελλάρι (30’, 40’), Τόγιας (35’), Τανός (60’), Γλυκός (65’, 75’) και Πρίφτι (70’). Αξίζει να σημειωθεί πως την αναμέτρηση παρακολούθησε, μεταξύ άλλων, σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα της πρώτης ομάδας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου.
Οι κυανόλευκοι, πλέον, βρίσκονται ένα βήμα μακριά από την κατάκτηση της κορυφής στον όμιλό τους και τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, μ’ ένα ματς να απομένει την επόμενη εβδομάδα στην Καρδίτσα κόντρα στην Αναγέννηση, στην τελευταία αγωνιστική της Α’ φάσης.
Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, το αγωνιστικό τμήμα και οι ιθύνοντες της ομάδας Κ-20 ευχαριστούν τους εκατοντάδες φιλάθλους που βρέθηκαν στο “Παντελής Μαγουλάς”, στηρίζοντας και χειροκροτώντας την προσπάθεια των νεαρών παικτών μας.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Κ20 (Γ. Ακτσιαλής): Αλεξιάδης, Τόγιας, Παπαναστασίου, Ντόντα, Χολέβας (75’ Καραγιάννης), Πρίφτι, (75’ Σφέτσας), Τζιάνης, Γιαρλέλης (64’ Γλύκος), Στοΐνοβιτς (64’ Χουσεΐνογλου), Τσατσελλάρι (67’ Καπίτσας), Τανός

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ Κ20 (Π. Βαρβέκης): Καθηνιώτης (67’ Κοκώνης), Πούλιος, Πλακιάς, Σταμπουλής, Ρηγόπουλος, Χόντος (22’ λ.τρ. Καλιάκης), Νικολούλης, Χοψονίδης, Βαρβέκης (66’ Ντίνος), Σακατζής (45’ Κοφινάς), Τσιτσικλής (56’ Σιαμέτης)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου