ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δάκρυα στο αντίο του από τον Μάνο Αποστολίδη

δάκρυα-στο-αντίο-του-από-τον-μάνο-αποστ-905061

Τόσο πριν από την έναρξη του παιχνιδιού της Νίκης με τον Ολυμπιακό Πειραιώς Β’, όσο και μετά το τέλος του, ο Μάνος Αποστολίδης ήταν το κεντρικό πρόσωπο, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο, τους συμπαίκτες του και τους αντιπάλους του, σε ένα ματς που ήταν αφιερωμένο στη μακρόχρονη πορεία του και στο οποίο συμμετείχε, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού και τα γάντια για τελευταία φορά.

Εχοντας συνδέσει το όνομα του με την ιστορική άνοδο της Νίκης το 2013-14, ο Καβαλιώτης πορτιέρε, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει και του χρόνου στους κυανόλευκους, προσφέροντας πλέον τις υπηρεσίες του από άλλο πόστο, ίσως αυτό του προπονητή τερματοφυλάκων, στο οποίο ξεκίνησε από φέτος.

Τα δάκρυα συγκίνησης δεν ήταν δυνατόν να κρυφτούν, με τον ίδιο να ευχαριστεί από τα μεγάφωνα του Πανθεσσαλικού τον κόσμο της ομάδας για τις χαρές που γεύθηκε μαζί τους, ενώ οι σύνδεσμοι φιλάθλων και η διοίκηση των κυανόλευκων του παρέδωσαν ανθοδέσμες και δύο κάδρα. Στο ένα υπήρχε φωτογραφικό κολλάζ από τις συμμετοχές του και στο άλλο η εμφάνιση της Νίκης, με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών, που τον σήκωσαν στα χέρια.

Ξεχωριστό ήταν αυτό που συνέβη στο 30ο λεπτό ακούστηκε το παρατεταμένο χειροκρότημα
από την κερκίδα για τον Αποστολίδη, ο αριθμός της φανέλας του οποίου είναι το 30, με τον ίδιο να ανταποδίδει.

Μάλιστα, ο Μάνος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ούτε στις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, ευχαριστώντας τη διοίκηση και τον Αλέκο Βοσνιάδη, που του έδωσαν την ευκαιρία να τελειώσει την καριέρα του στη Νίκη Βόλου και ήταν κάτι που το ήθελε από το 2013-14, χρονιά της ανόδου, όπως τόνισε, ενώ ευχήθηκε να μπορούσε να ευχαριστήσει έναν-έναν προσωπικά τους φιλάθλους, από τους οποίους έχει δεχθεί πάρα πολλή αγάπη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου