ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με Ρήγα Φεραίο σήμερα για καλό σκοπό η Νίκη

με-ρήγα-φεραίο-σήμερα-για-καλό-σκοπό-η-ν-3662

Δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο για άλλη μία φορά, η Νίκη Βόλου θα αγωνιστεί σήμερα στις 17.30 τελικά κι όχι στις 16.30, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, με τον Ρήγα Φεραίο στο Στάδιο του Βελεστίνου σε φιλικό ματς, που έχει ιδιαίτερο σκοπό.

Κι αυτό γιατί όλα τα έσοδά του θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρήγα Φεραίου, με τα εισιτήρια να κοστίζουν 2,5 ευρώ έκαστο, ενώ ένα ποσό θα δώσει και η ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Για το σημερινό φιλανθρωπικό φιλικό ο Ρήγας Φεραίος επισημαίνει: «Δύο από τους ιστορικότερους συλλόγους στη Μαγνησία, ο Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ και η Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, στο πλαίσιο του κοινωνικού τους έργου ενόψει των εορτών των Πάσχα, μέσω των ομάδων τους, δίνουν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου τη Μ. Τετάρτη (σ.σ. σήμερα), ώρα 16.30 στο Στάδιο Βελεστίνου.

Το εισιτήριο εισόδου έχει καθοριστεί στην τιμή των 2,50 € (δυόμισι Ευρώ).

Σκοπός του φιλικού αυτού αγώνα, που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, είναι τα έσοδα να διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρήγα Φεραίου, ενισχύοντας έτσι την προσπάθειά του για τις ευπαθείς ομάδες και τη στήριξη των οικογενειών που έχουν ανάγκη.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε είναι πολύ σημαντικό να είμαστε αρωγοί σε τέτοιες πρωτοβουλίες και να στηρίζουμε όλους αυτούς που έχουν ανάγκη.

Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι με τη συμμετοχή μας στον αγώνα δεν στηρίζουμε μόνο τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, αλλά πρωτίστως στηρίζουμε τον συνάνθρωπό μας. Μ’ αυτόν τον τρόπο δείχνουμε την ευαισθησία και την ανθρωπιά μας, ειδικά στη σημερινή δύσκολη συγκυρία.

Γι’ αυτό καλούμε το φίλαθλο κοινό της Μαγνησίας να δώσει το παρών τη Μ. Τετάρτη (σ.σ. σήμερα) στις κερκίδες του Σταδίου Βελεστίνου.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, αγοράζοντας εισιτήρια, μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο Βελεστίνο (τηλ. 24250 23794).

Επίσης, διάθεση εισιτηρίων θα γίνεται και στα καταστήματα ΟΠΑΠ Βελεστίνου της κας. Χρυσούλας Μπακάλη και κας Αγγελικής Ντόβα, καθώς και από τα γραφεία του Συλλόγου στο Στάδιο Βελεστίνου.

Σας περιμένουμε να στηρίξουμε τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς, τον αγώνα της Αγάπης».

Συνέχεια στη φιλανθρωπική δράση

Η φιλανθρωπική δράση της Νίκης Βόλου δεν θα σταματήσει εδώ στις γιορτινές μέρες του Πάσχα, αφού το Μεγάλο Σάββατο θα παραδοθούν από τον Υπεύθυνο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ομάδας, Γιάννη Καζεπίδη, και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Βενέτη, δέκα δέματα με πλήρη γεύματα στον Πρωτοπρεσβύτερο του Ι.Ν. της Ευαγγελίστριας, π. Απ. Ντόκο, κι εκείνος θα τα παραδώσει σε άπορες οικογένειες.

Μέχρι σήμερα

η συγκέντρωση

τροφίμων από

τον Ο.Φ. Νίκης

Εκστρατεία αγάπης κάνει ο Ομιλος Φιλάθλων Νίκης με συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας, που θα γίνεται μέχρι σήμερα Μ. Τετάρτη στις 19.00 στο καφέ «ΚΙΝΗΣΗ», Μαιάνδρου 14, εφόσον τα γραφεία της Λέσχης παραμένουν κλειστά.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Είναι πλέον γνωστή σε όλους εδώ και 19 χρόνια η προσπάθεια που γίνεται από τη Λέσχη ΟΦ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ εν όψει των άγιων ημερών του Πάσχα για τον συνάνθρωπο και τις οικογένειες που αδυνατούν να καλύψουν τις καθημερινές βασικές τους ανάγκες.

Η υγειονομική, οικονομική, κοινωνική κρίση, αλλά και η ανεργία που μαστίζει την κοινωνία μας κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την επιβίωσή τους.

Η ΛΕΣΧΗ ΟΦ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ απευθύνεται προς όλους να δείξουμε για μια ακόμη φορά την αγάπη και την αλληλεγγύη.

Η προσφυγική μας καταγωγή και οι αρχές που μας δίδαξαν οι πρόγονοί μας μάς καλούν να είμαστε όσο πιο κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους, συγκεντρώνοντας τρόφιμα που θα τα διαθέσουμε σε εκείνους που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Όμως δεν ξεχνάμε την ανιδιοτέλεια και την εργατικότητα του αείμνηστου αγαπημένου μας προέδρου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ο οποίος άφησε «πλούσιο» κοινωνικό έργο και στάθηκε με συγκίνηση και ανθρωπιά στις οικογένειες που είχαν πραγματικά ανάγκη και ήταν υποχρέωση, αλλά και υπόσχεση να συνεχίσουμε τις κοινωνικές μας δράσεις».

Δικαίωση για την ΠΑΕ

Δικαιώθηκε η ΠΑΕ Νίκη στην υπόθεση προσφυγής του Ισπανού Κρουθ, η οποία απορρίφθηκε, με τον Ισπανό να ζητεί δεδουλευμένα, ωστόσο η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών δεν δέχτηκε τον ισχυρισμό του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου