ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Λέει το «ναι» ο Δήμος Βόλου στο αίτημα της Νίκης για Νεάπολη

λέει-το-ναι-ο-δήμος-βόλου-στο-αίτημα-τ-903833

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, έδωσε την είδηση για αίτημα της Νίκης Βόλου, για να έχει την αποκλειστική χρήση της Νεάπολης τη νέα σεζόν, κάνοντας παρεμβάσεις που θα πληρώσει η ίδια η κυανόλευκη ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Βόλος 9.86 και την εκπομπή Clasico, τόνισε: «Η Νίκη Βόλου έχει κάνει αίτημα για τη Νεάπολη, ώστε να κάνει επέκταση των δραστηριοτήτων της. Μπράβο της. Θέλει να φτιάξει το γήπεδο και να το συντηρεί, να πληρώνει το ενοίκιο, τους γεωπόνους και να το έχει αποκλειστικά. Ήρθε ο κ. Παπακωνσταντίνου και συζητήσαμε. Δεν έχουμε εμείς κολλήματα και αντιπαλότητες με κανέναν. Σε ό,τι συμφέρει την πόλη και ό,τι βγάζει υγεία είμαστε υπέρ.

Ήρθε η Νίκη Βόλου, το ζήτησε και το λέω δημόσια ότι εμείς στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα ψηφίσουμε «ναι». Για την παραχώρηση του συγκεκριμένου χώρου θα μπουν όροι. Θα υπάρχει εγγυητική επιστολή για τυχόν παραλείψεις. Έχω μία πολύ καλή συνεργασία με τον κ. Παπακωνσταντίνου.

Δεν ξέρω τι δουλειά κάνει ο άνθρωπος, μακάρι να είναι πολύ εύπορος, γιατί χρειάζεται η πόλη τέτοιους ανθρώπους. Είναι ο άνθρωπος που πραγματικά «ματώνει», γιατί τα έξοδα στη Β’ Εθνική ξέρετε είναι «Παναγία, βοήθα».

Η Νίκη θέλει για τις ανάγκες της και το Πανθεσσαλικό και θα ήταν άρρωστο να φύγει από το Πανθεσσαλικό, όπως γίνεται τώρα για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδος, και να πάει να κάνει έδρα τη Νεάπολη».

Σύμφωνα, με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, η σύμβαση θα υπογραφεί την επόμενη βδομάδα, με τη Νίκη να επιθυμεί να έχει τη Νεάπολη ως δεύτερη έδρα για τα επίσημα παιχνίδια της, αν και βασικός της σκοπός είναι να παίζει όσο το δυνατόν περισσότερα ματς στο Πανθεσσαλικό, αλλά και για τις προπονήσεις της. Η ΠΑΕ Νίκη σκοπεύει να ανακατασκευάσει τον αγωνιστικό χώρο και να τοποθετήσει καινούργιο υδρευτικό σύστημα, αλλά και να προχωρήσει σε εξωραϊσμό των αποδυτηρίων και άλλων χώρων. Πάντως, στη σύμβαση θα υπάρχει όρος μία Κυριακή ανά 15 μέρες κι όταν η Νίκη δεν θα χρειάζεται το γήπεδο για έδρα της, να μπορεί ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ να το παραχωρήσει σε άλλη ομάδα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου