ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Φιλοξένησε την ακαδημία της Σκοπέλου η Νίκη  

φιλοξένησε-την-ακαδημία-της-σκοπέλου-5703

Τη νεοσύστατη Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου Σκοπέλου φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του «Παντελής Μαγουλάς» το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (16/4) η Ακαδημία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η βολιώτικη ομάδα: «Οι αθλητές και αθλήτριες των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να αγωνιστούν σε φιλικά παιχνίδια, είτε ως αντίπαλοι, είτε σε μεικτά παιχνίδια, με το ποδοσφαιρικό «σπίτι» μας να σφύζει από κόσμο και χαρούμενες παιδικές φωνές. Στο όμορφο αθλητικό γεγονός, μεταξύ των δύο ομάδων, παρευρέθη και αντιπροσωπεία του αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, με τον προπονητή μας, κ. Αλέκο Βοσνιάδη και κάποιους ποδοσφαιριστές του να μιλούν στα παιδιά, να παρακολουθούν κομμάτια των αναμετρήσεων και να φωτογραφίζονται μαζί τους.

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της ποδοσφαιρικής αυτής συνάντησης, πραγματοποίησε, από πλευράς Νίκης, ο έφορος ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, Βαγγέλης Χαραλαμπίδης:

«Φιλοξενούμε σήμερα (σ.σ. Σάββατο 16 Απριλίου) παιδιά της Ακαδημίας της Σκοπέλου. Πρόκειται για μία δράση, στο πλαίσιο της προσπάθειας της Ακαδημίας της Νίκης Βόλου «να ανοίξει τα φτερά της» και να αποκτήσει σχέσεις συνεργασίας με άλλες Ακαδημίες. Θα ακολουθήσουν, στο άμεσο μέλλον, ανάλογες δράσεις, όπου και θα φιλοξενήσουμε και θα φιλοξενηθούμε. Μέσω αυτής της διαδικασίας, επιθυμούμε να εξασφαλίσουμε εμπειρίες για τους νεαρούς μας αθλητές, να διασκεδάσουν και να κάνουν νέες φιλίες».

Από τη μεριά του, ο υπεύθυνος της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της Σκοπέλου, κ. Δημήτρης Καριοφύλης, ανέφερε τα εξής:

«Ήταν μία πολύ όμορφη ιδέα να έρθουν τα παιδιά της Σκοπέλου στον Βόλο, στο γήπεδο της Νίκης. Είμαστε μία νέα Ακαδημία και πρώτη χρονιά δουλεύουμε με τα παιδιά στο νησί. Ήρθαμε να παίξουμε με μία ιστορική ομάδα, να δουν τα παιδιά πώς δουλεύουν, πώς λειτουργούν, πώς είναι να αγωνίζεσαι σε μία τόσο ιστορική έδρα, όσο το «Παντελής Μαγουλάς». Πρόκειται για ένα γήπεδο που πρέπει, όλοι όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, να το σεβόμαστε. Κι εγώ έπαιξα ποδόσφαιρο μικρότερος, πάντα ήθελα να παίξω στη Νίκη και σ’ αυτήν την έδρα. Ευχαριστώ τους παράγοντες της Νίκης που συνέβαλαν, προκειμένου τα παιδιά της Σκοπέλου να περάσουν ένα όμορφο ποδοσφαιρικό απόγευμα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου