ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Mάν…ος of the match

mάνος-of-the-match-905277

Τον επίλογο μιας πλούσιας καριέρας με λύπες και χαρές θα γράψει σήμερα το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Μάνος Αποστολίδης, φορώντας για τελευταία φορά τα γάντια του τερματοφύλακα, μπροστά στο κοινό που λατρεύτηκε.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο 38χρονος τερματοφύλακας γεύτηκε το νέκταρ της χαράς της ανόδου στη Super League 1 με τους κυανόλευκους το 2014 και σήμερα κόντρα στον ΟΣΦΠ Β’ στις 15:30 στο Πανθεσσαλικό θα έχει την ευκαιρία να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας κι εκείνος να τον χειροκροτήσει για τελευταία φορά.

Μετά από 4 αγωνιστικές σεζόν με τη Νίκη, 97 συμμετοχές, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ο Καβαλιώτης πορτιέρο «ρίζωσε» στον Βόλο και η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καλεί τους φιλάθλους της για το τελευταίο χειροκρότημα, επισημαίνοντας: «Ο δικός μας Μάνος Αποστολίδης, δίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, την τελευταία του «παράσταση», κάτω από τα κυανόλευκα γκολπόστ, κόντρα στον Ολυμπιακό Β’. Θα είμαστε όλοι εκεί, για να τον χειροκροτήσουμε».

Ο Μάνος Αποστολίδης θα αγωνιστεί σήμερα για 315η φορά σε Α’, Β’, Γ’ Εθνική και Κύπελλο Ελλάδος, συνεχίζοντας όπως όλα δείχνουν στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας ως προπονητής τερματοφυλάκων και για τη νέα σεζόν.

Ο 38χρονος τερματοφύλακας έκανε δηλώσεις στη σελίδα της ΠΑΕ Νίκη, τονίζοντας: «Μετά από ένα τριήμερο ρεπό, επιστρέψαμε στις ομαδικές προπονήσεις. Ετσι κι αλλιώς, το τεχνικό μας τιμ έδωσε σε όλους μας ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων, προκειμένου να μείνουμε ενεργοί ακόμα και κατά το διάστημα των διακοπών μας. Ερχεται ένα σημαντικό παιχνίδι που το θέλουμε, προκειμένου να εκπληρώσουμε τον στόχο που έχει τεθεί, να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία.

Θα αγωνιστούμε για τους τρεις βαθμούς, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, με νέα παιδιά που έχουν ταλέντο και «ανάσες», διαθέτουν εξαιρετική φυσική κατάσταση. Πρέπει, πρώτα απ’ όλα, να ευχαριστηθούμε την αναμέτρηση και, από ’κει και πέρα, να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, με στόχο τη νίκη.

Τέλος, αξίζει να αναφέρω πως είναι ένα παιχνίδι περίεργο για μένα. Θα είναι η τελευταία επαγγελματική μου εμφάνιση, ύστερα από πάρα πολλά χρόνια καριέρας. Τουλάχιστον, θα το κάνω, όπως το φανταζόμουν από το 2014, εδώ στη Νίκη. Από τότε, έλεγα πως θα επιστρέψω και θα σταματήσω το ποδόσφαιρο εδώ.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον Αλέκο Βοσνιάδη που μου έδωσαν αυτήν την ευκαιρία, γνωρίζουν και σέβονται το «δέσιμο» που έχω με αυτήν την ομάδα και θα μου ήταν πολύ ευχάριστο να μπορέσω να συνεχίσω στην ομάδα, τα επόμενα χρόνια, από διαφορετικό πόστο.

Θέλω, επίσης, να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που, όλα αυτά τα χρόνια, δεχόμουν την αγάπη του, από τη στιγμή που επέστρεψα στον Βόλο. Εύχομαι η ομάδα, αν όχι του χρόνου, σίγουρα τα επόμενα έτη, να ανέβει ξανά στη Super League 1 και, όλοι μαζί, να ζήσουμε τα πράγματα που δε ζήσαμε την αγωνιστική σεζόν 2014-15».

Τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει τον κόσμο της σχετικά με τη διαδικασία εισόδου του στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, στο πλαίσιο της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Πειραιώς Β’ σήμερα στις 15:30, για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Betsson Super League 2.

Η γενική είσοδος ορίζεται στα 10 ευρώ, για τη σκεπαστή κερκίδα, εκτός του χώρου των VIP. Τα εισιτήρια θα πωλούνται την ημέρα του αγώνα, από το εκδοτήριο του Σταδίου, στην Β’ Πεζογέφυρα.

Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά δεδομένα, σύμφωνα με τις κρατικές επιταγές (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, εντός του τελευταίου εξαμήνου, για ενήλικες, αρνητικό self-test για παιδιά κάτω των 12 ετών, αρνητικό rapid-test για ανήλικους από 13, έως 17 ετών – απαραίτητη η χρήση μάσκας).

Σφυρίζει ο Ανδριανός

Τους διαιτητές της 33ης αγωνιστικής της Super League2, ανακοίνωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Ολυμπιακό Β’ θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Ανδριανός από την ΕΠΣ Αχαΐας. Βοηθοί του θα είναι ο Σπήλιος Οικονόμου επίσης από την ΕΠΣ Αχαΐας και η Μαρία Δέτση από την ΕΠΣ Αθηνών.

Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Ανδρέας Βλάχος (Αν. Αττικής) και παρατηρητής διαιτησίας ο Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας).

Ιμπαγάσα: «Να πάρουμε

και το ματς με τη Νίκη»

Χαρούμενος με την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, λίγο μετά την εξ αναβολής νίκη του Ολυμπιακού Β’ επί της Αναγέννησης Καρδίτσας το περασμένο Μ. Σάββατο. Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν την τρίτη τους σερί νίκη με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, επικρατώντας με 1-0. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Β’ ομάδας του Ολυμπιακού μετά τη νίκη στην Καρδίτσα: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πήραμε μία δύσκολη και πολύ σημαντική νίκη. Τα παιδιά είναι πολύ κουρασμένα από τα πολλά ταξίδια και τους συνεχόμενους αγώνες και είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθειά τους. Στα τελευταία ματς έχουμε βελτιώσει το πρόβλημα που είχαμε στο γκολ, το ότι δημιουργούσαμε δηλαδή πολλές ευκαιρίες και σκοράραμε λίγο. Αυτός είναι ο σωστός δρόμος. Όταν κερδίζεις είναι φυσιολογικό να ανεβαίνει η ψυχολογία σου.

Τώρα είναι πολύ σημαντικό να ξεκουραστούμε και να πάρουμε το παιχνίδι της Τετάρτης (σ.σ. σημερινό) με τη Νίκη Βόλου που και πάλι θα είναι εκτός με ένα δύσκολο ταξίδι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση των παιδιών και την προσπάθειά τους».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου