ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σταθερή η θέση Βοσνιάδη για τη διαιτησία  

σταθερή-η-θέση-βοσνιάδη-για-τη-διαιτησ-11811

Το σερί των έξι αγώνων με τρίποντα μπορεί να σταμάτησε στον αγώνα με την ΑΕΛ κόντρα στην οποία η Νίκη ήρθε ισόπαλη με 1-1 στο γήπεδο της Νεάπολης. Όμως και πάλι η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, εκτός του ότι έμεινε αήττητη για 7η συνεχόμενη αναμέτρηση, παρουσιάστηκε σοβαρή και ανταγωνιστική, διεκδικώντας τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό, την οποία ουσιαστικά τη στερήθηκε από τις αποφάσεις του διαιτητή Ζαμπαλά.

Ο εν λόγω ρέφερι, ενώ καταλόγισε με ευκολία πέναλτι για χέρι του Κυριακίδη, με την ΑΕΛ να ισοφαρίζει στο 52’ με τον Όγκμποε το γκολ που πέτυχε ο Μιράντα στο 6’ με απευθείας φάουλ, αρνήθηκε στο 91’ να κάνει το ίδιο σε χέρι του Ραμίρεζ εντός περιοχής, με τον Αλέκο Βοσνιάδη πάντως να κρατά σταθερή θέση για τη διαιτησία, όπως σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, τονίζοντας ότι η Νίκη βλέπει καθαρά την ουσία του παιχνιδιού και δεν μεταφέρει αλλού τις ευθύνες και πως άλλες φορές αδικούν την ομάδα του, άλλες φορές παίζουν 50-50 και άλλες φορές την ευνοούν.

Παράλληλα τόνισε ότι η Νίκη δεν παίζει για καμία άλλη ομάδα αλλά μόνο για τον εαυτό της, για να αποτελεί το κάτι διαφορετικό στο πρωτάθλημα. Επίσης ευχαρίστησε τον κόσμο που τους στήριξε και έκανε λόγο για τη μεγάλη δυναμική της νίκης, ζητώντας του να πολλαπλασιαστεί στο Πανθεσσαλικό.

Ακόμη έκανε λόγο για φυσιολογική αντίδραση της ΑΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς δεν είναι τυχαία ομάδα, όπως είπε, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι αν δεν ερχόταν το 1-1 στην αρχή του δεύτερου μέρους σε μία φάση, όπου στην ουσία δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος, όπως σχολίασε ο ίδιος, η ομάδα του θα είχε ισορροπήσει το παιχνίδι, συμπληρώνοντας πως η Νίκη έχασε την ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Βαγγέλης Ανδρέου, που εκπροσώπησε τους παίκτες της Νίκης στη συνέντευξη Τύπου, ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, μίλησε για ακούσιο πέναλτι του συμπαίκτη του Κυριακίδη και τόνισε ότι η ομάδα του δεν χαρίζεται σε κανέναν και αυτό θα συνεχίσει να κάνει.

Ο προπονητής της Λάρισας Παναγιώτης Γκουτσίδης είπε ότι η ομάδα του εδώ και καιρό παίζει με στόχο να χτίσει το αύριο και στάθηκε στις ελλείψεις βασικών παικτών, κάτι που τον ανάγκασε να αλλάξει θέσεις σε παίκτες στην άμυνα. Σε ερώτηση για τη διαιτησία απάντησε: «Δεν ξέρω αν μας αδίκησε η διαιτησία, αλλά σε κάποιες φορές μπροστά στον πάγκο οι αποφάσεις ήταν, για να γελάς. Δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι ή όχι αλλά η συνεργασία τέταρτου και διαιτητή σε έβγαζε έξω από τα ρούχα σου».

Σε ό,τι αφορά τον τερματοφύλακα Κώστα Θεοδωρόπουλο της ΑΕΛ δήλωσε ότι η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω από τον ένα βαθμό, ενώ σε ό,τι αφορά τη φάση του γκολ που δέχτηκε με την μπάλα να τον ξεγελάει, αφού προσέκρουσε και στο τείχος, ανέφερε ότι αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.

Ο Μπακογιάννης στη Φιλιππούπολη

Ο 34χρονος Αγγελος Μπακογιάννης από την ΕΠΣ Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει το εκτός έδρας ματς της Νίκης με τον Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης αύριο Κυριακή στις 14:45. Βοηθοί του θα είναι ο Θεόδωρος Γουρνιάς από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής και ο Λεωνίδας Δελής από την ΕΠΣ Βοιωτίας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Μελέτης Γιουματζίδης (Πέλλας) και παρατηρητής ο Ιωάννης Μπλούνας (Φθιώτιδας).

Ο Μπακογιάννης έχει σφυρίξει στο παρελθόν και συγκεκριμένα στις 27/10/18 για τη Γ’ Εθνική το Αστέρας Ιτέας – Νίκη Βόλου 0-1.

Φιλικό με Ρήγα Φεραίο

Τη Μεγάλη Τετάρτη η Νίκη Βόλου θα πάει στο Βελεστίνο, για να δώσει φιλικό αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο, που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδά του (τα εισιτήρια θα κοστίζουν 2,5 ευρώ) θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου