Σε καλό δρόμο…

Τελευταία ενημέρωση: 2012-04-20, 15:26:35
Σε καλό δρόμο…

Ανέλαβε αρχικά το μάνατζμεντ της Νίκης ο κ. Πάτσης μέχρι 30 Ιουνίου

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Σε αρκετά καλό δρόμο βρίσκεται η πορεία των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στον ενδιαφερόμενο νέο επενδυτή Ανδρέα Πάτση και την ομάδα της Νίκης Βόλου. Χθες ο 45χρονος δικηγόρος βρέθηκε στο Παντελής Μαγουλάς όπου και παρακολούθησε την προπόνηση, ενώ είχε συνάντηση και με τον Δημήτρη Ιωαννίδη. Ο κ. Πάτσης αναλαμβάνει αρχικά το μάνατζμεντ του συλλόγου μέχρι και τις 30 Ιουνίου.

Πραγματοποιήθηκε τελικά χθες η συνάντηση ανάμεσα στον ενδιαφερόμενο νέο επενδυτή της ΠΑΕ Νίκη Βόλου Ανδρέα Πάτση και τον Πρόεδρο της προσωρινής Διοίκησης της κυανόλευκης ΠΑΕ Δημήτρη Ιωαννίδη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, ενώ οι δύο άνδρες παρακολούθησαν στη συνέχεια και την προπόνηση της ομάδας που έλαβε χώρα στο Παντελής Μαγουλάς.

Ο κ. Πάτσης μάλιστα είχε συνομιλία με το ποδοσφαιρικό και τεχνικό τιμ και τόνισε πως όλα είναι σε καλό δρόμο και πως μέχρι την επόμενη Τετάρτη όλα θα είναι ξεκάθαρα για το τι μέλλει γενέσθαι.

Παράλληλα χαρακτήρισε ως χαρούμενη νότα την νέα προσπάθεια που θα ξεκινήσει, ενώ υποσχέθηκε πληρωμές των οφειλομένων στους ποδοσφαιριστές εφόσον όλα πάρουν το δρόμο τους.

Από την μεριά της ΠΑΕ Νίκη έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης πως χρέη Γενικού Διευθυντή ως το τέλος της σεζόν θα αναλάβει ο κ. Πέτρος Τσιτσιμπής, ο οποίος και είναι ο άμεσος συνεργάτης του κ. Πάτση και είχαν συνεργαστεί μαζί και στην ομάδα της Ελασσόνας με τον κ. Τσιτσιμπή να εκτελεί χρέη γενικού αρχηγού.

Ακόμη η ΠΑΕ έκανε γνωστό πως οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και η έκβασή τους πιθανολογείται ως αίσια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη αναφέρει: «Οι διαπραγματεύσεις της προσωρινής διοίκησης και των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, με τον υποψήφιο αγοραστή δικηγόρο Αθηνών, κ. Ανδρέα Πάτση, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και η έκβασή τους πιθανολογείται αίσια. Στα πλαίσια αυτά ορίστηκε νέος γενικός διευθυντής της ομάδας ο συνεργάτης του κ. Πάτση, κ. Πέτρος Τσιτσιμπής, ο οποίος και θα τρέξει την ομάδα έως και το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ήτοι στις 30/6/2012, οπότε και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία».

Για τον λόγο αυτό μίλησε και ο κ. Ιωαννίδης ο οποίος τόνισε: «Είχαμε μια προσωπική επαφή με τον κ. Πάτση στην οποία και μιλήσαμε για τα θέματα που αφορούν στην ομάδα. Ο κ. Πάτσης είναι ενήμερος για όλα και πρωτίστως για τα οικονομικά της ΠΑΕ. Πλέον η πιθανότητα να αναλάβει τη Νίκη είναι πολύ μεγάλη. Μάλιστα ήρθε στο γήπεδο και μίλησε με τον προπονητή και τους παίκτες και όλα θα τελειώσουν οριστικά την Τετάρτη, διότι υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Ο κ. Πάτσης, έχει αναλάβει μέχρι τις 30 Ιουνίου το μάνατζμεντ του συλλόγου που σημαίνει ότι έχει αναλάβει μέχρι τότε όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας, και αν ως τότε όλα πάνε καλά, όπως το θέλει και ο ίδιος, θα αναλάβει από 1η Ιουλίου εξ ολοκλήρου την ομάδα, με μεταβίβαση των μετοχών. Τέλος την Κυριακή θα παρακολουθήσουμε μαζί το παιχνίδι».

Προθεσμία στη Νίκη

Προθεσμία να καταβάλει τα υπομνήματα της μέχρι τις 2 Μαΐου πήρε χθες η Νίκη Βόλου και ο δικηγόρος της κ. Κωνσταντίνος Μπάιμπας μετά από μαραθώνια συνεδρίαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής. Οι κυανόλευκοι κατηγορούνται για εκτεταμένα επεισόδια μετά το παιχνίδι με την ΑΕΠ Ηρακλής, ωστόσο από την πλευρά της νομικής υπηρεσίας υπάρχει αισιοδοξία πως η ΠΑΕ θα τιμωρηθεί για μεμονωμένα επεισόδια και πιθανότατα χρηματικό πρόστιμο. Κάτι τέτοιο όμως τη παρούσα στιγμή είναι αρκετά δύσκολο βάσει και του νέου αθλητικού νόμου που είναι ιδιαίτερα αυστηρός. Παράλληλα ο κ. Μπάιμπας είχε χθες συναντήσεις στην ΕΠΟ και σε άλλους φορείς για θέματα που αφορούν στην ΠΑΕ αλλά και στον κ. Πάτση.

Ανδρονικίδης με Τηλυκράτη

Ο κ. Ανδρονικίδης του συνδέσμου διαιτητών Πειραιά θα είναι ο άρχοντας της ερχόμενης αναμέτρησης στο Παντελής Μαγουλάς με αντίπαλο τον Τηλυκράτη Λευκάδας. Η ΕΠΟ ανακοίνωσε χθες τις διαιτησίες των αγώνων της 17ης αγωνιστικής και βοηθοί του κ. Ανδρονικίδη θα είναι οι κ.κ. Ζησιμόπουλος και Σταμάτης. Υπενθυμίζεται πως όλες οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 5 μ.μ. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτησίες έχουν ως εξής:

Κυριακή 22 Απριλίου

Εθνικός Γαζώρου-Βατανιακός: Διαιτητής: Ανδρομάχη Τσιοφλίκη (Λάρισας), Βοηθοί: Γεώργιος Αναστασίου, Αδάμος Γεωργίου (Λάρισας), 4ος διαιτητής: Κωνσταντίνος Πανυτσίδης (Κοζάνης).

Απόλλων Καλαμαριάς-Δόξα Κρανούλας: Διαιτητής: Αγησίλαος Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας), Βοηθοί: Ιωάννης Ρεντόπουλος, Απόστολος Καρακώστας (Λάρισας), 4ος διαιτητής: Ιωάννης Αγγελακόπουλος (Καρδίτσας).

Οδυσσέας Αναγ. Σερρών-Οικονόμος Τσαριτσάνης: Διαιτητής: Σταμάτιος Μολιχιτούδης (Μακεδονίας), Βοηθοί: Κωνσταντίνος Νικολαΐδης, Χουσείν Κούλα (Μακεδονίας), 4ος διαιτητής: Ενγκίν Κιγιτζής (Θράκης).

Νίκη Βόλου-Τηλυκράτης: Διαιτητής: Χρήστος Ανδρονικίδης (Πειραιά), Βοηθοί: Δημήτριος Ζησιμόπουλος , Μάριος Σταμάτης (Πειραιά), 4ος διαιτητής: Χαράλαμπος Σελεμίδης (Πέλλας).

Τύρναβος-Μέγας Αλέξανδρος: Διαιτητής: Γεώργιος Ρούσσος Μπεκερτζής (Πρέβεζας), Βοηθοί: Λάμπρος Διαμάντης (Ηπείρου), Γρηγόριος Κακατσίδης (Αιτ/νίας), 4ος διαιτητής: Δημήτριος Κρητικός (Θεσσαλίας)

Δευτέρα 23 Απριλίου

ΑΕΠ Ηρακλής-Αετός Σκύδρας: Διαιτητής: Δημήτριος Κωνσταντινίδης (Καβάλας), Βοηθοί: Γεώργιος Χαμαλίδης (Θράκης), Γεώργιος Γεωργάκης (Ηπείρου), 4ος διαιτητής: Κωνσταντίνος Μπούμπας (Ηπείρου).

Τα εισιτήρια   

Ξεκίνησε από χθες η προπώληση των εισιτηρίων για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη Λευκάδας. Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της 17ης αγωνιστικής από τα εξής σημεία: 1: Γραφεία Νίκης Παντελής Μαγουλάς, 2: Όμιλο Φιλάθλων Νίκης, 3: Κατάστημα Ηλεκτρικών Ιωαννίδη, 4: Πρακτορείο ΟΠΑΠ Στράτου Μαντζανά.

Εκλογές στη Λέσχη Φίλων

Τα μέλη της Λέσχης Φίλων της Νίκης Βόλου συνεδρίασαν στις 09-04-2012 και ομόφωνα συμφώνησαν στα παρακάτω τα οποία και κοινοποιούν:

Α. Παραμένουμε πιστοί στις αρχές της συνέπειας, αλληλεγγύης και συνέχειας και καλωσορίζουμε τα νέα μέλη που θέλουν να συμπορευτούν μαζί μας.

Β. Εκλέχθηκε τριμελής εφορευτική επιτροπή, η οποία θα οδηγήσει τη Λέσχη σε Γενική Συνέλευση και εκλογές για την σύσταση Δ.Σ. την Κυριακή 22-04-2012 στα γραφεία της Ερασιτεχνικής από τις 9.00 π.μ. έως 13.00.

Γ. Τα μέλη που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στις εκλογές, για την ανάδειξη Δ.Σ. οφείλουν να το δηλώσουν στην εφορευτική επιτροπή έως το Σάββατο 21-04-2012 και ώρα 19.00.

ΓΣ του Blue Club

Το Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση

την Παρασκευή 20 Απριλίου και ώρα 7 το απόγευμα στα γραφεία του συνδέσμου.

Θα υπάρξει ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα του συνδέσμου και της ομάδας

μας και θα ληφθούν αποφάσεις για τις περαιτέρω ενέργειές μας.

Η συμμετοχή όλων των μελών είναι επιβεβλημένη. Νικάρα στα δύσκολα. Τα εύκολα δεν τα ζήσαμε ποτέ.

Εκλογές του Ομίλου Φιλάθλων

Ενα είναι σίγουρο. Εμείς συνεχίζουμε με όπλο μας την αγάπη μας για την Νίκη. Μία αγάπη που μπορεί να νικήσει όλα τα εμπόδια. Ακόμη και σε όσα μοιάζουν αξεπέραστα. Προχωράμε λοιπόν με περισσότερη αυτοπεποίθηση και πιο πολύ κουράγιο για τα δύσκολα που έρχονται. Έτσι λοιπόν ο Ο.Φ Νίκης καλεί τα μέλη του σε γενική συνέλευση στις 25/4/2012 και ώρα 18.00, με θέματα ενημέρωση των μελών και εκλογή εφορευτικής επιτροπής για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 30/4/2012 και ημέρα Δευτέρα.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
9
=