ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Κυανόλευκο» γκολ στην ανθρωπιά

κυανόλευκο-γκολ-στην-ανθρωπιά-1972

Τον κοινωνικό ρόλο που οφείλει να έχει ως το πλέον λαϊκό άθλημα το ποδόσφαιρο ανέδειξαν χθες, Μεγάλη Τετάρτη, δύο κυανόλευκες ομάδες, ο Ρήγας Φεραίος και η Νίκη Βόλου, που αναμετρήθηκαν σε φιλικό αγώνα στο Βελεστίνο με τα έσοδα να διατίθενται αποκλειστικά για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ρήγα Φεραίου, βάζοντας έτσι «γκολ στην ανθρωπιά»

Ρεπορτάζ: ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι «κυανόλευκοι» του Βόλου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των «κυανόλευκων» του Βελεστίνου, με το φιλανθρωπικό σκοπό του φιλικού να εκπληρώνεται, καθώς ανταποκρίθηκε πολύς κόσμος στην αγορά εισιτηρίων, που κόστισαν 2,5 ευρώ έκαστο, με συνέπεια να βοηθηθούν συνάνθρωποί μας που το έχουν ανάγκη. Ασφαλώς, ένα ποσό δόθηκε και από τις διοικήσεις των δύο ομάδων.

Στον αγωνιστικό τομέα, η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν

-όπως αναμενόταν- εμφανής με τη Νίκη να επικρατεί με σκορ 0-6. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Βλαχομήτρος άνοιξε το σκορ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι και ύστερα από ωραίο «τρίγωνο» με τους Λούκας Γκαρσία και Βασιλείου.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα και αφού είχε προηγηθεί η μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Αποστολίδη να νικά σε τετ α τετ τον Δημήτρη Αγροκώστα, ο Λούκας Γκαρσία διπλασίασε τα τέρματα της Νίκης, εκμεταλλευόμενος άψογα με μονοκόμματο σουτ γύρισμα του Βλαχομήτρου από τα αριστερά.

Πέντε λεπτά μετά ο Βασιλείου ανέβασε από κοντά και ύστερα από απόκρουση του Σπηλιόπουλου τον δείκτη του σκορ στο 0-3, με τον Βλαχομήτρο στη συνέχεια να σκοράρει για δεύτερη φορά, «γράφοντας» με προβολή το 0-4.

Στην επανάληψη, Θάνος Κυρίτσης και Μπάλλας, που επέστρεψαν από τον δανεισμό τους στην ΑΕΠ Κοζάνης, διαμόρφωσαν μέσα σε έξι λεπτά (59’-65’) το τελικό 0-6.

Για τη Νίκη ήταν μία ευκαιρία να μείνει όσο το δυνατόν περισσότερο σε εγρήγορση ενόψει των τελευταίων αγωνιστικών στην Super League 2, δίνοντας παράλληλα χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλέκος Βοσνιάδης έμεινε εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου και μίλησε για τη δυνατότητα αναβάθμισής τους.

Όσον αφορά στην ομάδα του Λάκη Μπακάλη που τερμάτισε στην 3η θέση της Α’ ΕΠΣΘ, θα συνεχίσει μέχρι τέλη Μαΐου τις προπονήσεις και τα φιλικά.

Τέλος, στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Ρήγα Φεραίου Κωνσταντίνος Γιάτσιος και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Βασίλης Βενέτης, οι βουλευτές Μαγνησίας, Αθανάσιος Λιούπης και Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης, Ιωάννης Τέας, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ρήγα Φεραίου, Δημήτριος Παλληκάρης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Ρήγα Φεραίου και παλιός παράγοντας του Ρήγα, Χαράλαμπος Πάσχος, και η υπεύθυνη των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Ρήγα Φεραίου, Αντωνία Χασιώτη.

Συμφώνησαν να γίνεται κάθε χρόνο

Ο πρόεδρος του Ρήγα Φεραίου, Κώστας Γιάτσιος, και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Βασίλης Βενέτης, συμφώνησαν το φιλικό Ρήγα Φεραίου-Νίκης να καθιερωθεί και να γίνεται κάθε χρόνο τη Μεγάλη Εβδομάδα για φιλανθρωπικό σκοπό.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Σπηλιόπουλος, Βαϊόπουλος, Παπαδανιήλ, Γοδενόπουλος, Χότζα, Σταματίου, Σουγκάρης, Γάρος, Κόντρα, Καραγιάννης, Δ. Αγροκώστας

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι: Μπίλης, Φιλοσόγλου, Τσιακίρης, Καλτσουνάς, Γ. Αγροκώστας, Κίτσιος, Κουντούρης, Μπομπότης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Γ. Κυρίτσης, Αθανασίου, Ανδρέου, Τσιμπούκας, Παναγιωτίδης, Μέτσε, Λούκας Γκαρσία, Βασιλείου, Βλαχομήτρος, Τζιώρας

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι: Θ. Κυρίτσης, Αλτιντζής, Στοΐνοβιτς, Μπάλλας, Ακριβόπουλος, Πρίφτης.

Διαιτητική τριάδα: Καρβούνη, Α. Γαλάνη, Κ. Τασιόπουλος.

Δυνατή προπόνηση για τη Νίκη χθες στο Βελεστίνο, βοηθώντας να εκπληρωθεί και ένας φιλανθρωπικός σκοπός

Η ενδεκάδα του Ρήγα

Οι βασικοί της Νίκης

Η διαιτητική τριάδα, που αποτελούνταν από τις Καρβούνη, Α. Γαλάνη και τον Κ. Τασιόπουλο, μαζί με τους αρχηγούς Γάρο και Αποστολίδη

Φιλικός χαιρετισμός μεταξύ Μάνου Αποστολίδη και του προκατόχου του πριν τρεις δεκαετίες, Λάκη Μπακάλη

Εντυπωσιασμένος με το στάδιο του Βελεστίνου ο Αλ. Βοσνιάδης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου