ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ενα μήνα τουλάχιστον έξω ο Αλιατίδης

ενα-μήνα-τουλάχιστον-έξω-ο-αλιατίδης-4554

Προπόνηση αποκατάστασης έκανε σήμερα η Νίκη Βόλου στο βοηθητικό του ΟΣΕ και αύριο, Μ. Τετάρτη, θα δώσει το προγραμματισμένο φιλικό στις 17.30 με Ρήγα, στο Βελεστίνο.

Δυστυχώς τα νέα για τον Αλιατίδη που τραυματίστηκε σε δυνατή κόντρα με αντίπαλο στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας, δεν ήταν ευχάριστα μετά τη μαγνητική που έκανε το απόγευμα της Δευτέρας. Ο κεντρικός αμυντικός της Νίκης Βόλου υπέστη ρήξη έσω πλαγίου β’ βαθμού και θα μείνει τουλάχιστον ένα μήνα εκτός δράσης, ίσως και λίγο παραπάνω, με τη σεζόν να έχει τελειώσει γι’ αυτόν.

Κάσσος και Ροχάνο είναι εκτός, αλλά αισθάνονται και οι δύο καλύτερα και ίσως παίξουν στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Ο Γρομητσάρης έκανε ακτινογραφία μετά το χτύπημα στο κεφάλι και ήταν καθαρή, ενώ υγιείς είναι και ο Πάνος με τον Ανδρέου, με τον τελευταίο να μένει εκτός αποστολής την τελευταία στιγμή πριν το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας λόγω τροφικής δηλητηρίασης.

Να σημειωθεί ότι επέστρεψαν από τον δανεισμό τους στην ΑΕΠ Κοζάνης οι Θάνος Κυρίτσης, Μπάλλας, Αλτιντζής, την οποία βοήθησαν να τερματίσει τρίτη στον δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής, δέκα βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια ΦΣ Κοζάνης. Και οι τρεις προπονούνται από χθες Δευτέρα με τη Νίκη, ενώ θα τους δοθεί χρόνος συμμετοχής με τον Ρήγα Φεραίο, έχοντας πάρει παιχνίδια στα πόδια τους με τους Κοζανίτες: ο Μπάλλας έπαιξε σε 9 ματς, τα 8 ως βασικός, πετυχαίνοντας δύο γκολ, ο Αλτιντζής 11, τα 8 ως βασικός, και ο Θ. Κυρίτσης 7, τα έξι στην αρχική ενδεκάδα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου