ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βοσνιάδης: Διάθεση και από τις δύο πλευρές να συνεχίσουμε  

βοσνιάδης-διάθεση-και-από-τις-δύο-πλευ-5735

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Απόλλωνα στη Φιλιππούπολη Λάρισας, η πιο ενδιαφέρουσα δήλωση που έκανε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης, δεν είχε να κάνει τόσο με το ματς, αλλά με την επόμενη μέρα, με τον 61χρονο τεχνικό να επισημαίνει ότι υπάρχει διάθεση και από τη δική του πλευρά και της διοίκησης, για να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Συγκεκριμένα σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε ο κ. Βοσνιάδης απάντησε ως εξής: «Θα μιλήσουμε μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. Είναι πολύ νωρίς. Η διάθεση υπάρχει και από τις δυο πλευρές. Το σημαντικό είναι να γίνουν πράγματα μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. 1η Μαΐου θα έχουμε τελειώσει, είναι πολύ νωρίς. Έχουμε χρόνο μπροστά μας.

Σ’ αυτήν την ομάδα υπάρχει μία βάση και δεν θα κάνουμε πολλές προσθαφαιρέσεις, αν καταλήξουμε σε συμφωνία με τη διοίκηση. Μετά έχουμε να κάνουμε και πολλά πράγματα στην οργάνωσή μας. Υπάρχει μία προίκα, αλλά χρόνο με τον χρόνο θα πρέπει να βελτιωνόμαστε ως ομάδα σε όλους τους τομείς, όχι μόνο στο αγωνιστικό. Με τη λήξη του πρωταθλήματος θα βάλουμε τα πράγματα στη σειρά και θα δούμε πού θα καταλήξουμε».

Σχετικά με τον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα, ο Αλέκος Βοσνιάδης σχολίασε: «Ήταν ένα παιχνίδι, το οποίο ελέγχαμε πλήρως στο ξεκίνημα, χωρίς να κινδυνεύσουμε, ενώ χάσαμε τη μεγάλη μας ευκαιρία στο 45’ και στο επόμενο λεπτό δεχθήκαμε το γκολ από μία στατική φάση.

Από κει και πέρα ήταν φυσιολογικό ο αντίπαλος να κοιτάξει να διασφαλίσει το σκορ και να έχουμε πολλές διακοπές. Για το ελληνικό ποδόσφαιρο πάντα φυσιολογικό. Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να ισοφαρίσουμε, δεν τα καταφέραμε και συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι.

Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα δείχνει πως κυνηγά το αποτέλεσμα σε όλα τα ματς, το άσχημο είναι ότι είχαμε αρκετούς τραυματισμούς. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει και με τον Αλιατίδη και με τον Γρομητσάρη, που έχει χτύπημα στο κεφάλι. Εγιναν αναγκαστικές αλλαγές. Γίνονται αυτά μέσα στα παιχνίδια και ειδικά σε ένα δύσκολο γήπεδο, στο οποίο ήταν φυσιολογικό να πάει το παιχνίδι στις μονομαχίες. Είχαμε τη δεύτερη ήττα μας στον δεύτερο γύρο και θέλουμε να πάρουμε στα δυο τελευταία ματς όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται, για να μείνουμε στη θέση που είμαστε».

Γράφας: «Αριστοι τακτικά»

Από τη μεριά του ο Θωμάς Γράφας, τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, υπογράμμισε:

«Ηταν ένα παιχνίδι πάρα πολύ σημαντικό για μας, το οποίο εμείς χαρακτηρίσαμε «χωρίς αύριο». Μ’ αυτό το σκεπτικό μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο και νομίζω ότι αυτό έδειξε και η ομάδα.

Εκείνο που με ευχαρίστησε πάρα πολύ είναι πως, παρά το γεγονός ότι παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο, κάτι που είναι πάρα πολύ δύσκολο, τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για όσα έχουν πετύχει το τελευταίο διάστημα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι νομίζω ότι ήμασταν μία ομάδα άριστη τακτικά και ότι δεν κινδυνεύσαμε επί της ουσίας από έναν ποιοτικό και καλοδουλεμένο αντίπαλο.

Θεωρώ ότι, αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στο πρώτο μέρος στις φάσεις που είχαμε και στις τελικές μας προσπάθειες, ίσως το σκορ του ημιχρόνου να ήταν και 2-0.

Ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και δεν πετάμε στα σύννεφα, απλώς πατάμε ακόμη καλύτερα στην κατηγορία. Εχουμε άλλα δυο παιχνίδια, άλλους δύο τελικούς, ώστε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία.

Πιστεύω ότι οι 33+ θα είναι οι βαθμοί παραμονής με βάση και τα αποτελέσματα που βλέπω».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου