ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με το ίδιο σκεπτικό στη Φιλιππούπολη

με-το-ίδιο-σκεπτικό-στη-φιλιππούπολη-8896

26 χρόνια μετά η Νίκη Βόλου θέλει σήμερα να πανηγυρίσει μία επιτυχία απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, φιλοξενούμενη στο γήπεδο της Φιλιππούπολης για την 32η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2 σε ματς που ξεκινά στις 14.45.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Η Νίκη έχει κερδίσει για τελευταία φορά ανεξαρτήτως έδρας τον σημερινό της αντίπαλο στις 04/05/96 με 3-2 στο Παντελής Μαγουλάς, σε ένα ματς που έκανε την ανατροπή από 1-2 σε 3-2 και το οποίο ήταν καθοριστικό για την άνοδο που είχε κερδίσει τότε η ομάδα του Βόλου από τη Γ’ στη Β’ Εθνική. Το νικητήριο γκολ είχε πετύχει με πολύ εντυπωσιακό σουτ ο Πετράκης.

Εκτοτε, οι δρόμοι των δύο ομάδων ξανάσμιξαν 2016-17 στη Γ’ Εθνική, τότε που η Νίκη απλώς σώθηκε εύκολα και ο Απόλλων ανέβηκε κατηγορία, με τους Λαρισαίους να επικρατούν και στις δύο αναμετρήσεις με 5-0 και 0-1, ενώ και στη φετινή σεζόν έγινε το ίδιο στη Νεάπολη στον πρώτο γύρο. Συγκεκριμένα στις 22/1/22 ο Απόλλων Λάρισας, εκμεταλλευόμενος και ότι η Νίκη ήταν αποδεκατισμένη και με σύνθεση ανάγκης, έφυγε με το διπλό με σκορ 0-2.

Σήμερα, πάντως, απέναντι σε μία ομάδα που έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς, για να κερδίσει την παραμονή της, η Νίκη θα πάει ν’ αγωνιστεί με το ίδιο σκεπτικό σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της, ότι δηλαδή παίζει μόνο για τον εαυτό της και δεν χαρίζεται σε κανέναν, ώστε να επιστρέψει στα τρίποντα μετά την ισοπαλία με την ΑΕΛ και να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου, κατακτώντας ταυτόχρονα και το πέμπτο της διπλό.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης υπολογίζει στους Μπάγιτς, Περιστερίδη, Αθανασίου, Πάνο, Κυρίτση, Τσιμπούκα, Αλιατίδη, Γρομητσάρη, Ανδρέου, Παναγιωτίδη, Κυριακίδη, Μέτσε, Τσουκαλά, Στοΐνοβιτς, Γκαρσία, Μιράντα, Βασιλείου, Βλαχομήτρο, Τζιώρα, Κουσκουνά, τη στιγμή που οι Κάσσος και Ροχάνο είναι εκτός λόγω τραυματισμού.

Από την πλευρά του ο γηπεδούχος Απόλλων Λάρισας, που είναι στο μείον 22 από τη Νίκη (51-29), έχει απολογισμό στην έδρα του 3 νίκες, 6 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Αθανασίου: «Παίζουμε

μόνο για το τρίποντο»

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της σημερινής αναμέτρησης της Νίκης Βόλου με τον Απόλλωνα Λάρισας, στο γήπεδο Φιλιππούπολης στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Betsson Super League 2, πραγματοποίησε ο ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων, Νίκος Αθανασίου.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Την Πέμπτη αντιμετωπίσαμε την ΑΕΛ, μία ομάδα που είχε ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο, κυνηγώντας ακόμα την πρώτη θέση και την άνοδο. Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο θέλαμε φυσικά να κερδίσουμε και γι’ αυτό η ισοπαλία μάς αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση.

Αφήνουμε πίσω τη συγκεκριμένη αναμέτρηση κι επικεντρωνόμαστε στον Απόλλωνα. Όπως σε όλα τα παιχνίδια, έτσι και σ’ αυτό, θα αγωνιστούμε μόνο για τους τρεις βαθμούς. Αυτό θα κάνουμε μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Ο κόσμος στη Νεάπολη, στην αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λάρισα ήταν εντυπωσιακός και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα που ήταν δίπλα μας. Εμείς, από την πλευρά μας, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, για να συνεχίσουμε να έχουμε την αγωνιστική εικόνα που αρμόζει στη Νίκη και να κάνουμε τους φιλάθλους μας περήφανους».

Σφυρίζει ο Μπακογιάννης

Ο 34χρονος Αγγελος Μπακογιάννης από την ΕΠΣ Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει το σημερινό εκτός έδρας ματς της Νίκης με τον Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης στις 14:45. Βοηθοί του θα είναι ο Θεόδωρος Γουρνιάς από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής και ο Λεωνίδας Δελής από την ΕΠΣ Βοιωτίας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Μελέτης Γιουματζίδης (Πέλλας) και παρατηρητής ο Ιωάννης Μπλούνας (Φθιώτιδας). Ο Μπακογιάννης έχει σφυρίξει στο παρελθόν και συγκεκριμένα στις 27/10/18 για τη Γ’ Εθνική το Αστέρας Ιτέας-Νίκη Βόλου 0-1.

Ανακοίνωσε το φιλικό με

τη Νίκη ο Ρήγας Φεραίος

Όπως έγραψε πρώτος ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ στο χθεσινό του φύλλο, τη Μεγάλη Τετάρτη (16.30) ο Ρήγας Φεραίος θα υποδεχθεί σε φιλικό αγώνα τη Νίκη Βόλου στο Στάδιο του Βελεστίνου, με τον σκοπό της αναμέτρησης να είναι καθαρά φιλανθρωπικός, αφού τα έσοδα θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Ο Ρήγας Φεραίος εξέδωσε χθες και σχετική ανακοίνωση, που αναφέρει: «Δύο από τους ιστορικότερους συλλόγους στη Μαγνησία, ο Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ και η Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, στο πλαίσιο του κοινωνικού τους έργου ενόψει των εορτών των Πάσχα, μέσω των ομάδων τους, δίνουν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου την Μ. Τετάρτη 20/4/2022, ώρα 16.30 στο Στάδιο Βελεστίνου.

Το εισιτήριο εισόδου έχει καθοριστεί στην τιμή των 2,50 € (Δυόμισι Ευρώ).

Σκοπός του φιλικού αυτού αγώνα, που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, είναι τα έσοδα να διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρήγα Φεραίου, ενισχύοντας έτσι την προσπάθειά του για τις ευπαθείς ομάδες και τη στήριξη των οικογενειών που έχουν ανάγκη.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε είναι πολύ σημαντικό να είμαστε αρωγοί σε τέτοιες πρωτοβουλίες και να στηρίζουμε όλους αυτούς που έχουν ανάγκη.

Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι με τη συμμετοχή μας στον αγώνα δεν στηρίζουμε μόνο τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, αλλά πρωτίστως στηρίζουμε τον συνάνθρωπό μας. Με αυτόν τον τρόπο δείχνουμε την ευαισθησία και την ανθρωπιά μας, ειδικά στη σημερινή δύσκολη συγκυρία.

Γι’ αυτό καλούμε το φίλαθλο κοινό της Μαγνησίας να δώσει το παρών τη Μ. Τετάρτη στις κερκίδες του Σταδίου Βελεστίνου.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, αγοράζοντας εισιτήρια, μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο Βελεστίνο (τηλ. 24250 23794).

Επίσης, διάθεση εισιτηρίων θα γίνεται και στα καταστήματα ΟΠΑΠ Βελεστίνου της κας. Χρυσούλας Μπακάλη και κας Αγγελικής Ντόβα, καθώς και από τα γραφεία του Συλλόγου στο Στάδιο Βελεστίνου κατά τις απογευματινές ώρες 16:00 έως 19:00.

Σας περιμένουμε να στηρίξουμε τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς, τον αγώνας της Αγάπης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου