ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Να μη χαλάσουν την καλή εικόνα επιθυμούν στη Νίκη Βόλου

να-μη-χαλάσουν-την-καλή-εικόνα-επιθυμο-905807

Να ξεκουραστούν ψυχολογικά και σωματικά έχουν την ευκαιρία οι παίκτες της Νίκης Βόλου, οι οποίοι έφυγαν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους από χθες Μ. Πέμπτη μετά την τελευταία προπόνηση.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Απαντες θα επιστρέψουν στη βάση τους τη Δευτέρα του Πάσχα, για να προετοιμαστούν για το ματς της ερχόμενης Τετάρτης με τον ΟΣΦΠ Β’ στο Πανθεσσαλικό για την προτελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2, ενώ έχουν κι ένα ακόμη ματς στο φινάλε στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό, που θα «καίγεται» για τους βαθμούς.

Στη Νίκη δεν θέλουν στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις μίας πολύ καλής σεζόν να χαλάσουν την καλή εικόνα που έφτιαξαν, αλλά επιθυμούν να διατηρήσουν την 3η θέση και το ίδιο λέει και ο Αλέκος Βοσνιάδης με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Συγκεκριμένα ο 61χρονος προπονητής ανέφερε: «Χάσαμε από τον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά ποιος μπορεί να πει κάτι; Ένα λεπτό πριν δεχθούμε το γκολ ο Βλαχομήτρος μπήκε στα δίχτυα, αλλά όχι η μπάλα. Δεν υπήρχε αλλιώς περίπτωση να απειληθούμε και δύο φάσεις που έκανε ο Απόλλων ήταν από το κακό γήπεδο. Σ’ αυτά τα παιχνίδια έχει να αντιμετωπίσεις και την κατάσταση του αντιπάλου. Παίζονται παιχνίδια παραμονής, είναι τεράστιο το ενδιαφέρον και επειδή είναι επαγγελματίες παίκτες μπορεί να χάνουν και χρήματα, όταν οι ομάδες γίνονται ερασιτεχνικές. Σ’ αυτά τα παιχνίδια γίνονται διάφορα, η ψυχολογική πίεση, το παρακάλι. Εμείς δείχνουμε όμως ότι προσπαθούμε να μείνουμε απέξω.

Το δείξαμε σε όλα τα παιχνίδια. Το είχα πει και τότε που κερδίζαμε και παίρναμε το ένα ματς μετά το άλλο ότι μπορεί να ’ρθει και μία ήττα, αλλά κανείς δεν θα μπορεί να πει κάτι.

Ετσι, θα πάμε μέχρι το τέλος. Και να πω και κάτι άλλο. Έχουμε και την 3η θέση. Γιατί να τη χάσουμε; Εχουμε κι εμείς τον στόχο μας. Αλλιώς είναι να είσαι τρίτος και αλλιώς έκτος. Κάναμε μία καλή χρονιά, το «στρώσαμε» πολύ στο τέλος, γιατί να το χαλάσουμε σε δύο παιχνίδια;

Εντάξει, ήρθε ένα αποτέλεσμα που πραγματικά μας στεναχώρησε με τον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά έρχεται ένα παιχνίδι που είναι με τον Ολυμπιακό Πειραιώς Β’, που πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε και θα δούμε στις Σέρρες μετά πώς θα εμφανιστούμε και τι θα κάνουμε. Μία είναι η «γραμμή» της ομάδας, αυτή που σας ανέφερα».

Να σημειωθεί ότι ευχετήρια ανακοίνωση λόγω των ημερών εξέδωσε η ΠΑΕ Νίκη, η οποία αναφέρει: «Ο πρόεδρος, η διοίκηση, το ποδοσφαιρικό τμήμα και το προσωπικό της ΠΑΕ Νίκη Βόλου εύχονται Χρόνια Πολλά, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους, με υγεία, αγάπη, ελπίδα και δύναμη!».

Εργαστήριο Διατροφικής Εκπαίδευσης για τα παιδιά της Ακαδημίας της Νίκης

Εργαστήριο Διατροφικής Εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς» και συγκεκριμένα στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΣΕ, για τα παιδιά της ομάδας Κ-8 και Κ-10 της Ακαδημίας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Συντονίστρια του προγράμματος ήταν η διατροφολόγος της Ακαδημίας της Νίκης, κ. Κατερίνα Παππά, η οποία, μέσω της αγαπημένης συνήθειας κάθε παιδιού, των παιχνιδιών, επιχείρησε να μεταδώσει στους νεαρούς αθλητές τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με την υγιεινή διατροφή σε σχέση με το ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, επισημάνθηκαν οι βασικοί κανόνες διατροφής στα παιδιά, με στόχο να προσπαθήσουν να καταλάβουν πώς επιτυγχάνεται η ισορροπία των διατροφικών τους συνηθειών.

Η Ακαδημία της Νίκης, πάντα σε συνεργασία με την κ. Παππά, θα συνεχίσει τις δράσεις της, σε σχέση με τον συγκεκριμένο τομέα προς όφελος των παιδιών, τα οποία από μικρή ηλικία είναι χρήσιμο να μαθαίνουν τι χρειάζονται διατροφικά, προκειμένου να διαμορφώσουν ένα υγιές μυϊκό και πνευματικό σύστημα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου